Jester wrote: Κώστα το παιχνίδι έχει πολύ σαφή προσανατολισμό. Σκότωσε τα mobs και bosses, lootαρε, κάνε upgrade το gear και τον χαρακτήρα σου. Επανέλαβε. Εγώ το έπαιξα coop με στάνταρ ομάδα και ήταν πολύ διασκεδαστικό και δεν βαρέθηκα να το επαναλάβω σε Inferno, Hell κλπ. modes. Οπότε εάν έχεις standard ομάδα και μπορείς να παίξεις coop στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Αξίζει και θα βγάλει τα λεφτά του (ατέλειωτες ώρες ανελέητου creepαρίσματος). Από την άλλη αν σκοπεύεις να το παίξεις μόνος σου δεν ξέρω, ίσως να βαρεθείς όντως.
Δεν είδα για πιο format ενδιαφέρεσαι, εγώ πάντως παίζω στο xbox 360. Αν είμαστε στο ίδιο οικοσύστημα ευχαρίστως να παίξουμε coop.
Κλείνοντας να σου επισημάνω ότι αν και τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μάλλον απλά για τα σύγχρονα δεδομένα, η αισθητική απόδοση του κόσμου του Diablo είναι, κατά τη γνώμη μου, εξαιρετική.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Δυστηχως παρεακι για diablo δεν εχω και θα το παιζω απο PC!
αλλα που θα παει θα βρω εστω και εναν!

Εχω παιξει το starter edition του diablo και εχω σκοτωσει 2 φορες τον τρελο-Leoric \

/ και σαν ατμοσφαιρα μαρεσει πολυ! Μπορει οι καιροι να αλλαζουν και να αλλαζουμε και μεις μαζι τους αλλα ισχυει φιλε μου, εκπληκτικη ατμοσφαιρα παροτι τα γραφικα του παιχνιδιου!
Απο οτι φαινεται θα το παρω το diablo και θα το φτιαξω το τανκακι μου (Paladin)! Οπως και να χει ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με τις αποριες μου! :icon bow: