Στην πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟ, και λόγω του μικρού budget, αγόρασα 2 νέους παίκτες- ευκαιρίες με προοπτικές εξέλιξης, και 3 έτοιμους, φθηνούς και καλούς παίκτες.
Οι 3 έτοιμοι που αγόρασα, ήταν:
1: Mohamed Sarr - το πολυπόθητο hummer στην άμυνα.
2: Επειδή ο Gabriel δεν είναι καλός ανασταλτικά, τον μετέθεσα δεξί μέσο και για δεξιά μπακ κράτησα μόνο Σεϊταρίδη και αγόρασα τον πολύ καλό Nicky Hunt (τον οποίο οι οπαδοί λατρεύουν).
3: Αγόρασα άλλον ένα αριστερό μέσο για να πλαισιώσει τον Leto: Τον Bojan Jokic
Οι 2 ελπιδοφόροι παίκτες που αγόρασα είναι ο striker Marvin Ogunjimi και ο μέσος Koke.
Επίσης, πούλησα ορισμένους παίκτες που δεν χρειάζονταν: Τον Μπίαρσμιρ, τον Κλέυτον, Χριστοδουλόπουλο, Μαρίνο, Πετρόπουλο κλπ.
΄Το σύστημα που παίζω είναι 4-1-3-2, και η διάταξη της ομάδας μου είναι η εξής (μαζί με τη μέση απόδοση των παικτών και τους αναπληρωματικούς):
GK: Galinovic 7,05 - Τζόρβας 6,89
CB: Mohamed Sarr 6,97 - Sarriegi 6,90
CB: Λουκάς Βύντρα 7,13 - Kante 7,01
Δεξί μπακ: Nicky Hunt 7,07 - Σεϊταρίδης 6,85
Αριστερό μπακ: Δάρλας 7,15 - Σπυρόπουλος 6,96
Αμυντικός μέσος: Gilberto Silva 7,07 - Simao 6,75
Αριστερός μέσος: Leto 6,89 - Jokic 6,72
Δεξιός μέσος: Δημούτσος 6,98 - Καραγκούνης 6,58 - Gabriel 6,88
Κεντρικός μέσος: Κατσουράνης: 7,32 - Νίνης 7,25
Striker: Cisse 7,03 - Σαλπιγγίδης: 6,91
Striker: Μάντζιος 7.18 - Rukavina 7,10
Ο Cisse ξεκίνησε άσχημα αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει βρει τον εαυτό του και σκοράρει κατά ριπάς. Ο Καραγκούνης από την άλλη από την αρχή σέρνεται και ελπίζω να συνέλθει γρήγορα.
Είμαι 1ος στο πρωτάθλημα με 7 νίκες και 4 ισοπαλίες και 1ος στον όμιλο του Euro Cup με 3 νίκες και 1 ήττα(Αφού η Ατλέτικο με απέκλεισε από το Champions League με 4-2)