Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Unmechanical: Extended Edition

More
28 Oct 2015 19:44 - 29 Oct 2015 17:35 #170330 by Άρης Φουρναράκης
Αυτη την εβδομαδα ασχοληθηκα με το Unmechanical: Extended μια εκδοση του Unmechanical για κονσολες. Η Εxtended εκδοση περιείχε το βασικο παιχνιδι + ενα ακομα επιπεδο( το extended level). Παρολο που δεν ειμαι fan του εν λογο ειδους παιχνιδιων( των puzzle) μπορω να πω οτι οι γριφοι του και το gameplay του ηταν αρκετα απλοι και καταφερα να το τερματισω χωρις καποια δυσκολια, κατι που μ αρεσε και με εκανε να αισθανθω καλα με τον εαυτο μου. Απο την αλλη το παιχνιδι κρατησε υπερβολικα λιγο, περιπου 4 ωρες μαζι με το extended level, οποτε εκει που ηθελα και αλλο αυτο απλα..... τελειωσε. Γενικα μου αρεσε σαν παιχνιδι, αλλα πιστευω οτι στου φανατικους του ειδους θα τους δυσαρεστήσει καθως ειναι αρκετα απλο και εχει ορισμενες χτυπητες αδυναμιες,

Αυτο για να παρετε μια γευση απο το παιχνιδι:

Για περισσότερες πληροφοριες θα δημοσιευτει αναλυτικο review μια απο τις επομενες μερες στο αγαπημενο σας site :)
Last edit: 29 Oct 2015 17:35 by Άρης Φουρναράκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.