Εχει θολώσει το μυαλό μου ... μια ακομη φορα που δεν μπορω να παρω μια σωστή απόφαση ... συνεχεια σκέφτομαι το ρισκο, επιλέγοντας ενα απ τα Α/Β/Γ/Δ απερίσκεφτα και τις συνεπεις αυτου ... γι αυτο θα ηθελα την γνωμη σας ... οτι βγαλει η ψηφοφορια θα πραξω ... διαβαστε παρακατω τον ενδιασμο που εχω και πειτε μου την γνωμη σας ... εσεις τι θα κανατε στην θεση μου ?
Λοιπον εχω Ατρομητο (27 Μαϊου 2014) , (οπως εχω πει και
εδω
)και η πορεια μου ειναι:
1η χρονια [08/09]
2η χρονια [09/10]
- Αρης (Α' εθν)
- Πανσερραικος (Β' εθν)
3η χρονια [10/11]
4η χρονια [11/12]
- Πανσερραικος (Β' εθν)
- Ατρομητος (Β' εθν)
5η χρονια [12/13]
6η χρονια [13/14]
Δυστυχως (για μενα) την τελαυταια σεζον, συναντησα πολλα προβληματα οπως:
- ελλειψη μπατζετ (με αποτελεσμα την αγορα μη αξιοπιστων - Free transfers παιχτων)
- ειχα 4 επιθετικους ... (οπως ειπα κι
εδω
) απ τους οποιους ειδα ελαχιστα γκολ (με αποτελεσμα να ειναι λιγες οι νικες-ισοπαλιες)
- ειχα καθε αγωνιστικη 2-3 τραυματιες (με αποτελεσμα να παιζουν στην ομαδα παιχτες απο την U21)
και αλλα πολλα προσωπικα μου λαθη ... που ολα μαζι συνεβαλαν στο να πεσω ξανα ...
με 2 βαθμους θα τα ειχα καταφερει να παραμεινω ...
Τωρα χρειαζομαι την βοήθειά σας
οταν ξεκινουσα το πρωταθλημα ειχα στοχο να τερματίσω εστω 13ος ωστε να παραμεινω στην κατηγορια και να σηκωθω να φυγω απ την ομαδα μιας και θα ειχα κανει τεραστια επιτυχία (ο Ατρομητος οταν τον πηρα ηταν μια θεση πριν πεσει στην Γ') ...
επιλογη Γ
Στην συνεχεια με πηρε και η εθνικη της Αυστραλιας, επομενως σκεφτομουνα μετα τον Ατρομητο να συνχισω μονο με την εθνικη, μεχρι να ανεβασω τα στατιστικα μου και να με παρει καποια καλυτερη ομαδα.
επιλογη Α
Τωρα ομως που απετυχα, ο προεδρος μου προσφέρει ξανα νεο συμβολαιο ... υπαρχει λοιπον η προοπτικη να παιξω με τον Ατρομητο ξανα στην Β' και να τον ξανα-ανεβασω στην Α' ... ομως μετα θα πρεπει να παιξω αλλον εναν χρονο στην Α' ωστε να καταφερω αυτο που δεν καταφερα φετος, (δηλαδη να παραμηνει η ομαδα εκει ) ... κατι που σημαινει οτι θα κατσω αλλα 2 χρονια στην ομαδα ...
επιλογη Β
Να μεινω στην ομαδα μιας και με εμπιστευεται ακομα ο προεδρος.Στοχος να βγει η ομαδα πρωτη στην Β' ... αλλα μετα? δεν θα παιξω την επομενη χρονια στην Α' ? τι θα κανω τοτε ?
επιλογη Δ
Μια νεα αρχη ... μια αλλη σκεψη ... μεχρι να βγει το νεο Fm ...
(υπενθυμιζω το save που παιζω τωρα ειναι το μονο που εχω ξεκινησει το Fm09 / αν εξαιρεσετε τα τουρνουα)
η ψηφοφορια θα ληξει αυριο τετοια ωρα ωστε να συνεχισω το παιχνιδι μου το συντομοτερο, ή αλλιως νωρίτερα αν υπαρξει διαφορα 10 ψηφων υπερ καποιας επιλογης