FOOTBALLMANAGER\ wrote: ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΟ MANAGER ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΜΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ CHAMPIONSHIP MANAGER.ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ THN INTERACTIVE ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ budget.
Προσωπικά θα προσπαθήσω να συνεχίσω στα Αγγλικά το παιχνίδι αφου είναι απο τις λίγες μου "διεξόδους" ωστε να εξασκώ την γλώσσα...
Η πληρωμή των διαιτητών δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να γίνει αφου πέρα απο τις μηνύσεις που θα πέσουν βροχή προς την εταιρεία τόσο απο τις ομοσπονδίες όσο και απο τους ίδιους διαιτητές, θα θιχθεί το ίδιο παιχνίδι και η αξιοπιστία του πράγμα που η S.I. δεν το θέλει.
Στο FM είσαι Manager δηλαδή έχεις τον πρώτο λόγο μέσα στην ομάδα (μεταγραφές,διαχείρηση υλικού,επιλογή προσωπικού ανανεώσεις συμβολαίων κτλ) ΑΛΛΑ δεν κάνεις κουμάντο στην ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ της εταιρίας...Με αυτη την λογική πιστεύω οτι ειναι χτισμένο το FM.