Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fallout 76

10 Jul 2019 12:39 - 10 Jul 2019 12:40 #225783 by Σταύρος Αντωνόπουλος
H Bethesda εξακολουθεί να θέλει να υποστηρίζει το Fallout 76

Το εμπόδιο είναι οι αλλαγές των servers.

Η συνέχεια της υποστήριξης των servers του Fallout 76 ήταν στα σχέδια της Bethesda, ωστόσο αποδείχθηκε πιο δύσ κολη από ότι φαινόταν αρχικά και η διαδικασία θα καθυστερήσει. Σύμφωνα με τον διευθυντή ανάπτυξης , Chris Mayer, η συγκεκριμένη καθυστέρηση συμβαίνει λόγο της εναλλαγής του μοντέλου λειτουργίας των servers.

" Εγκρίθηκε η πλήρης αλλαγή από την μηχανή εναλλαγής μέχρι την λειτουργία ολόκληρου του συστήματος , καθώς τώρα πια υπάρχει η μετάβαση από τον πελάτη στους servers μας και από εκεί πίσω στον πελάτη, κάτι που ισχύει για τα περισσότερα από τα συστήματα μας σήμερα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Mayer.

Αυτό εν ολίγης σημαίνει ότι για να υπάρχουν διαθέσιμα mods, η Bethesda πρέπει να δώσει στους παίκτες την δυνατότητα να τρέχουν τους δικούς τους servers , κάτι που αποτελεί έξτρα δουλεία. Επιπλέον ο Mayer συνέχισε λέγοντας: " Ωστόσο θέλω να προσθέσω ότι γνωρίζουμε ότι το modding είναι ένα από τα προτερήματα της κοινότητας της Bethesda και είναι κάτι που ο κόσμος αγαπά στην εταιρία, όπως και η επιστροφή του Morrowind".

"Οπότε το συγκεκριμένο θέμα είναι στον χάρτη πορείας που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πιστεύω ότι μόλις αρχίσουμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο στους ιδιωτικούς μας servers, θα δείτε ότι θα επιτρέψουμε στους παίκτες να αλλάξουν περισσότερα. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν βήμα – βήμα ώστε να εξελιχθούν σωστά. Σίγουρα είναι κάτι που θέλουμε να επιτύχουμε."

Το Fallout 76 βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση, με την Bethesda να επικεντρώνεται στην προσθήκη νέων δυνατοτήτων και στην απαλοιφή αρκετών σφαλμάτων.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2019 16:55 - 29 Jul 2019 16:55 #225950 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Έρχονται raids στο Fallout 76

Θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Αυγούστου.

Στα πλαίσια της QuakeCon 2019 η Bethesda παρουσίασε κατά την διάρκεια του πάνελ της, τα raids που θα συμπεριληφθούν στο Fallout 76.

Η συγκεκριμένη λειτουργία έχει σχεδιαστεί ώστε να συμμετέχουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων, ενώ τα γεγονότα θα πραγματοποιούνται στο Vault 94. Επίσης αναφέρθηκε ότι οι ανταμοιβές των raids θα περιλαμβάνουν τμήματα από νέες πανοπλίες. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρίας Jeff Gardiner, το πρώτο raid είναι περισσότερο βασισμένο στην επίλυση διαφόρων πάζλ. Επιπλέον θα διαθέτει τρία επίπεδα δυσκολίας, στα οποία όσο ανεβαίνετε επίπεδο θα προστίθεται χρονόμετρο, όμως τα βραβεία σε περίπτωση επίτευξης θα είναι μεγαλύτερα. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε την νέα πανοπλία θωράκισης με όνομα "potted plant", σύμφωνα πάντα με τον Jeff Gardiner. Αφού ολοκληρώσετε την πανοπλία παίζοντας επαναλαμβανόμενες φορές τα Vault 94 raids θα λάβετε και ένα επιπλέον bonus δώρο.

Fallout 76 Raids Reward GameWorldΚάποια από αυτά τα δώρα θα πέφτουν εξ ουρανού κατά την διάρκεια των raids και δεν θα τα χάνετε σε περίπτωση αποτυχίας σας στην δοκιμασία. Ωστόσο ο επικεφαλής τοποθετήθηκε και για αυτούς που θέλουν να παίξουν τα raids σε solo mode, σημειώνοντας πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι παίκτες μπορούν να λύσουν τους γρίφους χωρίς καμία βοήθεια.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 20:49 #226923 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Βότκα Doom από κόκκαλα
Από μυελό βοδινών οστών.


Στα πλαίσια κυκλοφορίας του DOOM Eternal, η Bethesda έκανε μια πολύ περίεργη συμφωνία. Θα κυκλοφορήσει βότκα DOOM φτιαγμένη από μυελό βοδιών οστών ή αλλιώς η λεγόμενη "bone votka".

Τα κόκκαλα ψήνονται καπνιστά και βρέχονται από αλκοολικό σιτάρι. Το μείγμα μετά αποστάζεται σε χαμηλή θερμοκρασία και το τελικό ποτό έχει αρχικά ξηρή και βουτυρώδη αίσθηση στη γλώσσα και αφήνει τελική αίσθηση καπνιστού κρέατος και πιπεριού. Η εταιρεία που φτιάχνει την βότκα ονομάζεται The Rebel Distillers και η βότκα αυτή είναι η πρώτη στον κόσμο που χρησιμοποιεί οστά από τα φημισμένα κρεοπωλεία The Ginger Pig.


Διαβάστε την σχετική ανάρτηση από το Twitter.

Η βότκα θα πωλείται σε μπουκάλια των 700ml με κόστος 50 ευρώ έκαστο και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες. Θα κυκλοφορήσει επίσημα στα τέλη Σεπτεμβρίου

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 20:49 #227052 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Στο Fallout 76 η Bethesda χρεώνει 7 ευρώ για ένα ψυγείο
Το οποίο καθυστερεί την αλλοίωση τροφίμων και ποτών.


Σαν να μην έφταναν οι κακές κριτικές και οι μέτριες πωλήσεις του Fallout 76, το community της Bethesda φέρεται να είναι ενοχλημένο από τις μικροσυναλλαγές του παιχνιδιού και ακόμη περισσότερο από ένα ψυγείο που προστέθηκε στο νέο patch.

Παρότι η Bethesda είχε δηλώσει ότι οι μικροσυναλλαγές στο παιχνίδι θα αφορούν μόνο cosmetics (σ.σ. κοινώς αντικείμενα που αλλάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση), εντούτοις με το νέο update πουλάει ένα ψυγείο για να διατηρήσετε το φαγητό και τα ποτά σας έναντι 7 ευρώ. Το Atom Shop refrigerator καθυστερεί την αλλοίωση τροφίμων και ποτών κατά 50%, αν το τοποθετήσετε στο camp σας και ήταν πρόταση του Community στο Reddit.

Τελικά αυτό ήταν το..."Ευχαριστώ" της Bethesda, η οποία χρεώνει το ψυγειάκι έναντι 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το Fallout 76: Automatron DLC έναντι 9 ευρώ, το οποίο πρόσθεσε στο παιχνίδι αντικείμενα, quests, τοποθεσίες και νέους εχθρούς.

Το επόμενο update του Fallout 76 ονομάζεται Wastelanders και θα προσθέσει Human NPCs και δυνατότητα επιλογής των παικτών μέσα στο παιχνίδι. Θα κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2019 23:32 #227247 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Τα συλλεκτικά κράνη του Fallout 76 ανακαλούνται γιατί πιάνουν μούχλα
Μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά ή άλλα είδη λοιμώξεων.


Αν αποκτήσατε ένα συλλεκτικό Fallout 76 helmet T-51b τότε καλό θα είναι...να μην το φορέσετε. Η κατασκευάστρια εταιρεία Chronicle ανακαλεί τα κράνη της διοτι το ύφασμα που χρησιμοποίησε εσωτερικά πιάνει μούχλα και μπορεί να σας προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα ή άλλα είδη λοιμώξεων.

Σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα στο Reddit, το κράνος αυτό πωλούνταν στην τιμή των 150 δολαρίων τον Ιούνιο. Συνολικά πουλήθηκαν 20.000 κράνη. Όσοι το φόρεσαν και έχουν εξασθενιμένο ανοσοποιητικό σύστημα, αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργία στη μούχλα, έχουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από το ύφασμα που υπάρχει στο εσωτερικό του κράνους. Ακόμα βέβαια κι αν δεν έχετε πρόβλημα υγείας, το γεγονός και μόνο ότι το κράνος αποτελεί εστία μικροβίων επειδή το ύφασμα διασπάται και πιάνει μούχλα, δεν είναι κι ότι καλύτερο.

Η κατασκευάστρια εταιρεία Chronicle δεν έφτιαξε μόνο τα συγκεκριμένα κράνη που πωλήθηκαν ξεχωριστά για 150 δολάρια, αλλά και όλα τα κράνη της Fallout 76 Power Armor Edition, καθώς συνεργάζεται στενά με την Bethesda! Επομένως ακόμα κι όσοι έχετε την συλλεκτική έκδοση, καλό είναι να είστε λίγο επιφυλακτικοί και να μην τα δίνετε, τουλάχιστον σε άτομα που ανήκουν στις ευαίσθητες ηλικίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2019 21:25 #227382 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Το Fallout 76 αποκτά Public Test Server
Η Bethesda κάνει βήματα συγχώρεσης από τους fans της.




Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα το Fallout 76 θα αποκτήσει τον δικό του Public Test Server.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός ζητήματος που υφίσταται σχεδόν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του Fallout 76 και όμως τώρα η Bethesda αξιώνεται να τηρήσει την επιθυμία των fans της. Οι παίκτες του τελευταίου Fallout ζητούσαν διαρκώς την δημιουργία ενός PTS και όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία ανάπτυξής του η ευχή τους θα γίνει πραγματικότητα.

Μέσω αυτού η Bethesda επιθυμεί να προλάβει μερικά bugs προτού βρουν τον δρόμο τους προς τις τελικές εκδόσεις του παιχνιδιού, αφού το Fallout 76 ήδη βασανίζεται από πληθώρα προβλημάτων. Μεταξύ άλλων ανέφερε: Ένας Public Test Server (PTS) είναι υπό κατασκευή με την ελπίδα ότι θα τρέχει μέσα στο 2020. Μόλις ανακαλύψουμε όλες τις ιδιοτροπίες του, θα είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον PTS μας και για το πώς να συμμετάσχετε σε αυτόν”.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Oct 2019 23:55 #227444 by Σταμάτης Καράμπογας
Εντοπίστηκε καταχώρησή του Fallout Legacy Collection στο γερμανικό Amazon.
Φαίνεται πως το Fallout αναμένεται να κυκλοφορήσει ως μορφή collection σύντομα.

Η καταχώρηση για το Fallout Legacy Collection που εντοπίστηκε στο γερμανικό Amazon ανέφερε ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 25η Οκτωβρίου. Εκτός αυτού περιλάμβανε διάφορα ιδιαίτερα εικαστικά, κάτι που υποδεικνύει ότι πρόκειται για μια επίσημη κυκλοφορία.

Ειδικότερα η Fallout Legacy Collection θα κυκλοφορήσει για PC και θα περιλαμβάνει τα: Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, and Fallout 4: Game of the Year Edition. Δηλαδή όλα τα Fallout εκτός του Fallout 76.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2019 17:15 #227529 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Fallout Legacy Collection
Θα κυκλοφορήσει μόνο σε Μ. Βρετανία και Γερμανία.

Τελικά η Bethesda ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι η Fallout Legacy Collection, η οποία διέρρευσε online, θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι θα κυκλοφορήσει μόνο στη Μ. Βρετανία και την Γερμανία. Ενδέχεται να είναι και η μόνη gaming συλλογή που έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε δύο χώρες, για λόγους που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2019 09:36 #227984 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Fallout 76: Η Bethesda έβαλε συνδρομή στους private servers
13 ευρώ το μήνα ή 100 το έτος.


Η Bethesda ανακοίνωσε μία Premium συνδρομή για το Fallout 76 με τίτλο Fallout 1st, η οποία επιτρέπει σε όλους τους κατόχους του παιχνιδιού να παίξουν σε δικούς τους servers.

Η εταιρεία ανακοίνωσε: "Από τότε που κυκλοφόρησε το Fallout 76, δουλεύουμε διαρκώς για να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε την εμπειρία, σύμφωνα με τα μηνύματά σας. Γι' αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι λανσάρουμε το Fallout 1st, μία premium συνδρομή που προσφέρει κάτι που είχατε ζητήσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει το παιχνίδι: Το να έχετε ιδιωτικούς κόσμους για εσάς και τους φίλους που επιθυμείτε. Πέρα από αυτή την τεράστια προσθήκη, το Fallout 1st σας δίνει αποκλειστικά αντικείμενα και bonus".

Η συνδρομή είναι διαθέσιμη για αγορά από τώρα και κοστολογείται στα 13 ευρώ το μήνα ή στα 100 ευρώ ανά έτος.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2019 10:11 #228002 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Fans του Fallout 76 έφτιαξαν site για να σατιρίσουν την Bethesda
Ιδιαίτερος τρόπος για να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου.


Πριν κάποιες μέρες η Bethesda ανακοίνωσε πως θα βάλει προαιρετική συνδρομή στο Fallout 76, με όνομα Fallout 1st.

Η ιδέα αυτή δεν άρεσε σε πολλούς, ενώ άλλοι αποφάσισαν να αρπάξουν την ευκαιρία και να σατιρίσουν το εγχείρημα της Bethesda. Συγκριμένα ένας παίκτης πρόλαβε και άρπαξε το domain name και δημιούργησε μια ιστοσελίδα με όνομα FalloutFirst.com. Από τότε η ιστοσελίδα έχει πέσει, πολύ πιθανόν από δικηγόρους, όμως όσες ώρες ήταν ενεργή κατάφερε να μεταδώσει το μήνυμα.

Ευτυχώς για εμάς, τίποτα δεν πεθαίνει πραγματικά στο ίντερνετ και έτσι μπορούμε να δούμε πως έμοιαζε η ιστοσελίδα πριν πέσει. Αυτός ήταν ο τρόπος ενός fan να δηλώσει την τεράστια δυσαρέσκειά του σχετικά με την συνδρομή για το Fallout 76.

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Twitter

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification