Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Arsenal

More
07 May 2009 13:17 - 07 May 2009 13:39 #52607 by kontinaki
Arsenal was created by kontinaki
Κανω μια προσπαθεια να γινω ο νεος A.Wenger και ετσι πηρα την Αρσεναλ.Κινηθικα στην μεταγραφικη αγορα περισσοτερο σε Hot Prospect παικτες ενω πουλησα καποιους μισητους(diaby,eboue,manone,vela,merida).Παιζω συστημα 4-4-2 αλα Dumitrescu δηλαδη με αμυντικο χαφ και επιτελικο χαφ.Βεβαια αυτο δεν ειναι καλο γιατι μενει στον παγκο ο Φαμπρεγκας :? και ετσι χανω ενα αστερι μου αλλα με αυτο το συστημα γυρισα στα θετικα αποτελεσματα.Ειχα δοκιμασει 4-5-1 με AMR-AML για να παιζει ο Φαμπρεγκας αλλα εχασα απο Γουεστ Μπρομ 0-1 και Βερντερ με το ιδιο σκορ ενω οταν γυρισα σε ρομβο ηρθε η θριαμβευτικη νικη επι της Τσελσι με 3-0.Ενα screenshot με την ομαδα μου και περιμενω προτασεις για συστηματα και καμια προσθηκη παικτη(για τον Γεναρη πια γιατι εχει τελειωσει η μετταγραφικη περιοδος).

[img

Jesus was a shaman - He came back from the dead, he could walk on water, he could cure the diseased.
Last edit: 07 May 2009 13:39 by kontinaki.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2009 13:33 #52608 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Arsenal
Υπαρχει forum Screenshots-Videos για αυτή τη δουλειά.
Μπες μέσα του και πήγαινε πάνω πάνω στις ανακοινώσεις για να διαβάσεις οδηγίες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.