Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pillars of Eternity

More
15 Apr 2015 20:32 #159446 by Νικολής Ασημάκης
Δεν άντεξα και το τσίμπησα. Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι που θυμίζει τρελά Baldur's Gate, Icewind Dale κλπ. Ειδικά στο dungeon του Gilded Vale, στο ναό, κόντεψα να δακρύσω από χαρά, καθώς ένιωθα ακριβώς όπως όταν έπαιζα στο γυμνάσιο το Baldur's Gate 2 για πρώτη φορά και ανακάλυπτα σιγά σιγά έναν καινούργιο κόσμο. Bless you, Obsidian.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Apr 2015 06:11 #159742 by Γιάννης Μοσχονάς
Μόλις ολοκλήρωσα το review του Pillars of Eternity και δεν μπορώ παρά να συμμεριστώ απόλυτα την συγκίνηση του Zaratoth, τα δάκρυα χαράς και η πώρωση που προσφέρει στους fans του είδους δεν περιγράφονται με λέξεις, είναι μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας. Αν δούμε στο μέλλον τρίτο Baldur's Gate πολύ αμφιβάλω αν θα ξεπεράσει το Pillars of Eternity σε οτιδήποτε, πλην του χαμηλού level cap B) B) B)

Αγάπησα τον τεράστιο κόσμο που δημιούργησε η Obsidian στο Pillars of Eternity, την λαογραφία, τους θεούς, τις άπειρες συνομιλίες με NPCs, το διάβασμα των περασμένων ζωών σχεδόν οποιουδήποτε συναντούσα, το σύστημα των διαλόγων. Η μάχη είναι κορυφαία διότι επιβάλλει διαφορετικές τακτικές και παράταξη των μαχητών ανάλογα με τους αντιπάλους, το χτίσιμο των χαρακτήρων απαιτεί χορταστική μελέτη και προσοχή και τι να πω για την ύπαρξη του Stronghold δίνει άλλη διάσταση στην περιπέτεια, απλά αριστούργημα B) B) B)

More
24 Apr 2015 13:36 #159750 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Για μένα το καλύτερο review του Γιάννη Μοσχονά μέχρι σήμερα!
ΕΠΟΣ το RPGάκι, έπος και το review!

Όπως και να το κάνουμε, είναι κάτι σαν...ολοκαίνουργιο Baldur's Gate. Με σεβασμό στα παραδοσιακά γραφικά, βασισμένο στους κανόνες D&D και με gameplay που περιλαμβάνει εχθρούς, items/loot και ταξίδια σε πόλεις που κυριολεκτικά σε βυθίζουν μέσα του!

Δυστυχώς η τιμή του είναι υψηλή, προφανώς γιατί το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι ιδιαίτερα ώριμο. Αυτό είναι λυπηρό, καθώς σέβομαι την τεράστια διάρκειά του (δεν το έχω τερματίσει ακόμη) αλλά θα έπρεπε να κοστίζει κάτω από 25-30 ευρώ.

Μελλοντικά σε πιθανές εκπτώσεις, αν το βρείτε έστω στα 15, πάρτε το με κλειστά μάτια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Apr 2015 22:05 #159996 by Gerasimos Kontos
Όντως εξαιρετικό review.Θα διαφωνήσω λίγο με το θέμα της τιμής, ιδίως όταν έχουμε ΠΑΤΑΤΕΣ να κυκλοφορούν με 50 ευρώ, να θέλουν season pass με 25 ευρώ και DLC με 15 ευρώ. Η τιμή για αυτά που προσφέρει το παιχνίδι και για την δουλειά που έχουν κάνει οι producers είναι πολύ καλή.

More
27 Apr 2015 23:22 #160005 by Νικολής Ασημάκης

Duymas wrote: Όντως εξαιρετικό review.Θα διαφωνήσω λίγο με το θέμα της τιμής, ιδίως όταν έχουμε ΠΑΤΑΤΕΣ να κυκλοφορούν με 50 ευρώ, να θέλουν season pass με 25 ευρώ και DLC με 15 ευρώ. Η τιμή για αυτά που προσφέρει το παιχνίδι και για την δουλειά που έχουν κάνει οι producers είναι πολύ καλή.

Αυτό. Ειδικά αν υπολογίζει κάποιος, όπως εγώ, 1 ευρώ να αντιστοιχεί σε 1 ώρα gameplay, 50 ώρες τις βγάζει πανεύκολα (αν έχει τσιμπήσει κανένας την Champion's Edition).

More
17 Jun 2015 16:33 - 17 Jun 2015 16:34 #162826 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ανακοινώθηκε expansion για το Pillars of Eternity. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Last edit: 17 Jun 2015 16:34 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
17 Jun 2015 17:26 #162828 by Νικολής Ασημάκης
Και δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου το game. Πρέπει να το κάνω, αλλά μετά το Witcher 3 δεν ξέρω πως. :P

More
18 Jul 2015 11:30 #165590 by Gerasimos Kontos

Zaratoth wrote: Και δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου το game. Πρέπει να το κάνω, αλλά μετά το Witcher 3 δεν ξέρω πως. :P

Ήμουν σε παρόμοια φάση οπότε έκανα time-sharing, μία το ένα μία το άλλο :P

More
18 Jul 2015 15:16 #165604 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Pillars of Eternity

Duymas wrote:

Zaratoth wrote: Και δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου το game. Πρέπει να το κάνω, αλλά μετά το Witcher 3 δεν ξέρω πως. :P

Ήμουν σε παρόμοια φάση οπότε έκανα time-sharing, μία το ένα μία το άλλο :P

Χμμμ. Έχεις γίνει κομμάτια δηλαδή. Σε καταλαβαίνω. Και εγώ έτσι παίζω συνήθως. :ohmy:

More
09 Sep 2015 13:42 #168591 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά το game το έχω αφήσει στο σημείο που φτάνεις στην Defiance Bay. Είναι γαμάτο, αλλά μου άνοιξε την όρεξη να παίξω κανονικό pen n' paper RPG με φίλους, οπότε έπεσε λίγο σε δεύτερη μοίρα το ηλεκτρονικό "υποκατάστατο".