Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπάρχουν ανθρακωρύχοι εδώ;

More
13 Aug 2025 10:11 #289957 by Christos
 Γεια σας παιδιά! Πρόσφατα αγόρασα το Deep Rock Galactic στο Steam, αλλά σχεδόν δεν έχω με ποιον να παίξω. Οι random συμπαίκτες είτε αποσυνδέονται είτε δεν με αφήνουν να μαζέψω σωστά πόρους και καλούν την κάψουλα εκκένωσης.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παίξουμε μαζί, στείλτε μήνυμα – θα χαρώ να έχουμε παρέα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2025 10:15 #289958 by Kostas_M
Γεια σου! Έπαιζα παλιά αυτό το παιχνίδι – δεν είναι κακό, αλλά μου κούρασε σχετικά γρήγορα. Δοκίμασε να ψάξεις το επίσημο site ή το φόρουμ στο Steam, σίγουρα εκεί θα βρεις άτομα για να παίξετε μαζί.

More
13 Aug 2025 10:18 #289959 by Christos
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.

More
13 Aug 2025 10:38 - 15 Aug 2025 14:39 #289961 by Apostolis

Γεια σου! Έπαιζα παλιά αυτό το παιχνίδι – δεν είναι κακό, αλλά μου κούρασε σχετικά γρήγορα. Δοκίμασε να ψάξεις το επίσημο site ή το φόρουμ στο Steam, σίγουρα εκεί θα βρεις άτομα για να παίξετε μαζί.  Αν, όμως, θέλεις κάτι διαφορετικό και πιο διαδραστικό ή ιντριγκαδόρικο, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο MonsterWin2.gr , όπου παρουσιάζονται πάνω από 12.000 παιχνίδια: φρουτάκια, επιτραπέζια, live dealer και crash games
Συμφωνώ, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά μπορεί να γίνει επαναλαμβανόμενο
Last edit: 15 Aug 2025 14:39 by Apostolis.