Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy X/X-2

More
28 Apr 2014 13:59 #143772 by Αντώνης Καλογερής
Άλλο ένα διαμάντι για την συλλογή σας!!

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2014 10:33 - 18 Apr 2017 12:33 #144134 by Κωνσταντίνος Μακρής
Ένα must game για όσους είναι πωρωμένοι με την σειρά!!
Last edit: 18 Apr 2017 12:33 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Jun 2014 20:04 #145391 by Παντελής Δασκαλέλος
Γενικά μία από τις πιο αξιόλογες HD συλλογές των τελευταίων ετών. Νομίζω ότι το Final Fantasy X είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της σειράς λόγω του εξαιρετικού story του, αλλά και του ιδιόμορφου leveling system του. Το Final Fantasy X-2 προσωπικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, καθώς το βρίσκω πολύ girly για τα γούστα μου παρόλα αυτά μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες από τις άγνωστες πτυχές της Yuna. Ελπίζω οι όποιες φήμες υπάρχουν για ένα ενδεχόμενο τρίτο κεφάλαιο στην σειρά να υλοποιηθούν. Με λίγα λόγια οι φίλοι της σειράς θα πρέπει να τσιμπήσουν την συλλογή αυτή με κλειστά τα μάτια, πόσο μάλλον όταν προσφέρει ένα τεράστιο value for money.

More
05 Nov 2014 16:50 #151625 by Γιάννης Νικολάκης
Δυστυχώς έχουν καταστραφεί και αλλοιωθεί. Καμιά σχέση με το FFVII για παράδειγμα. Κρίμα.

More
03 Mar 2015 19:47 #157578 by Πιέρρος Φουστέρης
Σύμφωνα με την Square Enix, στις 15 Μαΐου του 2015 θα δούμε μία remastered έκδοση, ονόματι Final Fantasy X/X-2 HD, η οποία θα κυκλοφορήσει για το PS4 και θα κοστίζει 49,99 ευρώ. Να σημειωθεί ότι όσοι κάνουν pre-order την retail έκδοση θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα συλλεκτικό steelbook, του οποίου το artwork το έχει επιμεληθεί ο Yoshitaka Amano (o βασικός σχεδιαστής της σειράς Final Fantasy). Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 May 2015 12:21 #160809 by Μάνος Γρυπάρης
Έσκασε νέο τρέιλερ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 May 2015 21:55 #160845 by Γιάννης Νικολάκης
ελπίζω με το νέο παιχνίδι, να επιστρέψει ο τίτλος εκεί που του αξίζει!!

More
17 Nov 2015 14:06 #171226 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Final Fantasy X HD

genaric wrote: Παιδια εγώ θέλω να πάρω το Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, αξίζει να το πάρω στο ps4 ( το είχα και στο ps2) η είναι απλώς το ίδιο πράγμα με ελάχιστα καλύτερα γραφικά?

Μπορείς να τσεκάρεις το αντίστοιχο review του site, είναι αρκετά κατατοπιστικό, εδώ . Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και κυρίως πολύ καλό remaster.

More
17 Nov 2015 15:29 #171229 by Παντελής Δασκαλέλος
To Final Fantasy X/X-2 HD είναι ένα αξιόλογο remaster. Το review αφορά την PS3 έκδοση, η PS4 έκδοση είναι ακόμη καλύτερη στον οπτικό τομέα σε σχέση με αυτά που αναφέρει το review οπότε θα σου πρότεινα να την αγοράσεις.

More
23 Nov 2015 17:33 #171474 by Γιάννης Νικολάκης
Οκ ευχαριστώ πολύ. Πάει στις χριστουγεννιάτικες αγορές!!