Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

SpeedRunners

More
26 Jul 2025 18:26 - 26 Jul 2025 18:42 #289793 by Βαγγέλης Κορμέντζας
Μόλις ξεκίνησα να παίζω το SpeedRunners και έχω αφιερώσει σε αυτό περίπου 2 ώρες. Αφορά ουσιαστικά ένα Multiplayer side-scrolling racing game το οποίο ναι μεν έχει και campaign αλλά η ταυτότητα του αφορά το Multiplayer. Προσωπικά δοκίμασα και τα 2 και έχω σχηματίσει μια αρχική γνώμη. Αρχικά στο campaign δεν υπάρχει κάποιο tutorial και ξεκίνησα κατευθείαν την πρώτη πίστα οπότε η εκμάθηση του χειρισμού χρειάστηκε κάποια ώρα, όχι γιατί έχει πολλά να θυμάστε αλλά γιατί πρέπει να τα συνδυάσετε προκειμένου να είστε ανταγωνιστικοί. Αν θελήσετε όμως υπάρχει ξεχωριστό mode που λέγεται Practice και εκεί παρουσιάζονται τα απολύτως βασικά. Ακόμα και στη medium δυσκολία χρειάστηκε να παραμείνω συγκεντρωμένος, όχι εξαιτίας του AI αλλά λόγω του ότι το οποιοδήποτε προσωπικό λάθος τις περισσότερες φορές οδηγούσε στην ήττα. Το όλο concept του SpeedRunners είναι να συλλέξετε 3 αστέρια στην ίδια πίστα, τα οποία αποκτούνται από αυτόν που θα ζήσει τελευταίος. Τα abilities τα οποία τα αποκτάτε κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, είναι μίας χρήσης και στοχεύουν στο σαμποτάρισμα των αντιπάλων.

Το Multiplayer είναι αυτό που πραγματικά απόλαυσα, τόσο παίζοντας με αγνώστους όσο και με φίλους. Φυσικά όταν εμπλέκονται και γνωστοί, πέρα από το ότι γίνεται πολύ ανταγωνιστικό, μου προσέφερε πολλές στιγμές γέλιου και χαράς. Γενικά είναι πολύ fast paced οπότε δύσκολα θα με έκανε να βαρεθώ στο online. Το συναρπαστικό είναι ότι ακόμα και αν κάποιος είναι καλύτερος, ένα δικό του λάθος μπορεί να σας φέρει στην πρώτη θέση ενώ το ότι πρέπει να μαζέψετε 3 αστέρια, πολλές φορές σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε. Γενικότερα μέχρι στιγμής μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση και είναι κάτι που θα αφιερώσω και άλλο χρόνο.

Last edit: 26 Jul 2025 18:42 by Βαγγέλης Κορμέντζας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2025 02:23 - 31 Jul 2025 02:24 #289834 by Βαγγέλης Κορμέντζας
Διαβάστε το review του SpeedRunners

Τερμάτισα το SpeedRunners έπειτα από σχεδόν δυόμιση ώρες και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Το Story mode δεν χρειάζεται εκτενή ανάλυση διότι είναι πολύ φτωχό και απλώς με βοήθησε να μάθω καλά τον χειρισμό. Αφιέρωσα περίπου μία ώρα στο Multiplayer όπου είναι και το βασικό κομμάτι και μπορώ να πω ότι το διασκέδασα αρκετά. Δεν ένιωσα πίεση καμία στιγμή και ανεξαρτήτως αποτελέσματος πέρναγα καλά. Είναι πολύ γρήγορο σε ρυθμό και ήταν να είμαι ο ίδιος ένα SpeedRunner. Πηδούσα από τοίχο σε τοίχο, κρεμιόμουν από ταβάνια και έβαζα τρικλοποδιές σε αντιπάλους. Ήμουν τυχερός γιατί το είχε και ένας φίλος μου οπότε αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον στα ίσα. Σε θέμα γραφικών δεν είχα υψηλές προσδοκίες γιατί ήξερα ότι δεν ήταν αυτό που στόχευε η εταιρεία που το ανέπτυξε. Όλη η απόλαυση προκύπτει καθαρά από το gameplay το οποίο είναι απλό αλλά ταυτόχρονα αρκετό για να σε κερδίσει.

Είναι ένα Platform racing game που σίγουρα θα πρότεινα λόγω της χαμηλής του τιμής. Φυσικά δεν έχει όσα χρειάζεται για να σας απασχολήσει με τις ώρες, αλλά μερικές τυχαίες επισκέψεις πιθανώς να σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε από την καθημερινότητα. Αν σας φαίνεται δύσκολο, σας διαβεβαιώνω ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα νιώθετε ότι είστε ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη. Γενικά δεν κρύβει παγίδες και εκεί που ξεχωρίζει ο καθένας είναι στο πόσα λάθη κάνει. Δεκάδες φορές ήμουν πρώτος αλλά επειδή κόλλησα σε κάποιον τοίχο, βρέθηκα τελευταίος. Αν είστε προσεκτικοί θα μπορέσετε να ανέβετε και πολλά Leagues και να κατακτήσετε την κατάταξη.

Last edit: 31 Jul 2025 02:24 by Βαγγέλης Κορμέντζας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.