Εμένα δεν θα με ενδιαφέρει πολύ η κόντρα μεταξύ PS4 και Xbox One. Πιο πολύ για το χαβαλέ θα δω τις παρουσιάσεις τους. Θα επικεντρωθώ στα games και ειδικότερα σε αυτά που με ενδιαφέρουν. Πρώτο και καλύτερο το Assassin’s Creed IV: Black Flag. (haters gonna hate

) Περιμένω να δω τον καινούριο τίτλο της σειράς από τη Ubisoft και ευελπιστώ σε αρκετές αλλαγές τόσο στο gameplay όσο και γενικότερα στο περιβάλλον. Η εταιρεία έχει δηλώσει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διαφέρει προς το καλύτερο. Όπως και να έχει σίγουρη αγορά από εμένα. Το Battlefield 4 θα είναι από τα καλύτερα fps της νέας γενιάς και είναι η ώρα να δείξει στο CoD πώς να παρουσιάζεις ένα παιχνίδι χωρίς να δείχνεις σκυλάκια και γατάκια.
Είμαι περίεργος να δω και το Diablo 3 στις κονσόλες. Η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσίασε στους υπολογιστές, να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν. Ωραία θα είναι και η κόντρα μεταξύ NBA 2K14 και NBA Live 14 αν και πιστεύω πως ο τίτλος της 2Κ είναι ότι καλύτερο σε sport simulator αυτή τη στιγμή.
Ακόμη, ως γνωστός καμπέρης που είμαι (haters still hate

) και φανατικός της σειράς sniper elite το ενδιαφέρον μου θα επικεντρωθεί στο Sniper Elite 3. Το προηγούμενο με ενθουσίασε, αναμένω και αυτό να μου κλέψει τις εντυπώσεις. Επίσης το reboot του Thief περιμένω να με εντυπωσιάσει, ωστόσο δεν θα πω περισσότερα γιατί δεν έχω δοκιμάσει το προηγούμενο παιχνίδι.
Τέλος περιμένω ανυπόμονα τα The Walking Dead: Season 2, τα προηγούμενα επεισόδια της TellTale Games από την πρώτη σεζόν ήταν καταπληκτικά και σου προσέφεραν έντονες συγκινησιακές στιγμές και φυσικά το Watch Dogs που θέλω να πιστεύω πως θα είναι μια απάντηση σε GTA και Saints Row.