Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

eFootball PES 2020

17 Jun 2019 21:28 #225524 by Μάνος Γρυπάρης
Η Konami ανακοίνωσε στην E3 2019 ότι θα κυκλοφορήσει ως συνήθως την νέα έκδοση του Arcade Sports game της, μόνο που αυτή τη φορά θα φέρει το όνομα eFootball PES 2020.

Η 19η έκδοση της σειράς θα έχει μια πλήρως αναβαθμισμένη έκδοση του Master League, στην οποία ελπίζουμε επιτέλους να αγοράζουμε τους παίκτες που θέλουμε και όχι αυτούς που μας δίνουν οι ατζέντηδες. Θα υπάρξει επίσης ένα νέο mode με την ονομασία Matchday, για το οποίο η Konami θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες το προσεχές διάστημα. Επίσης, θα υπάρξουν αλλαγές και στο user interface.



Το eFootball PES 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Στο εξώφυλλο θα φιγουράρει ο Lionel Messi, τον οποίο είχαμε δει και στα Pro Evolution Soccer 2009, 2010 και 2011. Όλα αυτά στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχει η Konami με την Barcelona, η οποία εμφανίζεται στο παιχνίδι με πλήρη δικαιώματα στην ομάδα, την εμφάνιση και το Camp Nou.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2019 11:12 #225527 by Astro
Replied by Astro on topic eFootball PES 2020
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2019 13:22 #225529 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic eFootball PES 2020
To PES έχει εξελιχθεί σε Simulation τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι που μου αρέσει.

Το παιχνίδι είναι πιο αργό από το Fifa και ο παίκτης μπορεί να οργανώσει την ομάδα όπως εκείνος θέλει.

Το Fifa βέβαια έχει πιο πολλά δικαιώματα αλλά τι να τα κάνεις όταν το παιχνίδι έχει γίνει εντελώς arcade.

Για το PES 2020 βέβαια δεν θα το αγοράσω καθώς αγόρασα το Fifa 19 και δεν συνηθίζω να αγοράζω ποδοσφαιράκια κάθε χρόνο.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jul 2019 11:30 #225694 by Σπύρος Σολανάκης
Το PES 2020 θα περιλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! www.gameworld.gr/component/content/article/182-%CE%B5%CE%B9%...B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-pes-2020

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jul 2019 10:27 #225917 by Σταμάτης Καράμπογας
Το PES 2020 θα έχει την Juventus ως exclusive
Το PES έχει πλήρη αποκλειστικότητα της ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η Juventus δεν θα είναι στο FIFA 20. Η συμφωνία της Konami με την Juventus αναγκάζει το FIFA και κάθε άλλο ποδοσφαιρικό game να χρησιμοποιήσει ένα τυχαίο όνομα για την ομάδα. Ωστόσο τα ονόματα των παικτών δεν είναι exclusive, δηλαδή ο Cristiano Ronaldo θα έχει το ίδιο όνομα ακόμα και στο FIFA 20. Όμως όλα τα άλλα, όπως στάδιο και εμφανίσεις, θα είναι αποκλειστικά στο PES 2020. Η ομάδα στο FIFA θα ονομάζεται Piemonte Carlo.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να συμβαίνει αυτό. Εγώ θυμάμαι μικρός που έπαιζα PES 2 έβλεπα κάτι Naroldinho και Roberto Lacros.
Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2019 14:19 - 30 Jul 2019 14:20 #225977 by Σταύρος Αντωνόπουλος
H EA κοινοποίησε την πτώση των μετοχών της μετά την απώλεια της Γιουβέντους

Η απόκτηση των δικαιωμάτων της Juve από την Konami πόνεσε αρκετά το FIFA.

O Ιαπωνικός κολοσσός που κυκλοφορεί και το eFootball 2019 PES 2020, απέκτησε αποκλειστικά τα δικαιώματα της 'Γηραιάς Κυρίας' και έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στα οικονομικά της EA και του FIFA 20.

Συγκεκριμένα η EA είναι υποχρεωμένη να κυκλοφορήσει με διαφορικό όνομα την πρωταθλήτρια Ιταλίας, για το νέο FIFA 20. Ωστόσο η συγκεκριμένη εξαγορά δεν εμποδίζει την εταιρία να χρησιμοποιήσει τα ονόματα και τα ακριβη πρόσωπα των παικτών. Παρ’ όλο που το FIFA κατέχει τα περισσότερα δικαιώματα των ομάδων σε όλο τον κόσμο, μετά από την συγκεκριμένη απώλεια δέχτηκε μεγάλο οικονομικό πλήγμα.

Συγκεκριμένα το CNBC, αναφέρει πως η πτώση των μετοχών της EA, έπεσε κατά 3,28% και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη υπολογιζόταν στα 92,22 δολάρια ανά μετοχή, ενώ κατέληξε στα 89,11 δολάρια ανά μετοχή. Η συγκεκριμένη πτώση αφορά και τις συνολικές μετοχές της εταιρίας, πράγμα που τις κάνει λιγότερο επιθυμητές προς τους αγοραστές. Ωστόσο η συγκεκριμένη πτώση δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο παρουσιάζεται από τα μέσα, καθώς την περασμένη εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση της Season 2 του Apex Legends, οι μετοχές της εταιρίας βιώσαν πτώση της τάξεως του 5%.

Αυτή την στιγμή οι μετοχές υπολογίζεται ότι έχουν λάβει ήδη μια μικρή ανάκαμψη από τα 89,70 δολάρια που ήταν πριν λίγη ώρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2019 18:49 - 07 Sep 2019 17:30 #226372 by Giorgos Tsolaridis
Συνέντευξη για το eFootball PES 2020
Παίζουμε Battle με τον Brand Manager της Konami!


Στα πλαίσια της Gamescom σας είχαμε την καθιερωμένη συνέντευξη για το PES 2020, αυτή τη φορά με ένα πρωτοποριακό στυλ.

Αυτή τη φορά είπαμε να μιλήσουμε με τον Lennart Bobzien, Brand Manager της Konami, παίζοντας μαζί του το νέο ποδοσφαιράκι. Μείναμε έκπληκτοι από τα animations, τον φωτισμό και την ανταπόκριση κινήσεων, στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με το demo που παίζετε αυτή τη στιγμή. Η συγκεκριμένη έκδοση που κυκλοφορεί στην Gamescom και που είναι τελική beta είναι ότι καλύτερο έχουμε δει.

Το στυλ αυτό συνέντευξης είναι αρκετά πρωτότυπο και λέμε να το καθιερώσουμε σε μόνιμη βάση. Τι λέτε; Δείτε την συνέντευξη παρακάτω:


Το PES 2020 θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Euro 2020.

Επίσης, το demo του Pro Evolution Soccer 2020 (eFootball PES 2020 όπως είναι πλέον η φετινή του ονομασία) κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε είτε offline ενάντια στη CPU, είτε online.

Στο GameWorld παίξαμε το demo του PES 2020 με άλλους παίκτες online, αλλά και ενάντια στη CPU. Οι διαθέσιμες ομάδες είναι οι Arsenal, Barcelona, Bayern Munich, Juventus, Manchester United, Boca Juniors, Colo-Colo, Corinthians, Flamengo, Palmeiras, River Plate, Sao Paulo και Vasco Da Gama.

Η online σύνδεση μας άφησε καλές εντυπώσεις και το A.I. έχει επίσης πολύ υψηλό επίπεδο. Στον τομέα των γραφικών περιμέναμε λίγο καλύτερη δουλειά στους φωτισμούς. Το demo είναι αποτέλεσμα της beta έκδοσης του Ιουλίου και σίγουρα θα βελτιωθεί μέχρι την τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Δείτε την εμπειρία μας από το demo του PES 2020:



To e Football PES 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Sep 2019 17:24 #226558 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το preview του PES 2020

Βασισμένος στο build της Gamescom είδα πολλές θετικές διαφορές σε σύγκριση με το αρχικό demo.

Δείτε το πρώτο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!:



Αυριο θα ανέβει το άλλο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και μεθαύριο Δευτέρα στις 22:00 πιθανόν Master League με Παναθηναϊκό και βράδυ Δευτέρας στις 22:00 livestream.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 16:50 #226610 by Γιώργος Βασιλικάρης
H Konami χαρίζει myClub Coins στο eFootball PES 2020
Ως αποζημίωση στους παίκτες για το λάθος της στις συνθέσεις.



To eFootball PES 2020 κυκλοφορεί από εχθές και οι φίλοι του θα έχουν ήδη την ευκαιρία να αποκτήσουν μερικά δωρεάν myClub Coins. Πιο συγκεκριμένα, η Konami προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να απολογηθεί για τις λάθος συνθέσεις που υπήρχαν στο game με την κυκλοφορία του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα του σφάλματος της ιαπωνικής εταιρείας ανάπτυξης αποτελούν ο Eden Hazard, ο οποίος συνεχίζει να υπάρχει στην σύνθεση της Chelsea, αλλά και ο Aaron Ramsay, ο οποίος παραμένει στην Arsenal.

Η Konami παραδέχτηκε το λάθος της μέσω μηνύματος που έστειλε στους παίκτες και τους αποζημίωσε με 500 myClub Coins για την καθυστέρηση του live update. Οπότε, σε περίπτωση που θέλετε να λιώσετε στο Master League ίσως να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι αύριο, όταν και θα πραγματοποιηθούν οι αλλαγές.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 12:42 #226733 by Giorgos Tsolaridis
Το Euro 2020 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο eFootball PES 2020
Η Konami κατοχυρώνει αποκλειστικά τα δικαιώματα της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης εθνικών ομάδων.



Το FIFA 19 μπορεί να κατάφερε να «σκοράρει» και να κατοχυρώσει τα αποκλειστικά δικαιώματα από την UEFA το περασμένο έτος, ωστόσο το eFootball PES 2020 βγήκε στην αντεπίθεση με την Konami να ανακοινώνει ότι θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για το EURO 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία είχε συνάψει και στο παρελθόν αποκλειστική συμφωνία για τα δικαιώματα του EURO από τον Νοέμβριο του 2008 μέχρι τον Απρίλιο του 2018. Σύμφωνα με το GameSpot, μια αποκλειστική συμφωνία με την UEFA σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν μέσω δωρεάν DLC τις συνθέσεις, τα σήματα αλλά και τις εμφανίσεις των εθνικών ομάδων λίγο πριν ξεκινήσει το EURO τον Ιούνιο του 2020. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διαθέτει εθνικές ομάδες και από την ημέρα κυκλοφορίας του. Νωρίτερα, η Konami κατάφερε να κατοχυρώσει τα δικαιώματα για την Juventus και την Atlético River Plate, ενώ η αλλαγή του τίτλου του παιχνιδιού σε eFootball PES 2020 φαίνεται να σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που η Ιαπωνική εταιρεία διαχειρίζεται τη σειρά. Κάτι τέτοιο είναι εμφανές και με την απόφαση της να διεξάγει στο Λονδίνο το UEFA eEuro 2020, ένα τουρνουά esports που θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τον τελικό του EURO 2020.
Δείτε εδώ το demo trailer του eFootball PES 2020:


Την ικανοποίηση του για την συνεργασία της UEFA με την Konami εξέφρασε ο Guy Laurent-Epstein, διευθυντής πωλήσεων για την UEFA Events SA, δηλώνοντας:

''Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την KONAMI. Το UEFA EURO 2020 μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε πιο στενά, να αξιοποιήσουμε αυτή τη συνεργασία μας με νέους, συναρπαστικούς τρόπους και να επικοινωνήσουμε με τους κοινούς μας fans σε ολόκληρο τον κόσμο''

Επιπλέον οι δηλώσεις του επικεφαλής ανάπτυξης του παιχνιδιού Jonah Lygaard, επιβεβαίωσαν το θετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές:

''Η ομάδα μας έκανε τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να κατοχυρώσει τις καλύτερες και πιο σημαντικές άδειες πνευματικών δικαιωμάτων για το PES 2020. Θέλουμε οι άδειες χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων που κατοχυρώνουμε κάθε χρόνο να είναι ποιοτικές και να ανταποκρίνονται στο gameplay. Η συνεργασία μας με την UEFA και το EURO 2020 αποτελεί μια μεγάλη νίκη όχι μόνο για το community μας, αλλά και για τους νέους παίκτες που θέλουν νέο content καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου''.

Το eFootball PES 2020 κυκλοφορεί από τις 10 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification