Ομολογώ ότι αυτό το topic μου είχε ξεφύγει.
Φίλε μου, δυστυχώς δεν σου κάναμε, δεν πειράζει. Πήγαινε λοιπόν στους "ειδικούς". Αυτό που προσφέρουμε εδώ σαν forum, ειδικά στον τομέα του Football Manager, είναι μια ομάδα 3-4 ανθρώπων (εμένα, του Αντώνη και των άλλων συμπαρουσιαστών που έχουν περάσει από την εκπομπή) που ασχολούμαστε με το αντικείμενο από τις πρώτες του εκδόσεις και έχουμε φάει τα χρόνια μας με αυτό. Μπήκες εδώ
έγραψες μια απορία
κι επειδή δεν στην λύσαμε άμεσα ούτε καν μπήκες στον κόπο να στείλεις μια διευκρινιστική απάντηση. Και τι απορία ήταν? Πως θα συνδεθείς για να παίξεις με ένα φίλο σου να παίξετε δικτυακό. Της πλάκας ιστορία δηλαδή!
Με μόλις λίγες ώρες σε αυτό το forum κάνεις μπαμ ότι είσαι "βαλτός" (για να μην το τονίσω αλλού!) Επέστρεψε λοιπόν πίσω στο "forum σου" (το οποίο ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ γνώριζες από πριν αλλά δεν ρώτησες εκεί την απορία σου) και μην παραμυθιάζεις τον κόσμο. Δόξα το Θεό, από το 2003 ξεκίνησα να βοηθάω τον κόσμο στο Contra.gr κι από το 2004 στο ραδιόφωνο. Προσωπικά μαζί με τους συμπαρουσιαστές μου έχουμε συνομιλήσει με χιλιάδες χρήστες μέχρι σήμερα κι έχουμε απαντήσει σε ισάριθμες απορίες, οπότε μην παραμυθιάζεις τον κόσμο. Γύρνα πίσω λοιπόν στο "forum σου" και παρακάλα μήπως σας πάρει κάποιο περιοδικό ή μήπως κάνετε κι εσείς μια μέρα καμιά εκπομπή (το πολύ πολύ καμία Online ή στο Radio Άνω Τραχανοπλαγιά). Εσείς οι "σχετικοί" πάντως ξέρετε να λύνετε απορίες...αφού κλειδώσετε μερικά topics, τα σβήσετε, μπινελικώσετε χρήστες και πάει λέγοντας.