Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Myst:Γενικη Συζητηση

More
20 Jun 2006 13:44 #15512 by Μάνος Νικολόπουλος
Κατα καιρους καθομαι και σκεφτομαι διαφορα παιχνιδια που εχουν βγαλει παραπανω απο εναν τιτλο και κατα ποσο το ενα ξεπερναει το αλλο..Π.χ Sands of time,ή warrior within..,ή two thrones και παει λεγοντας το παραμυθι...
Ενα απο αυτα βεβαιαι ειναι και το Myst
Με περιπου 10 χρονια στο προσκηνιο,και με τα πλοκαμια του να φτανουν ακομα και στο PSP
.[Δειτε σχετικα στο Forum(To Myst και στο PSP!!)]καθομαι και σκεφτομαι ποιο απο ολα με ΄επιασε' περισσοτερο..
Αλλα και παλι δεν μπορω να βγαλω ακρη..Τα παλιοτερα μου φαινονται πιο εποχης..(αυτο που λεμε οτι το παιχνιδι εχει αφησει ιστορια) και τα καινουρια μου φαινονται πιο καλοδουλεμενα..
Κοινως..δεν μπορω να αποφασισω..
Help...Εσεις τι λετε???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2006 16:48 #15532 by Panagiotis Koutelidakis
Το αγαπημένο μου σε όλην τη σειρά θα παραμείνει ες αεί το Riven, αν και πρέπει να πω πως το storyline των καινούριων (Myst III: Exile, Uru [& Expantions], Myst IV: Revelation, Myst V: End of Ages) ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα αλλαγή του αρχικού μοτίβου. Τέλος, και για να μην είμαι άδικος, οφείλω να ομολογήσω ότι χωρίς τη μαγεία του Myst δε θα γινόταν τίποτα, ενώ είναι σημαντικό και το Real Myst, ειδικά χάρει στην προσθήκη του Rime. ;)

More
20 Jun 2006 17:08 #15536 by Μάνος Νικολόπουλος
Σε αυτο με τη μαγεια εχεις απολυτο δικιο...Αυτοι οι γριφοι του παιχνιδιου ακομα με κυνηγανε...

More
20 Jun 2006 17:14 #15538 by Sakis
Kata th gnwmh mou an paizeis YPERBOLIKES WRES kai prospa8eis na termatiseis to paixnidi oso pio grhgora ginetai, to paixnidi xanei thn a3ia tou.

H seira Myst einai (IMO) apo tis kalyteres seires Adventure pou yphr3an pote.

Epai3a to Myst 3 kai saghneuthka

Paizw to Myst 4 revelation kai exw sygklonistei

More
20 Jun 2006 18:08 #15545 by Μάνος Νικολόπουλος
Σιγουρα βγαινουν ποιοτικα παιχνιδια..Περα απο το Myst εχουν υπαρξει τιτλοι οπως Dreamfall ή call of cthulu τα οποια προσπαθουν να βαλουν τη δικη τους σφραγιδα..Για να μην πουμε Silent hill..κλπ τα οποια εδωσαν και εναν αλλο αερα στον χωρο των adventures..Απλα ειναι αυτο που ειπες(Sandrock) οτι με τα sequels δεν γινεται αυτο το μπαμ..Περιμενεις περισσοτερα απο ισως παιρνεις στο τελος
Παντως το Myst ειναι ενας τιτλος που βαδιζει απο το καλο στο καλυτερο(για μενα...)

More
04 Jul 2006 22:09 #16305 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Το Myst το έπαιξα από το Exile και μετά. Η μαγεία δεν χάνεται και τόσο. Καθε sequel έχει και κάτι καινούριο να δώσει. Για να μην μιλήσω για την εξέλιξη των γραφικών.. είναι απλά απίστευτα, και το Myst V στα γραφικά από όσο έχω δει στο σχετικό site (το οποίο είναι κι από τα πολύ καλά του είδους) είναι ακόμα καλύτερο.
Check it out!!
Μπορεί λοιπόν το storyline να μην είναι όπως στο πρώτο, να μην γίνεται το μπαμ, αλλά αμα κολλήσεις με ένα παιχνίδι δεν γίνεται να μην παίξεις τα προηγούμενα ή τα επόμενα..
Όσο για τους γρίφους, σε κάνουν να ξενυχτάς. Μιλάμε για ολονυκτία όχι αστεία!!

More
05 Jul 2006 01:38 #16318 by Panagiotis Koutelidakis
Δε διαφωνώ, αλλά τα παιχνίδια που πραγματικά με ταλάνισαν ήταν τα Myst, Riven: The Sequel to Myst, και Uru, που δεν κατατάσσω με κανέναν τρόπο, παρότι αγαπημένο μου εξ αυτών παραμένει το Riven (τ' άλλα δύο τα θεωρώ εξ ίσου καλά συνολικά, είναι απλά ζήτημα προτίμησης). Το Myst IV: Revelation ήταν το αμέσως καλύτερο για εμέ με μικρή διαφορά, το Myst III: Exile είχε κάποια πραγματάκια που με χάλασαν λίγο (π.χ. κάποιοι γρίφοι υπήρχαν σχεδόν για να υπάρχουν γρίφοι). Το Myst V: The End of Ages ακόμα δεν το έχω δει για τα καλά, αφού δεν έχω πολύ νέο μηχάνημα και δεν το έχω τερματίσει, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο.

More
12 Aug 2009 03:48 #58288 by Γιώργος Σουβατζίδης
Εγώ έχω παίξει μόνο το πρώτο το οποίο πήρα από το PCMASTER αλλά δεν το άντεξα. Τρομερά δύσκολοι γρίφοι και γραφικά απαρχαιωμένα. Επίσης το γεγονός ότι είσαι μόνος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με ξενερώνει. Το Riven το είχα παίξει για λίγο σε playstation και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον με όμορφα γραφικά, αλλά και πάλι αυτή η απόλυτη μοναξιά δεν τρώγεται με τίποτα. Νομίζω ότι είναι λίγο υπερτιμημένος σαν τίτλος. Τα Syberia σίγουρα το ξεπέρασαν, καθώς και το The longest Journey. Μα να μη μιλάς σε άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, που ακούστηκε ρε παιδιά. Σαν πολύ δε πάει;

Syberia και ξερό ψωμί!