Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Runaway Series

More
10 Feb 2007 12:50 - 11 Feb 2007 12:59 #26743 by Aris Dos
Runaway Series was created by Aris Dos
Runaway 2: The Dream Of The Turtle
Έχω κατεβάσει το παιχνίδι και πάω να βάλω το crack αλλά δουλεύει μόνο το  γαλλικό (crack).Όταν βάζω το αγγλικό μπαίνει στο κύριο menu αλλά μόλις το βάζω να παίξει μου λέει insert runaway 2 dvd.
Είναι κρίμα να παίζεις αυτο το παιχνιδι σε γλώσσα που δε καταλαβαίνεις.
Τί συμβαίνει  :?:. Έχει κανείς καμιά  :idea:  :?:
Last edit: 11 Feb 2007 12:59 by Aris Dos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2007 13:32 #26744 by Χριστόφορος

Zer0_Her0\ wrote: Έχω κατεβάσει το παιχνίδι aπό torrent και πάω να βάλω το crack αλλά δουλεύει μόνο το

PSN: personGR

More
10 Feb 2007 14:31 #26746 by Σπύρος Κλαουδάτος

Zer0_Her0\ wrote: Έχω κατεβάσει το παιχνίδι aπό torrent και πάω να βάλω το crack αλλά δουλεύει μόνο το

More
11 Feb 2007 10:18 #26768 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Runaway Series
CLOSE TOPIC !!! :evil:

More
11 Feb 2007 12:58 #26779 by Aris Dos
Replied by Aris Dos on topic Runaway Series
Λοιπόν, φίλε person άκου: Αποφασίζεις να ποστάρεις σ'ένα topic με μία ερώτηση που έκανα, χωρίς να λες κάτι χρήσιμο αλλά αντίθετα αποτρέπεις και τους άλλους απ'το να βοηθήσυν.Πώς την είδες δηλαδή?Προστάτης του νόμου και έτσι?Εσύ(εσείς) τα παιχνίδια σου τ'αγοράζει όλα αυθεντικά ?Μαγκιά σου !
Μαγκιά σου να δίνεις 40-50e για ένα DVD.Εκτός εάν περιμένεις να πέσει η τιμή του ή να βγει το sequel ?! Επειδή λοιπόν εμένα δε μου περισεύουν τα λ7
(εδώ καλα-καλα δεν έχω αγοράσει αυθεντικό το CoD2 που χρειάζεται γνήσιο Cd-Key για το multiplayer) δεν έχω την πολυτέλεια να τα δίνω σε κάτι που παίρνω δωρεάν ή στη χειρότερη περίπτωση με 5e. Και στη τελική σε forum με διάφορα games πόσταρα και όχι στο επίσημο site του Runaway ή της Pendulo.
Αν πηγαίνει ενάντια στη φιλοσοφία του site τότε sorry.Να υποθέσω οτι κανείς σας δε κατεβάζει μουσική κ.λπ. ??!!

More
05 Jul 2009 12:31 #55763 by μάκης
Replied by μάκης on topic Runaway Series
πάντως παιδια όντως δεν είναι πολύ ακριβό. αλλά δικαιώμα του και κάποιος να το κατεβάσει. είναι πολύ καλό παιχνίδι, με φοβερό σενάριο..ένα απο τα καλύτερα του είδους του.. και το 1 ήταν επίσης απίστευτο

More
05 Jul 2009 13:07 #55766 by vasogr
Replied by vasogr on topic Runaway Series
ασχετο αλλα το runaway θα βγαλει καμια καινουργια επεκταση? μετα απο το dream of the turtle θελω κι αλλο runaway... :lol:

More
30 Jul 2009 15:29 #57624 by Μάνος Γρυπάρης
Το Runaway: A Twist of Fate το οποίο θα βγει για PC και DS στα τέλη του 2009:

[youtube:1fvayy62]
[/youtube:1fvayy62]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Aug 2009 22:22 #58001 by Γιώργος Σουβατζίδης
Τι κάθεσαι και παιδεύεσαι με τις κόπιες του κερατά. Πάρτο αυθεντικό να το χεις να το χαίρεσαι με το manual και τα πάντα όλα!!

Syberia και ξερό ψωμί!