Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

FIFA 20

19 Sep 2019 20:10 #227030 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Παίζουμε το FIFA 20 demo
Η χειρότερη ομάδα με την καλύτερη, στο Legendary!


Στα πλαίσια κυκλοφορίας του FIFA 20 demo, αποφασίσαμε να το παίξουμε και να σας δείξουμε από πρώτο χέρι μια γεύση απ' το νέο ποδοσφαιράκι της EA Sports.

Το demo περιέχει έξι ομάδες, τις Liverpool, Chelsea, Ρεάλ Μαδρίτης, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspurs και Paris St. Germain. Επιλέξαμε την Chelsea, που είναι η χειρότερη της εξάδας και παίξαμε ενάντια στη Ρεάλ, που θεωρείται η καλύτερη, σύμφωνα με τα στατιστικά της. Όλα αυτά σε Legendary δυσκολία.

Στο demo δοκιμάσαμε επίσης το Volta mode και συγκεκριμένα έναν αγώνα 3v3, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιαστούμε ιδιαίτερα. Δείτε τι ακολούθησε στο gameplay video:


Όπως μπορείτε να δείτε, ο χειρισμός έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς πλέον υπάρχει ακόμη πιο άμεση ανταπόκριση των κινήσεών σας. Δυστυχώς το A.I. είναι υποδεέστερο από πέρυσι. Καταφέραμε ένα σωρό ευκαιρίες με μεγάλη ευκολία, ενώ σε κάποια φάση όταν πιέσαμε πολύ λίγο τον Toni Kroos, ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ βγήκε...μόνος του πλάγιο μαζί με την μπάλα!

Συν τις άλλοις, η μηχανή γραφικών είναι ίδια με πέρυσι και μοιάζει υποδεέστερη χωρίς λόγο στο Volta mode, την στιγμή που φορτώνουν λιγότεροι παίκτες και ακόμη λιγότεροι οπαδοί.

Θα αναμένουμε οπωσδήποτε βελτιώσεις μέχρι την τελική έκδοση του FIFA 20, η οποία έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 20:51 #227053 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Τα νέα Icons του FIFA 20
Η λίστα ανανεώθηκε με τα νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν.


Η EA Sports ανακοίνωσε ακόμη περισσότερους Icons για το FIFA 20.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν οι εξής:
Pep Guardiola: Ο προπονητής της Manchester City και ένας από τους καλύτερους μέσους της γενιάς του θα βρίσκεται στους Icons του φετινού Fifa.
Garrincha: Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Βραζιλίας θα είναι ένας εξτρέμ που θα φοβάται οποιαδήποτε άμυνα. Διαθέτει μία από τις καλύτερες ντρίμπλες στο παιχνίδι.
Kenny Dalglish: Ένας επιθετικός που άφησε εποχή με την Liverpool την δεκαετία του '80. Ήταν γρήγορος, με πολύ καλό κοντρόλ και ιδανικό τελείωμα.
Gianluca Zambrotta: Ένας καλός ακραίος μπακ και νικητής μουντιάλ με την Εθνική Ιταλίας. Είναι επίσης και αρκετά γρήγορος με πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Michael Essien: Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πέρασε και να μην ακούμπησε αλλά στην Τσέλσι έκανε σπουδαία καριέρα. Ο συγκεκριμένος αμυντικός χαφ είναι πολύ καλός ανασταλτικά αλλά και σε φυσική κατάσταση.
Hugo Sanchez: Ο κατά πολλούς καλύτερος παίκτης της Εθνικής Μεξικού όλων των εποχών (sorry Nery Castillo). Αποτελεί τον τρίτο καλύτερο διεθνή σκόρερ στην Ισπανία, μετά από τους Messi και Ronaldo.
Ian Rush: Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των 80's, ο Ουαλός έκανε σπουδαία παιχνίδια με την φανέλα της Liverpool.
John Barnes: Ο αριστερός εξτρέμ της Εθνικής Αγγλίας την δεκαετία του '80. Ήταν ταχύτατος με την μπάλα και με καλή ντρίμπλα.
Carlos Alberto: Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους καλύτερους ακραίους μπακ.
Ian Wright: Στα νιάτα του την δεκαετία του '90 είχε καλή απόδοση στην επιθετική γραμμή της Arsenal.

Icons του FIFA 19
Πέρα από τα νέα πρόσωπα, αυτό που αναμένουμε φυσικά είναι να δούμε και τους Icons του Fifa 19, οι οποίοι ήταν οι εξής:



Paul Scholes
Ryan Giggs
Hristo Stoickov
Christian Vieri
George Best
Jens Lehman
Michael Ballack
Luis Figo
Gennaro Gattuso
Socrates
Roberto Baggio
Raul Blanco
Emilio Butragueno
Ruud van Nistelrooy
David Trezuguet
Gianfranco Zola
Gary Lineker
Miroslav Klose
Clarence Seedorf
Claude Makelele
Pavel Nedved
Roy Keane
Juan Sebastian Veron
Hidetoshi Nakata
Franco Baresi
Bobby Moore
Fernando Hierro
Fabio Cannavaro
Sol Campbell
Johan Cryff
Eusebio
Rivaldo
Steven Gerrard
Frank Lampard

Επίσης, στο Fifa 18 είδαμε για πρώτη φορά τους παρακάτω Icons:

Ronaldo Nazário
Pele
Thierry Henry
Diego Maradona
Ronaldinho
Ruud Gullit
Lev Yashin
Rio Ferdinand
Roberto Carlos
Jay-Jay Okocha
Patrick Vieira
Peter Schmeichel
Carles Puyol
Alessandro Del Piero
Michael Owen
Deco
Paolo Maldini
Marco Van Basten
Lothar Matthäus
Dennis Bergkamp
Javier Zanetti
Alessandro Nesta
Edwin van der Sar
Gheorghe Hagi
Patrick Kluivert
Robert Pires
Andriy Shevchenko
Alan Shearer
Marcel Desailly
Laurent Blanc
Michael Laudrup
Pippo Inzaghi
Marc Overmars
Henrik Larsson
Emmanuel Petit
Luis Hernandez
Rui Costa
Frank Rijkaard
Jari Litmanen
Hernan Crespo

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2019 19:49 #227116 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
EA Sports: "Στο FIFA 20 θα παίρνετε παίκτες Icons πιο εύκολα"
Τέσσερα είδη Icons για κάθε ποδοσφαιριστή.


Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι στο Ultimate Team mode του FIFA 20 θα μπορείτε να βρείτε παίκτες Icons πιο εύκολα από κάθε άλλη έκδοση.

Οι Icons είναι οι θρυλικοί βετεράνοι που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως οι Ruud Gullit, Ronaldo (σ.σ. Ο Βραζιλιάνος), Patrick Vieira και δεκάδες άλλοι. Οι τιμές τους ανέρχονταν σε κάτι εκατομμύρια coins ή έστω κοντά στο ένα εκατομμύριο, αφού ήταν εντελώς OP. Ακόμα και οι κακοί παίκτες Icons μπορούσαν να φέρουν καλούς παίκτες Icons αν χρησιμοποιούνταν στα Squad Building Challenges.

Στο FIFA 20 θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κάρτες για κάθε παίκτη, σε ισάριθμες στιγμές της καριέρας του. Οι Base Icons, δηλαδή οι θρυλικοί παίκτες με rating στην αρχή της καριέρας τους, θα υπάρχουν σε πακέτα από το ξεκίνημα του EA και Origin Access trial, το οποίο ξεκινάει αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου 2019.

Οι Mid Icons, που αφορούν στάδιο στην πορεία της καριέρας ενός παίκτη, θα ξεκινήσουν από αύριο και θα διατεθούν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2020. Οι Prime Icons που αφορούν το ζενίθ της καριέρας ενός θρυλικού παίκτη, θα ξεκινήσουν στα μέσα Δεκεμβρίου 2019 και η διάθεσή τους θα σταματήσει στο τέλος του παιχνιδιού. Τέλος, τα Moment Icons που αφορούν μια ιστορική απόδοση στην καριέρα ενός παίκτη, θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2020 και θα παραμείνουν επίσης μέχρι την λήξη του Ultimate Team.

Με το νέο αυτό σύστημα, θα μπορούμε να επενδύουμε περισσότερο σε Icons στα Squad Building Challenges, ενώ κάποιοι θα πουλάνε τους Icons τους για να αποκτήσουν καλύτερους, άρα αυτό θα ωφελεί και την αγορά. Επίσης, η ελάχιστη αξία ενός παίκτη Icon θα μειωθεί από τα 102.000 στα 63.750 coins.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Sep 2019 18:57 #227180 by Γιώργος Βασιλικάρης
Ο Wes Morgan διαμαρτύρεται για το 29 Pace του στο FIFA 20
O κεντρικός αμυντικός της Leicester City έδωσε την απάντηση του μέσω βίντεο.

Οι βαθμολογίες των παικτών στο FIFA έχουν προκαλέσει κατά καιρούς θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των fans. Κάθε χρόνο, όταν και ανακοινώνονται οι επίσημες βαθμολογίες από την EA, τόσο οι οπαδοί όσο και οι ίδιοι οι παίκτες συρρέουν στο Twitter και σε άλλα Social Media προκειμένου να εκφράσουν την άποψη, και κατά κύριο λόγο την δυσαρέσκεια, τους. Ένας από τους παίκτες που διαφώνησαν ανοιχτά σχετικά με την βαθμολογία τους ήταν και ο κεντρικός αμυντικός της Leicester City, Wes Morgan. Ο υψηλόσωμος αμυντικός αποφάσισε να τρολλάρει την EA σχετικά με το 29 Pace που έλαβε στο νέο FIFA 20 και δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο και δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Leicester City στο YouTube.

Όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω, αφού ο Morgan κάνει τις απαραίτητες διατάσεις τρέχει κατά μήκος του γηπέδου μέχρι τα πόδια του να βγάλουν…φωτιά, ενώ στο τέλος σημειώνει νέο προσωπικό ρεκόρ. Ο Morgan φαίνεται να βρήκε τον ιδανικό τρόπο να αντιδράσει στην, ενδεχομένως αυστηρή, βαθμολογία της EA και ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξει κάποια απάντηση και από πλευράς της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, καλό θα ήταν να αφήσουμε τα οπαδικά στην άκρη και να παραδεχτούμε τον αρχηγό της Leicester City για το επικό τρολλάρισμα του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2019 03:23 #227189 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 20
Παίξαμε τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο FIFA 20.





Το δεύτερο το παίξαμε με την Mystery Ball, ένα submode του House Rules, με το οποίο η μπάλα έχει...μαγικές ιδιότητες για όποιον την κρατάει. Αποκτά καλύτερη πάσα, ταχύτητα, ντρίμπλα ή σουτ. Η ιδιότητα αλλάζει όποτε η μπάλα βγαίνει εκτός, ενώ το κάθε τέρμα μετράει και από x1 έως x3 γκολ, ανάλογα με την ροή του αγώνα.

Αυτή τη στιγμή γράφω το review του FIFA 20. Η βαθμολογία θα είναι χαμηλότερη από πέρυσι.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2019 23:42 #227253 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20 Ultimate Team
Τα σχόλια στο τρέιλερ της EA θα σας γονατίσουν!


Το FIFA 20 είναι ήδη διαθέσιμο από τις 19 Σεπτεμβρίου για όσους έχουν συνδρομή EA Access ή το έχουν προπαραγγείλει.

Στις 27 Σεπτεμβρίου το FIFA 20 κυκλοφορεί και επίσημα, αν και όσοι το παίζετε θα έχετε εντοπίσει κάποια θέματα. Ωστόσο, τα κυριότερα παράπονα είναι το A.I., τα γραφικά και η έλλειψη μεγάλων αναβαθμίσεων, κάτι που δυσαρεστεί τους χρήστες που θέλουν τα 60 ευρώ τους να πιάσουν τόπο με μία έκδοση που θα δείχνει εξ ολοκλήρου...καινούργια.

Το νέο τρέιλερ του FIFA 20 αφορά το Ultimate Team, το οποίο έκλεισε αισίως μια δεκαετία. Το βίντεο δέχθηκε αρκετά dislikes, μιας και όπως γνωρίζουμε το mode της EA Sports όλα αυτά τα χρόνια είναι Pay to win, αφού όποιος δίνει χρήματα φτιάχνει μια ομάδα με παικταράδες.




Τα κορυφαία σχόλια του τρέιλερ απλά θα σας κάνουν καινούργιο συκώτι από τα γέλια:
Kay: Rated E for Every penny out of your wallet
Daniel's Opinion: Dislike squad unite
David Maldo: Why is there soccer in my casino?
Water Sheep: Yay! Fifa 14 with a new texture pack!
M DREADD: Fifa 20: The Gambling edition. Rated E for everyone
katsupoi: EA Sports. It's In Your Wallet
Gruebber Grub: Ones to watch but never get no matter how much a person pays.
piplup2009: Loot box addiction simulator
No_More_Hero265: An EA game isn't complete without an overpriced casino in it
Avelier Plays: Who put a football mode in my surprise casino gambling simulator for children?

Στα θετικά της υπόθεσης, το FIFA 20 εξακολουθεί να έχει πιο άμεση ανταπόκριση χειρισμού από το PES 2020 και μεγαλύτερη διάρκεια λόγω του Ultimate Team.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2019 19:44 #227308 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Ο Wes Morgan διαμαρτύρεται για το 29 Pace του στο FIFA 20
O κεντρικός αμυντικός της Leicester City έδωσε την απάντησή του μέσω βίντεο.


Οι βαθμολογίες των παικτών στο FIFA έχουν προκαλέσει κατά καιρούς θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των fans. Κάθε χρόνο, όταν και ανακοινώνονται οι επίσημες βαθμολογίες από την EA, τόσο οι οπαδοί όσο και οι ίδιοι οι παίκτες συρρέουν στο Twitter και σε άλλα Social Media προκειμένου να εκφράσουν την άποψη, και κατά κύριο λόγο την δυσαρέσκεια, τους. Ένας από τους παίκτες που διαφώνησαν ανοιχτά σχετικά με την βαθμολογία τους ήταν και ο κεντρικός αμυντικός της Leicester City, Wes Morgan. Ο υψηλόσωμος αμυντικός αποφάσισε να τρολλάρει την EA σχετικά με το 29 Pace που έλαβε στο νέο FIFA 20 και δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο και δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Leicester City στο YouTube.


Όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω, αφού ο Morgan κάνει τις απαραίτητες διατάσεις τρέχει κατά μήκος του γηπέδου μέχρι τα πόδια του να βγάλουν…φωτιά, ενώ στο τέλος σημειώνει νέο προσωπικό ρεκόρ. Ο Morgan φαίνεται να βρήκε τον ιδανικό τρόπο να αντιδράσει στην, ενδεχομένως αυστηρή, βαθμολογία της EA και ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξει κάποια απάντηση και από πλευράς της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, καλό θα ήταν να αφήσουμε τα οπαδικά στην άκρη και να παραδεχτούμε τον αρχηγό της Leicester City για το επικό τρολλάρισμά του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2019 19:58 #227321 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20 Shortlist: Τα καλύτερα ταλέντα για το Career mode
Κάντε μεταγραφές με το μέλλον του ποδοσφαίρου.


Στο FIFA 20 έχει ιδιαίτερη σημασία να αποκτάτε ταλέντα με μεγάλη εξέλιξη.

Στο σημερινό άρθρο ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα ταλέντα για το Career mode, πάντα σύμφωνα με το Rating τους και το Potential τους. Έχουν ηλικία έως 22 ετών και κάποιοι από αυτούς -κυρίως οι της πρώτης λίστας- αποδίδουν και στο Career mode.

Παίκτης | Θέση | Ηλικία | Βαθ. | Pot. | Ομάδα
Kylian Mbappe FWD 20 89 95 PSG
Matthijs de Ligt DEF 20 85 93 Piemonte Calcio
Gianluigi Donnarumma GK 20 85 92 AC Milan
Frenkie de Jong MID 22 85 91 Barcelona
Kai Havertz MID 20 84 92 Bayer Leverkusen
Jadon Sancho FWD 19 84 92 Dortmund
Ousmane Dembele FWD 22 84 90 Barcelona
Luka Jovic FWD 21 83 89 Real Madrid
Marcus Rashford FWD 21 83 88 Man U
Trent Alexander-Arnold DEF 20 83 89 Liverpool
Goncalo Guedes MID/FWD 22 83 88 Valencia
Gabriel Jesus FWD 22 82 88 Man City
Mikel Oyarzabal FWD/MID 22 82 89 Real Sociedad
Leon Bailey MID/FWD 22 82 88 Bayer Levekusen
Steven Bergwijn FWD/MID 21 82 87 PSV
Ruben Neves MID 22 82 87 Wolves
Eder Militao DEF 21 81 88 Real Madrid
David Neres FWD/MID 22 81 86 Ajax
Tanguy Ndombele MID 22 81 89 Spurs
Houssem Aouar MID 21 81 89 Lyon
Lautaro Martinez FWD 22 81 89 Inter
Wilfred Ndidi MID 22 81 84 Leicester
Donny van de Beek MID 22 81 87 Ajax
Joao Felix FWD/MID 19 80 93 Atletico Madrid
Ruben Dias DEF 22 80 86 Benfica

Οι πολύ μικρής ηλικίας με μεγάλη εξέλιξη
Έχουν Silver ή Bronze κάρτα στο Fifa Ultimate Team, αλλά για το Career αξίζουν. Δείτε τι Potential έχουν:

Παίκτης | Θέση | Ηλικία | Βαθ. | Pot. | Ομάδα
Dominik Szoboszlai MID 18 74 89 RB Salzburg
Pedro De la Vega FWD/MID 18 70 88 Atletico Lanus
Thiago Almada MID/FWD 18 72 88 Velez Sarsfield
William Saliba DEF 18 71 88 Saint-Etienne (Arsenal)
Nicolo Zaniolo MID/FWD 19 74 88 Roma
Agustin Urzi MID 19 69 87 Atletico Banfield
Yari Verschaeren MID 17 72 87 Anderlecht
Mason Greenwood FWD 17 67 87 Man U
Jonathan David FWD 19 74 87 Gent
Takefusa Kubo MID/FWD 18 70 87 Real Madrid
Alphonso Davies MID/FWD 18 72 87 Bayern
Enzo Millot MID 17 63 86 Monaco
Mohamed Ihattaren MID/FWD 17 68 86 PSV
Bukayo Saka MID 18 65 86 Arsenal
Adam Hlozek FWD/MID 17 70 86 Sparta Prague
Jeremy Doku FWD 17 66 86 Anderlecht
Jean-Clair Todibo DEF/MID 19 71 86 Barcelona
Jan Hurtado FWD 19 70 86 Boca Juniors
James Sands MID/DEF 19 66 86 New York City
Paulinho MID/FWD 19 71 86 Leverkusen
Ki-Jana Hoever DEF 17 62 85 Liverpool
Benoit Badiashile DEF 18 68 85 Monaco
Players you can definitely sign in the first season

Ορισμένα ακόμη αξιόλογα ταλέντα που αποδίδουν άμεσα
Dani Olmo – CAM – 79/87 – 21 – Zagreb
Nicolas Dominguez – CM – 75/87 – 21 – Sarsfield
Sandro Tonali – CDM – 75/89 – 19 – Brescia
Dayot Upamecano – CB – 77/88 – 20 – Leipzig
Ibrahima Konate – CB – 79/88 – 20 – Leipzig
Carlos Soler – RM – 80/87 – 22 – Valencia
Phil Foden – CAM – 76/90 – 19 – Man City
Sander Berge – CDM – 79/87 – 21 – Genk
Pietro Pellegri – ST – 67/86 – 18 – Monaco
Morgan Gibbs-White – CM – 70/86 – 19 – Wolves

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2019 20:12 #227332 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20: Παίζουμε το Ultimate Team
Ξεκινάμε με Ιταλικό πρωτάθλημα.


Το πιο σημαντικό mode κάθε χρόνο στο Fifa είναι το Ultimate Team και για πρώτη φορά επιλέξαμε να ανεβάσουμε ένα gameplay video, πέρα από τα καθιερωμένα livestreams.

Στο αναβαθμισμένο mode του Fifa 20 παίζουμε με Ιταλικό πρωτάθλημα. Δείτε τις δύο πρώτες μας μεταγραφές και τον πρώτο αγώνα με μια ήδη φτιαγμένη ομάδα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2019 21:24 #227380 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Οι κάτοχοι FIFA 20 ζητούν να φτιαχτούν τα bugs του Career mode
Η EA αναλαμβάνει δράση.


Η EA υπόσχεται να διορθώσει τα bugs που παρουσιάζονται στο Career mode του FIFA 20, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα συμβεί στο επόμενο patch.

Το λανσάρισμα του FIFA 20 ξεκίνησε λίγο εφιαλτικά, αφού είναι πολλοί οι fans που παραπονέθηκαν για τα πολυάριθμα προβλήματα του career mode. Η EA αναγνώρισε τις τεχνικές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και μέσω του Corey Andress ανακοίνωσε τα πλάνα της για την επίλυσή τους. Ο ίδιος έγραψε: “Είμαστε ενήμεροι της κατάστασης και θα δώσουμε προτεραιότητα σε αυτό τον τομέα, καθότι εντοπίσαμε με επιτυχία αρκετά από τα θέματα που προέκυψαν”. Αυτό που συνεχίζει να ενοχλεί όμως τους fans του δημοφιλούς Sports game είναι πως αναφέρει ότι οι αλλαγές “δεν θα είναι άμεσες” τονίζοντας έμμεσα πως δεν πρόκειται να δούμε bug fixes για το Career mode στο επόμενο patch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification