Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rise Of Nations: Rise Of Legends

More
19 Aug 2005 08:37 #956 by Λευτέρης Διγαλάκης
Το Rise Of Nations: Rise Of Legends είναι το νέο κεφάλαιο στην σειρά Rise Of Nations που θα είναι σύντομα μαζί μας. Είναι ένα Real Time Strategy που εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο που έχει εμπλακεί σε μια επική μάχη μεταξύ των δυνάμεων της Μαγείας και της Τεχνολογίας. Τα τοπία περιλαμβάνουν επιβλητικές πόλεις, καυτές ερήμους και παγωμένες πεδιάδες όπου οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν απόκοσμα τέρατα, παράξενες μηχανές και θεματικές πράξεις μαγείας.

[img
[img
[img

Η επιλογή παιχνιδιού Conquer the World (CTW) επιστρέφει πιο ανανεωμένη και εξελιγμένη με ένα νέο κόσμο ηρώων, τεράτων, αφοσίωσης και προδοσίας, και ένα συναρπαστικό σενάριο με πολλές εκστρατείες, εντυπωσιακή εξέλιξη και ηρωικούς χαρακτήρες να σας περιμένει.

Οι τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές σχεδιασμού και γραφικών

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2005 18:28 #991 by Μάνος Γρυπάρης
Από τα Screenshots έχω πάθει την πλάκα μου.
Κι αν κρίνω από τα Strategy Games που έχει βγάλει η Microsoft, σίγουρα θα δούμε κάτι πάρα πολύ καλό! Γενικά τα Strategies έχουν ανέβει πολύ τελευταία...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Aug 2005 16:00 #1159 by dfsaf
εντάξει σαν παιχνίδι μου φαίνεται καλό αλλα αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ένας ψευτικος κόσμος

More
21 Aug 2005 17:55 #1164 by Γιώργος Γκούμας
Αυτο δεν το εχω παιξει.Και το προηγουμενο ηταν πολυ καλο.Αλλα τα screenshots ειναι πολυ καλα..Αυτο ειναι το expansion????

More
21 Aug 2005 18:22 #1166 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, ξεχωριστό παιχνίδι.
Εντάξει, τα περισσότερα Real Time Strategy έχουν μία "μούφα" μέσα τους. Το θέμα είναι πως τα παρουσιάζεις στον κόσμο.

π.χ. το σενάριο του Dune παραμένει αξεπέραστο μέχρι σήμερα. Έχει μία λογική και τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους. Πλανήτης από άμμο, σκουλήκια, οι ντόπιοι (Fremen) κτλ. Η συνταγή δένει περισσότερο όταν η ταινία γίνει παιχνίδι ή το παιχνίδι ταινία (έχουμε δει και τις 2 μεθόδους - η πιο πρόσφατη 2η μέθοδος ήταν το Punisher).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Nov 2005 01:10 #5569 by Χάρης Φλουρής
Το Rise of Nations μου άρεσε πάρα πολύ. Περιμένω το Rise of Legends με αγωνία. Το concept είναι πολύ καλό, αν το αποδώσουν καλά θα γίνει παιχνιδάρα.

Μάνο το Dune II ακόμα το παίζω, μάλιστα το έχω και shortcut στο desktop. Ετσι για να θυμάμαι τα παλιά. Οποιος δεν έχει διαβασει το κλασικό μυθιστόρημα Dune του Frank Hebert να το κάνει άμεσα.

More
23 May 2006 15:52 #13084 by alexis
paidia einai fobero paixnidi to exo paiksei dokimaste to.emena mou arese simfono oti ta strategy exoun anebei poli teleytaia... :roll:

THE END HAS COME!!!!

More
23 Jul 2006 08:29 #17191 by Τάσος Γεωργίου
λοιπόν το ανασταίνω το τόπικ μιας και το παίζω τώρα το game και το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα σπάει

More
09 Nov 2006 19:22 #22150 by Esperos
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το review και να βρείτε λεπτομέρειες για το παιχνίδι, το οποίο πραγματικά με ενθουσίασε! Όχι τόσο για τα γραφικά ή για το υπέροχο gameplay του, αλλά γιατί είμαι θαυμαστής του Leonardo Da Vinci...