Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Σειρά The Witcher από το Netflix

21 Feb 2023 20:55 #269822 by Nikos Georgopoulos
Σειρά The Witcher: Ο Liam Hemsworth ως Geralt στη θέση του Henry Cavill




Deepfake βίντεο δείχνει πως θα μοιάζει.

Το Netflix δυστυχώς δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Henry Cavill ως Geralt στη σειρά The Witcher κι έτσι από την Season 4 και έπειτα, τον ρόλο αυτό θα πάρει ο Liam Hemsworth.

Ο VFX artist Matthew Anthony, που στο YouTube είναι γνωστός ως StryderHD, δημιούργησε το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει την πλήρη σύγκριση του πως θα ήταν ο Liam Hemsworth αν έπαιζε στη σειρά The Witcher, στη θέση του Henry Cavill. Ουσιαστικά ο StryderHD πήρε αποσπάσματα από την μέχρι τώρα σειρά και έβαλε τον Liam Hemsworth, με το αποτέλεσμα στο deepfake βίντεο να φαίνεται απόλυτα φυσικό.

Δείτε το παρακάτω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2023 09:18 #270863 by Nikos Georgopoulos
Το πρώτο τρέιλερ της Season 3



Ακολουθεί το πρώτο τρέιλερ της Season 3 του The Witcher, η οποία θα είναι και η τελευταία με τον Henry Cavill.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2023 11:05 #271677 by Nikos Georgopoulos
Henry Cavill για το The Witcher: "Είχα καλούς συναδέλφους, συχνά οι χαρακτήρες στις σειρές είναι υπεραπλουστευμένοι"




Έμμεση σπόντα προς το Netflix.

Ο Henry Cavill επαίνεσε τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά The Witcher, επαινώντας το έργο τους και πετώντας και μια έμμεση σπόντα προς την woke πολιτική του Netflix, αφού είπε ότι οι ηθοποιοί "Έδωσαν ζωή σε χαρακτήρες που διαφορετικά θα μπορούσαν να είχαν «υπεραπλουστευθεί»".

Ο Cavill μιλούσε στο Tudum, Global Fan Event του Netflix, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εκεί, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή από τους συναδέλφους του Witcher, Freya Allan, Anya Chalotra και Joey Batey για να συζητήσουν την επερχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς. Αλλά, φυσικά, αυτό που οι περισσότεροι ήθελαν να ακούσουν ήταν η αποχώρηση του Cavill από την σεορ'α, κάτι που ανακοίνωσε προς τα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Ο Cavill αναφέρθηκε στην αποχώρησή του μεταφέροντας τα φώτα της δημοσιότητας στους συμπρωταγωνιστές του. «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργάζομαι μαζί σας», είπε στους συναδέλφους του ηθοποιούς επί σκηνής. «Εσείς φέρνετε τόσες αποχρώσεις και λεπτομέρειες σε αυτούς τους χαρακτήρες, οι οποίοι συχνά κινδυνεύουν να υπεραπλοποιηθούν και αυτό που κάνατε με τους χαρακτήρες περιλαμβάνει δουλειά, φροντίδα και προσπάθεια. Και πιστέψτε με, η συνεργασία μαζί σας ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση. Έτσι, εγώ θέλω απλώς να πω ότι θα μου λείψετε πολύ".

Ενώ ο Cavill δεν έχει μιλήσει περαιτέρω για την απόφασή του να αποσυρθεί από τον ρόλο του Geralt, πολλοί υπέθεσαν ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με την κατεύθυνση που πήγαινε η σειρά, με την ομάδα παραγωγής να απομακρύνεται πολύ από το υλικό που είχε από τα βιβλία.

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να κάνει την εκδοχή του για τον Geralt όσο το δυνατόν πιο πιστή στα βιβλία, ενώ η συμπρωταγωνίστριά του Freya Allan, που υποδύεται την Ciri, τον είχε αναφέρει ως "Witcher Bible".



Σε μια συνέντευξη στο Fortress of Solitude εν όψει της δεύτερης σεζόν της σειράς, η Freya Allan εξήγησε: «Επρόκειτο να γυρίσουμε μία σκηνή και ο Cavill έλεγε "Νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γραμμή από τη σελίδα 253 του Blood of Elves" και ανατωτιόμουν...πως ο μάγκας τα ξέρει όλα αυτά;»

Ο Cavill και οι συνάδελφοί του ηθοποιοί δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη αποχώρηση του ηθοποιού και αντ' αυτού συνέχισαν να παρουσιάζουν ένα απόσπασμα από την τρίτη σεζόν του The Witcher, το οποίο μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο.

Όσο για το μέλλον του The Witcher, τον Geralt of Rivia θα υποδυθεί στη συνέχεια ο Liam Hemsworth, γνωστός για τον ρόλο του Gale Hawthorne στη σειρά ταινιών The Hunger Games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:14 #273661 by Nikos Georgopoulos
Ο συγγραφέας του Witcher Andrzej Sapkowski λέει ότι το Netflix "ποτέ δεν άκουσε" τα σχόλιά του




Κάποια πράγματα τον παραξένεψαν.

Ο Andrzej Sapkowski μπορεί να έγραψε τα μυθιστορήματα The Witcher, τα οποία με τη σειρά τους ενέπνευσαν τόσο τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt Red όσο και την τηλεοπτική σειρά του Netflix, αλλά το Netflix δεν άκουσε τις εισηγήσεις του.

Ενώ βρισκόταν στην Vienna Comic Con, ο Sapkowski ρωτήθηκε για τις διάφορες μεταφορές που προέκυψαν από τα πρωτότυπα projects του. Μιλώντας με τους Cerealkillers, ο συγγραφέας είπε ότι κάθε οπτική μεταφορά της σειράς The Witcher ήταν «περίεργο» όταν την έβλεπε, γιατί ως συγγραφέας χρησιμοποιεί μόνο τα λόγια του.

«Η πρώτη ύλη μου όταν δουλεύω είναι μόνο γράμματα. Δεν περιγράφω εικόνες. Δεν βλέπω καμία εικόνα. Χρησιμοποιώ τα γράμματα μόνο γιατί ξέρω ότι ο αναγνώστης μου θα δει στο βιβλίο μόνο τα γράμματα, όχι τις εικόνες. Οπότε πρέπει να κάνω με τα γράμματά μου τον αναγνώστη να φανταστεί την εικόνα, όχι το αντίστροφο... οπότε κάθε [οπτική] μεταφορά, είναι απλά περίεργη για μένα», εξήγησε.

Ο συγγραφέας είπε ότι κάποιες μεταφορές που γίνονται αποτελούν ευπρόσδεκτη έκπληξη και μια «συμπαθητική» εντύπωση για το έργο του. Ωστόσο, μερικές φορές, «δεν είναι» (ευχάριστες εκπλήξεις), όπως είπε. Τέλος, ειδικά στη σειρά του Netflix και την επίσκεψη του Sapkowski στο πλατό, ενώ ο συγγραφέας επαίνεσε συγκεκριμένα τα σημεία γυρισμάτων, αποκαλώντας τα "τεράστια", δήλωσε επίσης ότι το Netflix δεν έλαβε ποτέ υπόψη κανένα από τα σχόλιά του. «Ίσως, τους έδωσα κάποιες ιδέες, αλλά δεν με άκουσαν ποτέ», είπε και μετά γέλασε.



Ο συγγραφέας δεν φάνηκε, τουλάχιστον επιφανειακά, να ενοχλείται πολύ από αυτή την υποδοχή του streamer, λέγοντας του ότι ήταν «φυσιολογική». Στη συνέχεια ανέφερε μια μάλλον εντύπωση από ένα στέλεχος του Netflix και είπε με απορριπτικό τρόπο, "Ποιος είναι αυτός; Είναι σεναριογράφος, δεν είναι κάποιος σημαντικός". Η επιλογή των λέξεων του Sapkowski εδώ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την πρόσφατη αποχώρηση του Henry Cavill από τη σειρά του Netflix.

Ενώ ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Geralt of Rivia για τις τρεις πρώτες σεζόν της σειράς, δεν έχει δηλώσει δημόσια τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση, πολλοί υπέθεσαν ότι ήταν δυσαρεστημένος με την κατεύθυνση που πήγαινε το Netflix, με την ομάδα παραγωγής να παρασύρεται πολύ. από το λογοτεχνικό πηγαίο υλικό. Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να κάνει την εκδοχή του Geralt όσο το δυνατόν πιο πιστή στα βιβλία. Η συμπρωταγωνίστριά του Freya Allan, η οποία υποδύεται την Ciri, τον έχει αναφέρει ακόμη και ως "Witcher Bible".

Δείτε την δήλωση του Henry Cavill για την σειρά The Witcher, στην οποία άφησε αιχμές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2024 10:42 #274991 by Nikos Georgopoulos
Ο Henry Cavil δεν είναι υπέρ των ερωτικών σκηνών




Θεωρεί ότι χρησιμοποιούνται υπερβολικά.

Ο Henry Cavil δήλωσε ότι δεν είναι μεγάλος fan των ερωτικών σκηνών και θεωρεί ότι χρησιμοποιούνται υπερβολικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είναι καλύτερα να μην φαίνονται οι χαρακτήρες να κάνουν σεξ, καθώς η ανθρώπινη φαντασία είναι αρκετά καλύτερη: "Δεν τις καταλαβαίνω, δεν είμαι fan. Υπάρχουν περιστάσεις όπου μία ερωτική σκηνή είναι όντως χρήσιμη για μία ταινία και όχι μόνο για το κοινό, αλλά θεωρώ ότι χρησιμοποιούνται υπερβολικά αυτή την εποχή."



Ο Cavil δήλωσε ότι κάποιες φορές οι παραγωγοί σκέφτονται: "Είναι πράγματι απαραίτητο, ή είναι απλά άνθρωποι με λιγότερα ρούχα; Στην συνέχεια εξήγησε ότι οι σκηνές σεξ δεν προχωρούν καθόλου την πλοκή και είναι αρκετά άβολες στο γύρισμα."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2024 10:24 #275676 by Nikos Georgopoulos
Το Netflix επιβεβαιώνει ότι το The Witcher τελειώνει στη season 5




Ενώ το production της σεζόν 4 ξεκινάει.

Το τέλος πλησιάζει για τη σειρά The Witcher στο Netflix . Τα νέα μοιράστηκαν από το Netflix στο Tudum , το «επίσημο companion site», όπου πρόσθεσε ότι η σεζόν 4 και η σεζόν 5 του The Witcher θα γυριστούν μαζί, με το production της σεζόν 4 να ξεκινάει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι δύο τελευταίες σεζόν του The Witcher πρόκειται να διασκευάσουν τα τρία βιβλία του συγγραφέα Andrzej Sapkowski που έχουν μείνει – τα Baptism of Fire, The Tower of the Swallow και Lady of the Lake - με την παρουσιάστρια Lauren Schmidt Hissrich να υπόσχεται «ένα επικό και ικανοποιητικό τέλος της σειράς». Η σεζόν 4 θα περιλαμβάνει έναν νέο ηθοποιό για τον ρόλο του Geralt of Rivia, τον Liam Hemsworth, ενώ ο Henry Cavill αποχώρησε. Ο Laurence Fishburne επίσης μπαίνει στο cast της σεζόν 4, στον ρόλο του Regis.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Netflix, η 4η σεζόν πρόκειται να ακολουθήσει τους Geralt, Yennefer και Ciri καθώς «είναι αντιμέτωποι με το να διασχίσουν την κατεστραμμένη από τον πόλεμο ήπειρο και τους πολλούς δαίμονές της μακριά ο ένας από τον άλλο. Εάν μπορούν να ηγηθούν των ομάδων των ακατάλληλων, έχουν την ευκαιρία να επιβιώσουν από το βάπτισμα του πυρός - και να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification