Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pro Evolution Soccer 2018

17 May 2017 11:40 - 18 May 2017 10:24 #198546 by Χρήστος Καπάνταης


Pro Evolution Soccer 2018

Αν και η Konami δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα, οι πρώτες πληροφορίες για το Pro Evolution Soccer 2018 έχουν ήδη αποκαλυφθεί. Υπάρχει ήδη σαν προϊόν στο site Xbox.com και μαθαίνουμε εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, πολλά νέα πράγματα που θα περιέχει.

Μεταξύ άλλων, περιέχει "στρατηγικές ντρίμπλες" και νέα εκτέλεση στημένων φάσεων, "που θα φέρει το gameplay σε άλλο επίπεδο". Στην εισαγωγική κάρτα του παιχνιδιού επίσης αναφέρεται ότι θα περιέχει νέα μενού και "αληθινές εικόνες των παικτών". Επιπλέον, έχει γίνει δουλειά και στα μοντέλα των ποδοσφαιριστών και στα animations. Επίσης περιέχει νέο co-op και το σύστημα μεταγραφών έχει βελτιωθεί.




Για όσους από εσάς το προπαραγγείλουν, θα λάβετε και extra δώρα για το MyClub mode. Τέλος, στο εξώφυλλο φαίνονται να φιγουράρουν οι ποδοσφαιριστές της Barcelona, αλλά αυτό ίσως είναι και μία απλή εικόνα που έχει βάλει το site. Αναμένετε να ανακοινωθεί πολύ σύντομα από την Konami. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια format θα κυκλοφορήσει, το PS4 και το Xbox One είναι σχεδόν σίγουρα.

To Pro Evolution Soccer 2018 θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ενημερώσεις που θα τις βρείτε στη σχετική είδηση .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2017 17:02 #198580 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της Ιαπωνικής έκδοσης.


Πριν από λίγο, κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Winning Eleven 2018. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για την Ιαπωνική έκδοση του Pro Evolution Soccer 2018.

Το νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου της KONAMI έχει ως κεντρικό θέμα την Barcelona. Όπως όλα δείχνουν, σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, έχει κρατήσει και τα επίσημα δικαιώματα του Uefa Champions League. Εντύπωση προκαλούν τα βελτιωμένα γραφικά του και οι ρεαλιστικές απεικονίσεις των ποδοσφαιριστών. Δείτε το tease τρέιλερ του Ιαπωνικού Winning Eleven στο οποίο αποκαλύπτεται ότι στις 13 Ιουνίου θα δούμε το πλήρες.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2017 03:01 - 18 May 2017 10:25 #198607 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες που ανακοίνωσε η Konami για gameplay, modes και γραφικά.

Ειδικά στον τομέα των γραφικών, το πρώτο δείγμα μοιάζει απίστευτο. Για να δούμε όμως αν και το gameplay θα έχει την ανάλογη ανταπόκριση.

Gameplay
Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του νέου PES θα ονομάζεται Real Touch +. Βάση αυτού του στοιχείου οι παίκτες θα αντιδρούν αναλόγως στο κοντρόλ της μπάλας, χρησιμοποιώντας μέρη του σώματός τους, όπως το στήθος, το κεφάλι ή τα πόδια, ανάλογα με το ύψος και την ταχύτητα που έχει πάρει η μπάλα εκείνη την στιγμή. Το Real Touch + θα επιτυγχάνεται με απλές κινήσεις του control stick.

Στα online modes θα έχουμε ένα ανανεωμένα 2v2 και 3v3 modes, με υποστήριξη τοπικού Co-op στην ίδια κονσόλα. Στο δε Master League θα προστεθούν τουρνουά πριν την έναρξη της σεζόν και συνεντεύξεις τύπου πριν τους αγώνες. Επίσης, θα βελτιωθεί το μεταγραφικό σύστημα. Θα μπορέσετε επίσης να ζήσετε τη μαγεία του ποδοσφαίρου με τις νέες στρατηγικές ντρίμπλες, τις βελτιωμένες εκτελέσεις στημένων φάσεων και τη χρήση του Touch Pad. Θα απολαύσετε νέα μενού και αληθινές εικόνες των ποδοσφαιριστών και θα παίξετε μαζί με τους φίλους σας στο νέο co-op multiplayer.

Οι πληροφορίες που μπορείτε να αντλήσετε από το συγκεκριμένο τρέιλερ και από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του PlayStation είναι ότι οι προπαραγγελίες του PS4 και του PS3 θα λάβουν το αποκλειστικό theme της Barcelona καθώς και πλεονεκτήματα στους Agents στο MyClub. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει μία special edition της Barcelona που θα περιλαμβάνει το αποκλειστικό θέμα της, 1000 πόντους στο MyClub, πλεονεκτήματα με τους Agents στο MyClub. Αμέσως μετά, η Konami δημοσίευσε και το τρέιλερ για την δυτική άγορα. Δείτε το παρακάτω.

Το ευρωπαϊκό τρέιλερ:


Νέα μηχανή γραφικών
Η Konami ανακοίνωσε ότι "η νέα μηχανή γραφικών της θα κάνει πάταγο", κάτι που μπορούμε να δούμε και στο teaser trailer, ενώ υπόσχεται άκρως ανταγωνιστική gameplay εμπειρία. Οπτικά, το PES 2018 θα παρέχει το Real Capture system, το οποίο θα αποδώσει τους φωτισμούς ακριβώς όπως σε ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ανάλογα με το αν πρόκειται για παιχνίδι που διεξάγεται ημέρα ή νύκτα. Θα υπάρχει ρεαλισμός στο φωτισμό, τόσο στο πως θα διαχέεται το φως του ήλιου, όσο και στους προβολείς των γηπέδων που θα φωτίζουν το βράδυ.

Στα γήπεδα θα δούμε την πιο λεπτομερή μέχρι σήμερα απεικόνιση, με τον χλοοτάπητα, την φισούνα και τις περιοχές γύρω από το γήπεδο να αποδίδονται άκρως ρεαλιστικά. Γήπεδα όπως το Camp Nou της Barcelona και το Signal Iduna Park της Dortmund, θα αποδοθούν πιστά από τους γραφίστες. Σχετικά με τα μοντέλα των ποδοσφαιριστών, έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στις φανέλες των ομάδων κι έχουν γίνει photo scan στα τατουάζ των παικτών, ώστε να απεικονίζονται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2017 16:50 #198680 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Pre-order bonus και τιμές


Η Zegetron, αντιπροσωπεία της Konami στη χώρα μας, ανακοίνωσε τις τιμές του PES 2018 και τα pre-order bonus.

Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής:
PES 2018 Day1 Edition GR PC - 55,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR Xbox One - 63,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR X360 - 54,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR PS4 - 63,99 ευρώ
PES 2018 Day1 Edition GR PS3 - 54,99 ευρώ

Όσοι προπαραγγείλετε κερδίζετε τα παρακάτω:

- Αποκλειστικός Agent για το MyClub, ο οποίος θα ανακοινωθεί στην E3, 13-15 Ιουνίου.
- Uefa Champions League Agent για το MyClub
- Partner team agent (4 αρχικοί agents)
- 10.000 GP για 10 εβδομάδες
- Αποκλειστικές κάρτες για τη συλλογή Champions League 2017/2018

Διαβάστε όλα τα νέα για το παιχνίδι εδώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 16:17 - 14 Jun 2017 11:38 #199882 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Pro Evolution Soccer 2018 Co-Op


Diego Maradona και Usain Bolt στην καμπάνια της Konami!

Η Konami έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα τρέιλερ για το PES 2018 στα πλαίσια της E3 2017.

Το πρώτο τρέιλερ μάςς δείχνει αγώνες 3v3 μέσω Online Co-Op. Οι παίκτες θα έχετε Co-Op profile, όπου θα εμφανίζεται το στυλ παιχνιδιού σας, ανάλογα με το πώς παίζετε. Για παράδειγμα θα υπάρχουν κατηγορίες από skills, όπως Bomber, Defensive Master και Long Ranger και μέσα σε αυτά τρία ενδεικτικά skills. Π.χ. στο Bomber συναντάμε την ένδειξη Low Passer, αν προτιμάτε να παίζετε με συρτές πάσες όπως εγώ. Όσοι παίζετε με κάθετες για να σπάσετε την αντίπαλη άμυνα θα δείτε την ένδειξη Offside Trapper. Σε κάθε skill θα αξιολογήστε με 1-3 αστεράκια.

Δείτε το trailer και το reveal του Bolt παρακάτω:



Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2017 12:01 #200277 by Βασίλης
Οι Legends στο προ,εχουν την ιδια χρηση,οπως στο ut του fifa?
η μπορεις να τους χρησιμοποιησεις κ στην καριερα κ στα τουρνουα κλπ?
τους εχει ενεργους απο την αρχη,η πρεπει να τους αγορασεις με ποντους η coins οπως στο φιφα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2017 17:41 #200304 by Μάνος Γρυπάρης
Οι Legends του Pro έχουν την ίδια χρήση.
Τους αγοράζεις μόνο στο MyClub με πόντους ή coins.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Βασίλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2017 22:31 #200311 by Βασίλης
α μαλιστα..
ευχαριστω για την απαντηση Μανο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2017 20:57 #200377 by Πιέρρος Φουστέρης
Το Pro Evolution Soccer 2018 δεν θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch



Ο Brand Manager του Pro Evolution Soccer, Adam Bhatti, δήλωσε ότι το PES 2018 δεν θα κυκλοφορήσει στο Switch.

"Η Konami έχει ήδη ανακοινώσει τις πλατφόρμες και το Switch είναι μια κονσόλα που έχουμε στα υπόψη μας. Βγάλαμε ήδη το νέο Bomberman που για το Switch είναι φανταστικό. Για το μέλλον του Pro Evolution Soccer στο Switch δεν θα θέλαμε να κλείσουμε την πόρτα. Θα δούμε πώς θα πάει η κονσόλα, η οποία προσωπικά μου αρέσει".

Ο βοηθός παραγωγής του PES 2018, Kei Masuda, πρόσθεσε ότι στην Konami θα ήθελαν να ακούσουν "την γνώμη των οπαδών της σειράς και ανάλογα με το πόσες αντιδράσεις θα υπάρξουν για το εν λόγω θέμα η Ιαπωνική εταιρεία θα πράξει αναλόγως."



Το Pro Evolution Soccer είχε κυκλοφορήσει για 3DS και Wii, αλλά η Konami σταμάτησε την υποστήριξη στο Wii U, καθώς δεν είχε μείνει ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του παιχνιδιού στις άλλες πλατφόρμες της Nintendo.

Δυστυχώς το Pro Evolution Soccer 2018 δεν είναι το μόνο παιχνίδι που δεν θα κυκλοφορήσει στο Switch. Από τα χιλιάδες multiplatform games που υπάρχουν εκεί έξω, ναι μεν θα κυκλοφορήσουν δεκάδες indie games, αλλά από τους μεγάλους publishers θα δούμε μόνο τα Sonic Mania, Fifa 18, NBA 2K17, One Piece, Skyrim, Payday 2, Lego Marvel Super Heroes 2, Rocket League, Yooka-Laylee, Bloodstained: Ritual of the Night ενώ από τρίτο publisher (Ubisoft) ανακοινώθηκε ως exclusive το Mario + Rabbids.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jun 2017 18:44 #200420 by Πιέρρος Φουστέρης
Pro Evolution Soccer 2018 gameplay video



Το PC gamer δημοσίευσε ένα gameplay video του PES 2018 στην έκδοση για PC.

Ο αγώνας διεξάγεται στο Anfield και όπως θα παρατηρήσετε υπάρχουν πλήρη δικαιώματα τόσο για το γήπεδο, όσο και για τα οπαδικά συνθήματα των γηπεδούχων. Για παράδειγμα στην έναρξη του αγώνα ακούγεται το "You 'll never walk alone", όπως επίσης μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν ανά διαστήματα διάφορα συνθήματα.



Στο gameplay παρατηρείται μεγαλύτερη εξελιξία στις κινήσεις των παικτών. Τα σουτ και οι πάσες διατηρούν την Arcade λογική.

Μία αλλαγή που παρατηρούμε στον τομέα των γραφικών είναι ο καλύτερος σχεδιασμός των προσώπων και η ανάσα των παικτών που φαίνεται όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, όπως εν προκειμένω στο σχετικό gameplay video.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification