heretic wrote: Γειά σας παιδιά
μόλις απέκτησα το PRO 2009 και έχω μεγάλη δυσκολία με το gameplay...
Ό,τι και να κάνω με όποια ομάδα και να παίξω με νικάνε πανεύκολα!
Μιλάμε επιλέγω να έχω Bayer και να παίζω ενάντια στην Μπεσίκτας και να με περνάνε σταματημένο οι παίκτες! ΕΠίση τα τάκλιν τους είναι όλα επιτυχημένα ενώ εμένα καταλήγουν κίτρινη ή κόκκινη...
επίσης παρατήρησα οτι ενάντια σε Αγγλικό σύλλογο δέν μπορεί να παίξω άμυνα καθόλου;
μήπως να πάω σε FIFA
: 
Πώς μπορώ (αν) να κατεβάσω επίπεδο στον αντίπαλο...;;
Ναι, υπάρχει επιλογή στα options λίγο πριν πας για να φτιάξεις την ενδεκάδα σου ή από το αρχικό μενού όπως σου είπε και ο Darth_kospo. Μπορείς να επιλέξεις απ' το πιο εύκολο επίπεδο (Beginner) μέχρι το δυσκολότερο (Top Player).
Όσο για τις δυσκολίες που έχεις στο gameplay θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη προπόνηση στο training mode ή να ξεκινήσεις ένα Master League για να μάθεις πολύ καλά μια συγκεκριμένη ομάδα.
Πάντως αυτό που λες με τα τάκλιν και τις κάρτες είναι απ' τα τραγικότερα πράγματα του PES 2009. Γενικά δίνει πολύ εύκολα αποβολή ακόμα και αν κάνεις τάκλιν πάνω στη μπάλα! Ένα πράγμα θα σου πω. Έπαιζα χθες με έναν φίλο μου φιλικό και στα πρώτα 10 λεπτά είχα φάει 2 κόκκινες 8O επειδή έφερνα τον υπολογιστή να βοηθάει στο μαρκάρισμα και τελικά το πλήρωσα ακριβά! :armata angry: