Γεια χαρά σε όλους !
Παιδιά τί γίνεται εδώ; Γιατί τόσος φανατισμός;
Σήμερα, ψάχνοντας βοήθεια για ένα σημείο του παιχνιδιού στο οποίο κόλλησα,(αναφέρομαι στο Conspiracies2), βρήκα στο google και το δικό σας link. Είπα κι εγώ να δω μήπως υπάρχει κάποιος που το προχώρησε περισσότερο και ίσως με βοηθούσε, γι΄αυτό και μπήκα στην διαδικασία του registration μια και μέχρι τώρα έμπαινα στο Gameworld περισσότερο για να δω τις νέες κυκλοφορίες games. Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σχετικό με τη λύση, αλλά δεν πειράζει ,θα τη βρω την άκρη. Διάβασα όμως όλα αυτά που έχουν γραφεί και μου φαίνονται απίστευτα!!! Πολύς φανατισμός και πολλή ένταση για το τίποτα. Δεν μπήκα για να λάβω θέση αλλά για να εκφέρω την άποψή μου για το παιχνίδι,(κάτι που δεν βλέπω πουθενά εδώ μέσα αν και θα ΄πρεπε να είναι το βασικό θέμα), που αν μη τι άλλο είναι εθιστικό και άκρως χιουμοριστικό, όπως και το προηγούμενο που είχαν φτιάξει. Μέχρι τώρα το μόνο μείον που θα μπορούσα να επισημάνω είναι ένας γρίφος με χρονικό περιορισμό,(κάτι που πάντα με ξένιζε στα adventures), έχει όμως γερή βάση μια και αφορά δραπέτευση από φυλακή.