Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars Knights Of The Old Republic I & II

More
24 Apr 2006 06:03 #11350 by Kostas Kefallinos
Apories kai entiposeis gia to Star Wars: Knight of The Old Republic II. Moirastite tis mazi mas!to kahtero isws rpg gia konsololes olwn twn epoxwn!

Star Wars: KOTOR 1 review

Star Wars: KOTOR 2 review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
24 Apr 2006 10:12 #11353 by a Guest
Replied by a Guest on topic Star Wars Knights Of The Old Republic I & II
Εγώ δεν το έπαιξα σε Xbox,αλλά στο PC ,και μπορώ να πώ οτι αυτό και το 1ο KOTOR ήταν τα μόνα RPG με τα οποία κόλλησα τόσο ώστε να θελήσω να τα τερματίσω και με Light και με Dark Mastery!
Το 1ο βέβαια υπερτερεί imo στο σενάριο,και το Mastery κατακτιέται πιο δύσκολα-στο Hard Level εννοείται,αλλιώς είναι σαν να κόβεις βούτυρο με αλυσοπρίονο,ο Jedi δεν πεθαίνει με τίποτα!
Και πόσο cool τα εφέ της Δύναμης,ειδικά της Dark Side!!Έτσι μου'ρχεται να τα ξαναπαίξω και τα 2 για 3η-4η φορά (ίσως με καμμιά θυληκή Jedi,έτσι,για αλλαγή)
Το κακό με το PC γμτ όμως είναι ότι πρέπει να κάτσω να τα εγκαταστήσω-κι έχω τις CD version-φτού!!Μόνο γιάυτό σας ζηλεύω εσάς τους κονσολάδες,ούτε εγκαταστάσεις,ούτε patches,ρυθμίσεις,drivers,ούτε τπτ!Απλώς το βάζεις και παίζεις.... :icon arcadefreak: :icon arcadefreak: :icon arcadefreak: :icon arcadefreak:

More
25 Apr 2006 00:22 #11413 by Kostas Kefallinos
auto einai to nohma sto gaming:fun! :wink:

More
25 Apr 2006 01:06 #11415 by nikos
simfono paidia mazi sas.ta kotor 1 kai 2 einai isos ta kalitera rpg pou exo peksei pote. afti ti stigmi pezo to kotor2 ke den thelo na teleiosei pote.edo milame skeftomai na paro xbox mono ke mono gia na ta pekso ke se konsola.elpizo to kotor3 na vgei se playstation3 tou xronou.allios me vlepo na perno xbox 360. :lol: :mrgreen:

More
23 Aug 2006 15:00 #18452 by Νικολής Ασημάκης
Όντας φανατικός του Star Wars: Knight of the Old Republic ( κοντεύω να τερματίσω το Ι και έχω τερματίσει 3 φορές το ΙΙ ) δεν επιτρέπω μια σελίδα για RPG να μην έχει τουλάχιστον ένα θέμα γι'αυτό. Ο λόγος που φτιάχνω αυτό το θέμα δεν είναι να παρουσιάσω το παιχνίδι, αλλά να ρωτήσω άλλους λιωμένους του K.O.T.O.R. να μου πουν ποιός από τους 2 τίτλους είναι ο καλύτερος και αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν σχέδια για K.O.T.O.R. ΙΙΙ. Η δικιά μου άποψη σχετικά με την πρώτη μου ερώτηση είναι πως το καλύτερο είναι το 1ο γιατί είχε καταπληκτικό σενάριο ( που να το φανταζόμουν όταν πρωτόπαιξα το παιχνίδι, ότι έπαιζα τον Darth Revan!! ) και μεγαλύτερη ποικιλία σε πλανήτες.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
23 Aug 2006 16:05 #18458 by a Guest
Replied by a Guest on topic Star Wars Knights Of The Old Republic I & II
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως πρός το σενάριο αν και,κι εγώ όπως κι εσύ,έπαιξα πρώτα το 2 και μετά το 1.Επίσης στο πρώτο KotoR είναι αρκετά πιο δύσκολο να αποκτήσεις light ή dark mastery.
Για 3η συνέχεια πρός το παρόν μόνο φήμες ακούμε,τίποτα επίσημο.Όπως και να 'χει πρόκειται για μια απ' τις καλύτερες imo σειρές Rpg,και σίγουρα από τα games που βασίζονται στο σύμπαν του Star Wars είναι by far τα αγαπημένα μου.

More
23 Aug 2006 17:43 #18461 by Νικολής Ασημάκης
To 1o το έχεις τερματίσει;

More
More
23 Aug 2006 20:12 #18482 by Γιώργος Φωτόπουλος
Το Kotor 2 είχε πολλά bugs. Σε συμβουλεύω να κατευάσεις τα patch από το site της εταιρίας.
Το 2 πάντως παρόλο που είχε τις προοπτικές να είναι άψογο εντούτοις

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

More
23 Aug 2006 21:25 #18493 by Νικολής Ασημάκης
Ποιο ακριβώς είναι το site;