Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Prototype VS Infamous

Poll: Prototype VS Infamous (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Prototype
7 31.8%
Infamous
15 68.2%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
17 Jul 2009 18:49 #56595 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ένα απο τα μεγαλυτερα Debate της εκπομπης Users, ήταν ποιο απο τα δύο αυτα Sandbox games, ειναι καλυτερο και γιατι. Προσωπικα ριχνω το λιθαρακι μου προς τη μερια του Infamous, μιας και εχει πιο πολοκληρωμενη παρουσιαση, καλυτερη ατμοσφαιρα και μεγαλυτερη ταυτιση με τον κεντρικο ηρωα και τα προβληματά του.

Στις κάλτσες λοιπον!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2009 18:58 #56597 by Stathis Yannacopoulos
Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν έχω (ουτε πρόκειται) να παίζω το infamous. Το prototype πάντως για εμένα..αν και εντυπωσιακό στην αρχή δεν κατάφερε να με κρατήσει και ούτε καν δοκίμασα να το τελειώσω. Απο την άλλη τέτοια debate είναι λιγάκι άκυρα καθως το infamous ως exlusive θα έχει τους ps3 gamers μαζί του ενώ οι υπόλοιποι θα είναι υπερ του prototype. Nομίζω οτι αντικειμενικοί κριτές είναι μόνο όσοι έχουν παίξει και τα 2, δηλαδή οι τυχεροί που έχουν και τις 2 κονσόλες.

More
17 Jul 2009 20:46 #56603 by Μάνος Γρυπάρης
Το Infamous είναι 2-3 επίπεδα πιο πάνω σε γραφικά, ήχο, παρουσίαση αλλά κυρίως στη δομή του gameplay και πως αυτό παρουσιάζεται. Το Prototype αντίθετα έχει καλά γραφικά, αλλά κακοσχεδιασμένη κίνηση χαρακτήρων και πολύ "ρηχό" gameplay (μόνο το σύστημα μάχης παρουσιάζει ενδιαφέρον). Με διαφορά Infamous. Και κοψοχρονιά να σας δίνανε το Prototype δε πιστεύω ότι θα άξιζε η αγορά του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Jul 2009 21:03 #56606 by Ρωμανός Βογιατζής
Infamous πολύ ανώτερο game....!!!!

More
17 Jul 2009 21:34 #56612 by thanasis
Replied by thanasis on topic Prototype VS Infamous
Θα συμφωνησω λεγοντας πως το Infamous ειναι καλυτερο σε ολα που αναφερατε αφου τα εχω παιξει κα τα δυο.

More
18 Jul 2009 11:08 #56667 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Συμφωνω Infamous γιατι τα λεει και τα γραφει ο Μανος και δεν αναγκαζομαι να τα λεω μονος μου. :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Jul 2009 12:01 #56669 by Νίκος Γεωργόπουλος
δε τα λετε δε τα γραφετε.....
infamous για γραφικα και πρωτοτυπια.το prototype δεν ειναι "πρωτοτυπία" ειναι "παρατυπία"!

More
30 Jul 2009 16:45 #57635 by kiiraklis94
Replied by kiiraklis94 on topic Prototype VS Infamous
Prototype δαγκωτο... μονο και μονο επειδη ειναι Multi console...

Rest in hell... as soon as heaven's server is full...

More
06 Aug 2009 23:50 #58010 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kiiraklis94 wrote: Prototype δαγκωτο... μονο και μονο επειδη ειναι Multi console...

Αν το πάμε έτσι, το Need for Speed Prostreet είναι καλύτερο από το Grand Turismo Prologue γιατί είναι multiplatform.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Aug 2009 00:10 #58017 by GoldString
Replied by GoldString on topic Prototype VS Infamous
Infamous με διαφορά