Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sunless Sea

More
11 Jul 2014 22:00 - 06 Sep 2014 16:18 #146552 by Νικολής Ασημάκης

Το Sunless Sea είναι ένα κράμα RPG και survival παιχνιδιών εξερεύνησης. Είναι σε Early Access αυτή τη στιγμή στο Steam και το αγόρασα προσφάτως και έχω κολλήσει. Θα ανεβάσω ένα review σχετικά σε blog σε λίγο καιρό. Κυκλοφορεί κάπου μέσα στο Σεπτέμβρη, σύμφωνα με τους δημιουργούς του.
Last edit: 06 Sep 2014 16:18 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2014 12:36 #149144 by Νικολής Ασημάκης

More
06 Sep 2014 13:15 #149153 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Sunless Sea
Καταπληκτικό Review! :cheer:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
06 Sep 2014 16:30 #149164 by Γιώργος Λόλας
Πολύ ωραίο review όντως! Σίγουρη αγορά το παιχνιδάκι από μένα.

More
06 Sep 2014 18:38 #149173 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Πάρα πολύ καλό review! Eκτενέστατο θα έλεγα, συνέχισε τη καλή δουλειά Νίκο!

More
07 Feb 2015 00:10 #156442 by Νικολής Ασημάκης
Και μόλις είδα πως βγήκε η φουλ έκδοση του παιχνιδιού στο Steam! Μέχρι τις 13 Φλεβάρη θα έχει 10% έκπτωση, οπότε όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει το παιχνίδι στα 17,09 ευρώ (προσωπικά το είχα πάρει στο Early Access στα 10 ευρώ). Δεν έχω δοκιμάσει τις αλλαγές, πάντως η εμπειρία μου προ αρκετών μηνών ήταν πολύ καλή. Τσεκάρετέ το άφοβα.

More
07 Feb 2015 01:48 - 07 Feb 2015 01:51 #156444 by Γιώργος Λόλας
Σκέφτομαι αν το πάρω, από το review που είχα διαβάσει είχα ήδη ψηθεί τρελά!
Last edit: 07 Feb 2015 01:51 by Γιώργος Λόλας.

More
18 Feb 2015 23:58 #156947 by Νικολής Ασημάκης
Έπαιξα σήμερα, μετά από αρκετό καιρό. Έχουν αλλάξει διάφορα πράγματα που κάποιος καινούργιος δεν θα πολυπροσέξει, αλλά η βασικότερη διαφορά με το review μου είναι στο γεγονός ότι ακυρώθηκαν τελείως οι turn-based μάχες και τη θέση τους πήρε μια real-time μάχη όπου γεμίζει το κανόνι και βαράς τους αντιπάλους ενώ τους έχεις μπροστά στη λάμπα, ενώ παράλληλα κινήσε κανονικά στο χάρτη, οπότε προσπαθείς να τους αποφύγεις αν θες, κάνοντας real-time ζιγκ ζαγκ στα νησιά κλπ.

More
29 Jan 2016 11:36 #176070 by Νικολής Ασημάκης
Το παιχνίδι δίνεται δωρεάν για το ΣΚ και έχει έκπτωση 40%. Όποιος θέλει είναι μια καλή στιγμή να το τσιμπήσει.

store.steampowered.com/app/304650/

More
22 Dec 2016 21:53 #191440 by Γιάννης Μοσχονάς

Η εφιαλτική ατμόσφαιρα και οι τεράστιες προοπτικές εξερεύνησης και συσσώρευσης γνώσεων διαμέσου πολλών ιστοριών είναι η πεμπτουσία του Sunless Sea. Με την κυριαρχία της πλοκής και της περιγραφής ενός καταπληκτικού κόσμου, οι μάχες, το εμπόριο και ο πλουτισμός πλην της αποθησαύρισης γνώσεων αποτελούν προσπάθειες που χάνουν πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Η αχαρτογράφητη Unterzee είναι σκέτη πρόκληση και ικανοποιεί την ισχυρή εσωτερική σας ανάγκη για εξερεύνηση και γνώση. Ο ερεθισμός της περιέργειας είναι αδιάκοπος όσο καθαρίζετε σταδιακά το fog of war και συναντάτε αλλόκοτα πλάσματα και καταστάσεις. Παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο για να καταλάβετε την ομορφιά του Sunless Sea: