Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3

More
19 May 2012 16:47 #107955 by Μιχάλης Μητρόπουλος
:1b96qcyt

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2012 00:12 #107967 by eliminator
Replied by eliminator on topic Diablo 3
Diablo III: Λάθη στα guest pass!

Starter pack του WoW αντί του Diablo III μοιράζει η Blizzard!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
20 May 2012 00:14 #107968 by eliminator
Diablo III: Κρυφό level

Η παράδοση συνεχίζεται.

Εχει και Pony αν ειναι δυνατον! :mrgreen:

More
21 May 2012 22:15 #108044 by Supernova
Replied by Supernova on topic Diablo 3

Falcon wrote: Ναι αν έχει κάποιος κανένα guest pass ας μας στείλει να το δούμε και εμείς! Το έχω δει σε φίλο αλλά άλλο να το βλέπεις και άλλο να παίξεις λίγο με την ησυχία σου!

Πως και δεν σου έδωσε guest pass? :mrgreen:
Εγώ πάντως το έδωσα στον ξάδερφό μου που επίσης έχει λιώσει τη σειρά.Αλλιως θα αφηνα ενα εδώ.

Σήμερα έγραψε review το Eurogamer.guess what.9/10! Τους τρολάρανε κανονικά από κάτω.αξιζει να διαβασετε μονο τα σχόλια!
www.eurogamer.net/articles/2012- ... o-3-review

Κι εδώ ένα γαμάτο άρθρο που βρήκα
www.cinemablend.com/games/Diablo ... 42624.html

Τελικά από βαθμολογίες μόνο το Gameworld και το Gamespot εμπιστεύομαι και ειδικά τα user scores.Οι υπόλοιποι ειναι fanboys. :roll:

More
22 May 2012 13:45 #108077 by Θοδωρής Κώτσελας
παιδια συγγνωμη για τισ πολλες ερωτησεις αλλα μολις μου εφεραν την CE .ξερει κανεις που εχει τον κωδικο για το in-game πετ για το WoW?και κατι ακομα.το παιχνιδι ειναι στα γερμανικα.υπαρχει καποιος τροπος να γινει στα αγγλικα απο το battle.net?(και γερμανικα δεν με χαλαει )

More
22 May 2012 15:28 #108082 by eliminator
Diablo 3: Hacks σε accounts

Το κερασάκι στην τούρτα για την Blizzard!

More
22 May 2012 16:12 #108090 by Μάνος Γρυπάρης

theonirvana wrote: παιδια συγγνωμη για τισ πολλες ερωτησεις αλλα μολις μου εφεραν την CE .ξερει κανεις που εχει τον κωδικο για το in-game πετ για το WoW?και κατι ακομα.το παιχνιδι ειναι στα γερμανικα.υπαρχει καποιος τροπος να γινει στα αγγλικα απο το battle.net?(και γερμανικα δεν με χαλαει )

Για το in-game pet: Απλά συνδέσου στο Battle.net και ενεργοποίησε την Collector's Edition. Μετά συνδέσου στο WoW και δες στο WoW mailbox και θα βρεις το pet.

Απ' ότι κατάλαβα το παρήγγειλες από το amazon.de καθ' ότι από Γερμανία αγοράζεις με ευρώ :mrgreen:

Η γλώσσα αλλάζει μέσα από το παιχνίδι. Με το που θα σου ανοίξει, πήγαινε 2ο μενού (Options), μετά 3ο μενού (Account) και μετά στην πρώτη επιλογή και διάλεξε English.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 May 2012 10:51 #108107 by Θοδωρής Κώτσελας

Manos wrote:

theonirvana wrote: παιδια συγγνωμη για τισ πολλες ερωτησεις αλλα μολις μου εφεραν την CE .ξερει κανεις που εχει τον κωδικο για το in-game πετ για το WoW?και κατι ακομα.το παιχνιδι ειναι στα γερμανικα.υπαρχει καποιος τροπος να γινει στα αγγλικα απο το battle.net?(και γερμανικα δεν με χαλαει )

Για το in-game pet: Απλά συνδέσου στο Battle.net και ενεργοποίησε την Collector's Edition. Μετά συνδέσου στο WoW και δες στο WoW mailbox και θα βρεις το pet.

Απ' ότι κατάλαβα το παρήγγειλες από το amazon.de καθ' ότι από Γερμανία αγοράζεις με ευρώ :mrgreen:

Η γλώσσα αλλάζει μέσα από το παιχνίδι. Με το που θα σου ανοίξει, πήγαινε 2ο μενού (Options), μετά 3ο μενού (Account) και μετά στην πρώτη επιλογή και διάλεξε English.

οκ.ευχαριστω παρα πολυ. :D :D

More
23 May 2012 12:59 #108112 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Monk θα nerfαριστεί σύμφωνα με την Blizzard .

To Mantra of Healing είναι πανίσχυρο αλλά συγκεκριμένα θα μειωθεί η επίδραση του rune Boon of Protection.

Τo patch εγκαθίσταται σε λίγες μέρες θέλετε δεν θέλετε (εκτός κι αν έχετε κατεβάσει το Diablo 3 πειρατικό)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 May 2012 19:51 #108142 by eliminator
6 εκατομμύρια πωλήσεις Diablo 3

Έσπασε κάθε ρεκόρ.