Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Diablo 4

28 Oct 2023 10:41 #273381 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Δωρεάν τριήμερο στα PC



Μετά το δωρεάν τριήμερο στις κονσόλες Xbox, η Blizzard διοργανώνει ένα ακόμη δωρεάν τριήμερο για το Diablo 4, αυτή τη φορά στα PC.
Παίξτε από τώρα μέχρι και την Δευτέρα 30/10. Το free trial έχει level cap στο 20ο level.

Κατεβάστε το Diablo 4 για PC .

Επιλέξτε το "Install Free Trial".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2023 23:49 #273492 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Blizzard: "Το cow level υπάρχει στο Diablo 4"




Οι αγελάδες επιστρέφουν!

Δύο developers του Diablo IV έδωσαν στη δημοσιότητα πολλά στοιχεία για την ύπαρξη ενός κρυφού level με αγελάδες, το οποίο η κοινότητα το έψαχνε για πολύ καιρό.

Με βάση τις πληροφορίες που είχαμε ως τώρα και σύμφωνα με δηλώσεις του general manager του game Rod Fergusson, τέτοιο επίπεδο δεν υπάρχει. Αλλά αυτές οι δηλώσεις δεν ήταν αρκετές για να κάνουν την κοινότητα να σταματήσει να το ψάχνει. Μετά από πολύ καιρό έγινε μία σημαντική ανακάλυψη που αφορούσε το θέμα καθώς ένας παίκτης πήρε ένα σπάνιο αντικείμενο που κερδίζει κάποιος αφού σκοτώσει 666 αγελάδες. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του BlizzCon 2023, ο production director του game Tiffany Wat και ο associate game director Joe Piepiora , άφησαν να εννοηθεί ότι το συγκεκριμένο level τελικά υπάρχει.



Ο Wat με δηλώσεις πάνω στο θέμα είπε ότι:’’ Αυτό ακούγεται εντελώς γελοίο, εννοώ ότι άκουσα ότι πολλοί παίκτες εκεί έξω ξεκίνησαν να σκοτώνουν αγελάδες.’’ Ο Piepiora στη συνέχεια έκανε και αυτός δηλώσεις στις οποίες έλεγε:’’ Πολλές και αθώες αγελάδες στο Sanctuary. Το Sanctuary είναι ένα αφιλόξενο μέρος να ζει κανείς ακόμα και ως αγελάδα.’’ Μετά από όλα αυτά οι πιθανότητες να υπάρχει αυτό το μυστικό level αυξάνονται, είτε να υπήρχε πάντα ή να προστεθεί με κάποιο μελλοντικό update.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Nov 2023 19:39 #273572 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν καταλαβαίνω γιατί δν κάνουν ένα starter pack απο την αρχή που θα πηγαίνει μέχρι το 20 lvl και δίνουν απλά δωρεάν περιόδους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:10 #273641 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Το Diablo 4 δωρεάν στο Steam




Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Το Diablo 4 θα είναι δωρεάν για δοκιμή στο Steam 22-28 Νοεμβρίου.

Στην δωρεάν αυτή δοκιμαστική περίοδο θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το Diablo 4, συμπεριλαμβανομένου του co-op και του crossplay, αλλά με level cap στα 20. Την ίδια περίοδο διεξάγεται το Mother’s Blessing event, όπου το XP και το Gold έχουν ανέβει κατά 35%. Το event θα κρατήσει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.

Κάνε κλικ εδώ για να κατεβάσεις το Diablo 4 .



Η πρόοδός σας θα μεταφερθεί κανονικό στο πλήρες παιχνίδι, αν αποφασίσετε να το αγοράσετε. Επιπλέον όλες οι εκδόσεις του Diablo 4 για όλα τα format έχουν έκπτωση 40%.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2024 02:52 #275065 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Ημερομηνία στο Xbox Game Pass



Το Diablo 4 θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass στις 28 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η Microsoft στο αποψινό live της. Επίσης, η Αμερικανική εταιρεία δήλωσε ότι το Game Pass έχει 34 εκατομμύρια συνδρομητές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2024 17:41 #275689 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Η Blizzard θα δωρίσει εκατομμύρια σκουλήκια για την Ημέρα της Γης για να σώσει τα πουλιά




Με τα tweets σας η δωρεά μεγαλώνει.

Η Blizzard θα δωρίσει εκατομμύρια σκουλήκια για την Ημέρα της Γης για να σώσει τα πουλιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα tweet και μπορείτε να βοηθήσετε να δωρίσετε σκουλήκια σε πουλιά που έχουν ανάγκη.

Σήμερα, 22 Απριλίου, είναι η Ημέρα της Γης και για να τιμήσει την περίσταση, η Blizzard δωρίζει σκουλήκια αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Blizzard συνεργάστηκε με το Βρετανικό νοσοκομείο διάσωσης και αποκατάστασης Tiggywinkles για να βοηθήσει τα πουλιά να ταΐστούν με σκουλήκια. Η κίνηση αυτή έγινε λόγω του Duriel - King of Maggots στο Diablo.


Duriel the Maggot King has enlisted you to help sacrifice his horde.

For every 25 likes on this post we will donate 45,000 maggots to birds undergoing treatment and rehabilitation at @TiggywinklesUK .

Send millions of maggots to meat their maker. pic.twitter.com/YYmwdaHIZ4

— Diablo (@Diablo) April 22, 2024

Για κάθε 25 likes στο tweet της Diablo Earth Day, η Blizzard θα δωρίσει έναν κουβά με σκουλήκια το Tiggywinkles. Κάθε κουβάς περιέχει περίπου 45.000 σκουλήκια. Η Blizzard περιορίζει την προσφορά δωρεών σε 666 κουβάδες (σ.σ. λόγω του Diablo) ή περίπου 30 εκατομμύρια σκουλήκια.

"Εάν η εκστρατεία δωρεών εξαντληθεί, αυτό θα ήταν αρκετό για να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα σίτισης πουλιών της Tiggywinkle για περίπου 2,5 χρόνια", είπε η Blizzard. Η αξία των σκουληκιών αξίας 666 κουβάδων είναι περίπου 13.000 δολάρια, σύμφωνα με την Blizzard.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification