Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Diablo 4

07 Jun 2023 16:18 #271439 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχει cross platform. Μπορούμε να παίξουμε μαζί με φίλους απο άλλες κονσόλες, αν θέλουμε. Το main story δν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα έχει όμως πολλά side quests με εξορκισμούς και τέτοια πράγματα. Περιμένω να δώ τι θα προσθέσουν σε λίγο καιρό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 11:46 #271457 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Το Diablo 4 έχει μικροσυναλλαγές έως και 28 δολάρια για ένα αντικείμενο




Ένα horse armor έχει 8 δολάρια.

Η Blizzard δεν έχει μικροσυναλλαγές μόνο στο free-to-play Diablo Immortal για κινητά. Έχει και στο Diablo 4. Στην προκειμένη περίπτωση, ένα armor αλόγου κοστίζει 800 Platinum coins. Κάθε πακέτο των 200 Platinum coins κοστίζει 2 δολάρια. Άρα τα 800 coins έχουν...8 δολάρια. 8 δολάρια για ένα armor αλόγου!

Εν τω μεταξύ υπάρχουν και μικροσυναλλαγές για ένα και μόνο skin που κοστίζουν έως και 28 δολάρια! (2800 Platinum). Εν τω μεταξύ σε ένα video game με κάμερα τρίτου προσώπου στην πλάτη του χαρακτήρα θα υπήρχε νόημα να αγοράσει κάποιος ένα skin. Στο Diablo που η κάμερα ήταν πάντοτε top-down τι νόημα έχει; Με δυσκολία φαίνεται ακόμα κι αν κάνετε zoom.

Skin prices
by u/Losingdutchie in diablo4

Δείτε τα προβλήματα στους servers με τις ουρές αναμονής και τα errors.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 11:48 #271465 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Diablo 4 Hardcore mode: Ο 1ος παίκτης που έφτασε στο Level 100 έχασε τον χαρακτήρα του λόγω disconnect!




Κηδεία, πραγματικά!

Το Diablo 4 κυκλοφόρησε και έχει προβλήματα με τους servers . Αυτό λοιπόν είναι ότι χειρότερο όταν στο Hardcore mode, αν ο χαρακτήρας σας πεθάνει τότε...όντως πεθαίνει και δεν ανασταίνεται ποτέ!

Αυτό ακριβώς έπαθε και ο 1ος παίκτης που έφτασε το Level 100 στο Hardcore mode και θα αποκτήσει συλλεκτικό άγαλμα με το όνομά του. Ο cArn_ (Souaïb Hanaf όπως είναι το πλήρες όνομά του) ουσιαστικά έφαγε disconnect από τον server και όταν ξανασυνδέθηκε ο χαρακτήρας του είχε πεθάνει! Δεκάδες ώρες gaming πήγανε χαμένες, εξαιτίας της Blizzard.


Congratulations, @CARNDARAK

⚔️First to reach 100 on hardcore mode
?First to be etched into #DiabloIV history

Will you join him? #Diablo4Hardcore
Restrictions apply: t.co/0m4OMXcCa8 pic.twitter.com/BTgXEHgOmk

— Diablo (@Diablo) June 6, 2023

Δείτε εδώ πως έφαγε το disconnect.

Πάντως πρέπει να είναι ο ικανότερος παίκτης Diablo που έχει υπάρξει, αφού κατάφερε να φτάσει στο Level 100 μέσα σε ένα 24ωρο! Δηλαδή αν το πάει σερί λογικά τα ξανακαταφέρνει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 11:49 #271470 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Η Megan Fox θα βγάζει επικήδειους λόγους όταν πεθαίνετε στο Diablo IV




Συνεργάστηκε με την Blizzard για το marketing του νέου RPG.

Στα πλαίσια του marketing για το Diablo IV, η Blizzard θα συνεργαστεί με την Megan Fox, η οποία θα διαβάζει επικήδειους λόγους για τους καλύτερους θανάτους στο Diablo IV.

Όσοι θεωρείτε ότι έχετε κάποιον αγαπημένο θάνατο στο Diablo IV, αρκεί να τον διαφημίσετε με το hastag #DiabloDeaths και θα έχετε την πιθανότητα να σας βγάλει επικήδειο λόγο η Fox. Στο διαφημιστικό τρέιλερ η ίδια λέει: Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπώ, είναι η θέα του αίματος. Και στο Diablo IV υπάρχουν ποτάμια.


#DiabloIV is here, embrace the bloodshed.

Share videos of your in-game death on Twitter or TikTok using #DiabloDeaths for a chance to have your eulogy read by @meganfox on June 8th. pic.twitter.com/dSgG2yuNbS

— Diablo (@Diablo) June 6, 2023

Η Fox έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της, Machine Gun Kelly, πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου "για τελετουργικούς σκοπούς".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 13:59 #271480 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Καθώς συνεχίζω την περιπέτεια μου στο Diablo IV έχω παρατηρήσει πως οι κύριες αποστολές έχουν ένα επαναλαμβανόμενο ρυθμό όμως είναι κάτι που είναι γνωστό με το IP. Το hero build up είναι τεράστιο καθώς υπάρχει πολύ βάθος στο skill tree. Προσωπικά έχω στήσει τον μάγο μου με βάση τα elements Thunder & Ice(κυρίως ice). Η φωτιά δεν με είχε εντυπωσιάσει. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αδειάσετε τα skills και να δοκιμάσετε καινούργιο build.
Οι μάχες είναι πολύ ωραίες όμως μερικές φορές λόγο των πολλών AoE δεν βλέπω τι γίνεται και δέχομαι χτυπήματα από το πουθενά. Αυτό είναι κυρίως δύσκολο στα Boss battles όμως είναι κάτι που συνηθίζεται με τον καιρό. Όταν παίζω με ένα tank(Barbarian)τα πράγματα είναι πιο εύκολα καθώς στέκομαι στην γωνιά μου και σπαμάρω όλα μου τα skills με την σειρά που πιστεύω είναι πιο effective. Κάτι που παρατήρησα είναι πως υπάρχει πάρα πολύ side content το οποίο πολλές φορές συνειδητοποίησα πως σταμάτησα για να το κάνω. Τα βραβεία που μου έδωσαν είναι πολύ χρήσιμα και για το gear που πήρα αλλά και για το exp(skill points).

Δεν ξέρω για εσάς αλλά θέλω να δω πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία και αν κάποιος τιμωρηθεί για την κρύα συμπεριφορά του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2023 12:16 - 12 Jun 2023 12:19 #271541 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Διαβάστε το Diablo IV review


Το Diablo IV είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι του οποίου με τον τερματισμό του main campaign ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. Αρχικά η το σενάριο του, είχε πολύ ενδιαφέρων καθώς η Lilith(που έχει ωραίο design) δραπετεύει από την εξορία της και θέτει τα σχέδια της εν δράση. Ο ήρωας μας χωρίς να το θέλει εμπλέκεται στην πλοκή με σκοπό να την σταματήσει. Το σενάριο ενώ μερικές φορές επαναλαμβάνει την ίδια ιδέα ξανά και ξανά δεν παύει να είναι ωραίο και να μας δίνει ωραία side stories NPC των οποίων ελάχιστα είχαν ένα ‘ξενέρωτο’(για μένα) τέλος (καλό ή κακό). Το gameplay μου άρεσε πάρα πολύ καθώς είναι εύκολο για τον καθένα να παίξει και βαθύ για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί. Προσωπικά μου άρεσε ο sorcerer τον οποίον είχα σαν main class στο Diablo III όμως με ενδιαφέρει να δω και τις άλλες classes, Druid και Necromancer. Μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού ξεκλειδώνονται έξτρα Dungeons, έξτρα Raids και PVP.  Το παιχνίδι έχει μπόλικο post game content για να μας κρατήσει το ενδιαφέρων.

Αυτό που δεν μου άρεσε ή με ξίνησε είναι το γεγονός πως το παιχνίδι δεν έχει offline mode. Προσωπικά ήθελα να παίξω το παιχνίδι με τους τρεις φίλους μου, με τους οποίους περάσαμε του Diablo III μαζί. Το Diablo IV επιτρέπει μόνο ένα έξτρα παίκτη για local Co-op και απαιτεί να έχει ξεχωριστό battle net account. Επίσης το γεγονός πως είναι μόνο online το παιχνίδι χρειάζεται δυνατή σύνδεση στο Internet. Επιπρόσθετα όταν είστε σε περιοχή με πολλούς παίκτες ή όταν ένας άλλος παίκτης σας πλησιάζει το παιχνίδι παρουσιάζει lag καθώς οι servers προσπαθούν να συναγωνιστούν. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό  το παιχνίδι έχει in game store για cosmetics και season pass( το οποίο δεν εμφανίστηκε ακόμα όμως οι δημιουργοί μας το ανακοίνωσαν).Το καλό του είναι πως δεν είναι συνέχεια στο πρόσωπο μας “λέγοντας” μας να το επισκεφτούμε καθώς το βρίσκουμε μόνο στο pause menu. Επίσης το store δεν δίνει προβάδισμα σε κάποιον (τουλάχιστον ακόμα). Πιστεύω τα armors/cosmetics αφού αλλάζουν μόνο την αμφίεση δεν θα έπρεπε να πουλιόνταν ξεχωριστά με αληθινά λεφτά ή τουλάχιστον πιο οικονομικά.(Π.χ Μια ωραία στολή ήταν 25 ευρώ) αφού το ίδιο το παιχνίδι κοστίζει 70 ευρώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2023 14:11 #271564 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Οι πωλήσεις του Diablo 4 ξεπέρασαν τα 666 εκατομμύρια δολάρια




Ρεκόρ για την Blizzard.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Diablo 4 ξεπέρασαν τα 666 εκατομμύρια δολάρια.

Η Αμερικάνικη εταιρεία είπε ότι το παιχνίδι έχει πουλήσει γρηγορότερα από όλα τα προηγούμενα της σειράς. Ωστόσο, δεν ανέφερε τον ακριβή αριθμό των αντιτύπων που πουλήθηκαν.



Επίσης, η Blizzard ενημέρωσε ότι οι παίκτες έχουν παίξει 276 εκατομμύρια ώρες και έχουν σκοτώσει 276 δισεκατομμύρια δαίμονες, ενώ πέθαναν 316 εκατομμύρια φορές. Επίσης, στο Hardcore mode, έχουν φτάσει στο Level 100 πάνω από 163 παίκτες. Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι 1000 θα λάβουν ένα αγαλματίδιο από την Blizzard. Αν πεθάνουν βέβαια πριν το Level 100 τότε τα χάνουν όλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2023 12:54 #271647 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Diablo 4: Μόλις 6.000 παίκτες έφτασαν στο Level 100




Και δεν μιλάμε καν για Hardcore mode.

Η δυσκολία στο Diablo 4 αυξάνεται όσο ανεβαίνετε level και μέχρι σήμερα μόλις κάτι παραπάνω από 6.000 παίκτες έχουν φτάσει στο Level 100 που είναι και το level cap .

Εάν παίζετε το παιχνίδι κανονικά, με συνδυασμό ιστορίας και side missions, πιθανότατα θα ολοκληρώσετε το βασικό campaign στο level 40-45, άρα θα έχετε άλλο τόσο...και πολύ περισσότερο, καθώς όσο προχωράτε θα αργείτε να ανεβείτε στο επόμενο level. Ειδικά από το level 50 και μετά. Ξεκλειδώνετε το Paragon Board και θα επικεντρωθείτε στο crafting και σε ότι άλλο δεν έχετε ξεκλειδώσει.



Η Blizzard δήλωσε ότι 6.263 άτομα έχουν φτάσει στο level 100.

Σε άλλα νέα, δείτε τι σχέση έχει το Diablo 4 με το...666.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jun 2023 11:37 #271665 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Έχασε τον χαρακτήρα του σε Loading screen



Ο streamer Quin69 είχε φτάσει στο Hardcore mode τον Druid του στο level 91. Είχε ξοδέψει 172 ώρες! Στόχος του ήταν το Level 100 για να λάβει και το πολυπόθητο άγαλμα.
Δείτε τι συνέβη.



Τελικά ενώ έκανε livestream και καθώς ταξίδευε πίσω στην πόλη αφού τελείωσε ένα keystone dungeon ξαφνικά το παιχνίδι πάγωσε. Επέστρεψε στο κεντρικό μενού, πήγε να ξανασυνδεθεί με τον χαρακτήρα του και εκεί του εμφανίστηκε ένα loading screen που τον ενημέρωσε ότι ο χαρακτήρας του...πέθανε για πάντα! Ο Quin69 δήλωσε: "Τελείωσα το γαμημένο Keystone, έκανα upgrade το glyph, πήγα με portal στην πόλη και τώρα στο loading screen όταν πήγα με portal στην πόλη ο χαρακτήρας μου πέθανε". Είχε μαζέψει 17.087.522 gold. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2023 20:02 #271686 by Απόστολος Μητσακούλης

Έχασε τον χαρακτήρα του σε Loading screen



Ο streamer Quin69 είχε φτάσει στο Hardcore mode τον Druid του στο level 91. Είχε ξοδέψει 172 ώρες! Στόχος του ήταν το Level 100 για να λάβει και το πολυπόθητο άγαλμα.
Δείτε τι συνέβη.



Τελικά ενώ έκανε livestream και καθώς ταξίδευε πίσω στην πόλη αφού τελείωσε ένα keystone dungeon ξαφνικά το παιχνίδι πάγωσε. Επέστρεψε στο κεντρικό μενού, πήγε να ξανασυνδεθεί με τον χαρακτήρα του και εκεί του εμφανίστηκε ένα loading screen που τον ενημέρωσε ότι ο χαρακτήρας του...πέθανε για πάντα! Ο Quin69 δήλωσε: "Τελείωσα το γαμημένο Keystone, έκανα upgrade το glyph, πήγα με portal στην πόλη και τώρα στο loading screen όταν πήγα με portal στην πόλη ο χαρακτήρας μου πέθανε". Είχε μαζέψει 17.087.522 gold. 
Κρίμα και ήταν κοντά. Και εμένα μου είχε παγώσει το παιχνίδι έτσι αλλά ευτηχώς δν παίζω hardcore. Μόνο στο diablo 3 είχα παίξει hardcore και αυτό για πλατίνα στο ps4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification