Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resonance

More
31 May 2012 09:32 #108516 by Νικολής Ασημάκης
Χτες στην press conference της CDProjekt μίλησαν και για το gog.com και παρουσίασαν νέες κυκλοφορίες που θα βάλουν. Ένα από αυτά αφορούσε και το indie adventure Resonance. Το παιχνίδι θα βγει 19 Ιουνίου και κοστίζει 9,99 δολάρια, αν και όσο είναι για προπαραγγελία, η τιμή του πέφτει στα 8,99 δολάρια. Όσοι το προπαραγγείλουν έχουν το δικαίωμα να κατεβάσουν ένα 4ωρο preview του παιχνιδιού (πρακτικά όλο το πρώτο chapter, χωρίς τίποτα κομμένο). Το ξεκίνησα χτες και έχω τρελαθεί. Από τις ελάχιστες φορές που ασχολία μόλις 10 λεπτών σε κάνει να αισθάνεσαι πως ασχολείσαι με ένα πραγματικό διαμάντι. Για να μην τα πολυλογώ εδώ είναι γενικές πληροφορίες για το παιχνίδι.

Εδώ είναι και το trailer που με ώθησε να το αγοράσω.

[youtube:2witcl7n]
[/youtube:2witcl7n]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2013 12:08 #119552 by Νικολής Ασημάκης

Review του παιχνιδιού. Πάρα πολύ καλογραμμένο, δίνει ακριβώς το feeling του παιχνιδιού. Η βαθμολογία είναι κάπως χαμηλότερη απ'όση θα έβαζα εγώ μεν, αλλά αν διαβάσει κάποιος όλο το άρθρο καταλαβαίνει για την αξία του.

More
28 Jan 2013 02:22 #119654 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το review, Zaratoth.
Η συνολική βαθμολογία όντως αδικεί το Resonance. Οι βαθμοί για τους τεχνικούς τομείς ρίχνουν αρκετά τον μέσο όρο, όπως έγινε δυστυχώς και στην περίπτωση του To the Moon . Προτείνω και τα δύο αυτά παιχνίδια ανεπιφύλακτα και για εμένα ήταν δύο από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις για το 2012.

Η βαθμολογία μου για την ποιότητα των γρίφων είναι άνετα ένα 8.5. Αφαιρώ βαθμούς μόνο για δύο γρίφους που μοιάζουν ξένο σώμα στο σύνολο (έχουν πιο casual χαρακτήρα) και τη σύγχυση την οποία μπορεί να προκαλέσει το σύστημα με τον χειρισμό τεσσάρων χαρακτήρων και τη διαχείριση 12 inventories στην επίλυση ορισμένων γρίφων. Για να βαθμολογήσω το gameplay ωστόσο έπρεπε να υπολογίσω και άλλους παράγοντες και ειδικότερα εφόσον δεν υπάρχει ξεχωριστή βαθμολογία για τον χειρισμό, το user interface, την ποιότητα της ιστορίας και των διαλόγων.

More
28 Jan 2013 10:23 #119661 by eliminator
Replied by eliminator on topic Resonance
Resonance review

Ένα adventure με καινοτομίες για τους ρομαντικούς του είδους.

Review

Μαρία Αναγνωστοπούλου