Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Command and conquer: Red Alert 3

More
24 Aug 2008 22:16 #46380 by kostas
Exei vgh kai h beta gia osous theloun na dokimasoune sto fileplanet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2008 00:02 #46588 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς σκοπεύουν να αγοράσουν το Red Alert 3 (θυμίζω ότι μόνο με το αυθεντικό μπορείτε να παίξετε online κόντρα σε άλλους χρήστες) αλλά για κάθε pre-order, η EA Games δίνει αρκετά δωράκια. Δείτε...

Those who secure the Premier Edition or regular version of Red Alert 3 now via pre-order will also receive a special bonus package*, including:
• Command & Conquer Red Alert 2 – One of the most beloved RTS games of all time!
• From Fighter to Assassin – A featurette on EliteXC superstar, Gina Carano.
• Premier Edition Sneak Peek – Exclusive previews of Raising of the Iron Curtain, From Pens to Pixels, Command School, and BattleCast Primetime
• Red Alert Retrospective – A look back at Command & ConquerTM Red AlertTM, Command & Conquer Red Alert 2 and Command & ConquerTM: Yuri’s RevengeTM
• Exclusive multiplayer/skirmish map for Command & Conquer Red Alert 3 when the game ships

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Nov 2008 13:02 #48759 by Μάνος Γρυπάρης
Το παιχνίδι αναπτύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει μία μηχανή γραφικών επταετίας (η οποία να αναβαθμίστηκε για τις ανάγκες του παιχνιδιού). Παρόλα αυτά αξίζει να το παίξετε αν είστε fan της σειράς.

Διαβάστε το review

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Nov 2008 00:03 #48765 by Μάνος Αλιμπέρτης
Eπειδή για άλλη μια φορα

Everything that has a beginning has an end...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Nov 2008 12:09 #48770 by a Guest
Replied by a Guest on topic Command and conquer: Red Alert 3
Nai, exei apisteyta enoxlhtiko DRM.

More
11 Nov 2008 14:16 - 12 Nov 2008 16:05 #48771 by Μάνος Γρυπάρης

profitis\ wrote: Eπειδή για άλλη μια φορα  πήζω ανελέητα με τη σχολη με βλέπω να αργήσω να  το παίξω το παιχνιδάκι.

Πάντως φιλος μου που ειναι τρελο χακερονι και ξερει απαντα περι software μου ειπε οτι οχι απλα θέλει activation αλλα θέλει καθε φορα authenticate οτι ειναι αυθεντικο και ουσιαστικα ειναι σαν να εγκαθιστα malware στο pc σου η ΕΑ. Μάνο παιζει τίποτα τέτοιο ή τίποτα παρομοιο;

Όχι ρε, έλεος. Ο φωτεινός παντογνώστης φίλος σου θα πρέπει να ανήκει στη γενιά των lamers! Είναι δυνατόν η EA που έχει δεκαετίες στο χώρο να εγκαταστήσει τέτοιο software στο PC? Μην τρελαίνεσαι. Απλά είναι τακτική της εταιρείας -το έκανε και με το Spore- και μην απορήσετε αν αυτά τα ξαναδείτε και σε μελλοντικά παιχνίδια της.

Επίσης, σχολιάστε και τίποτα για το ίδιο το παιχνίδι, έτσι?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 12 Nov 2008 16:05 by Μάνος Γρυπάρης.

More
12 Nov 2008 11:22 #48784 by Μάνος Αλιμπέρτης

CTT\ wrote: Nai, exei apisteyta enoxlhtiko DRM.

Γιατι και η Sony βρε Μάνο δεν ειχε κάνει μια χοντρη πίπ@ με δικο της software; Οτι και να ισχύει πάντως το δεδομένο ειναι αυτο που λέει ο CTT...Οτι εχει τρελο DRM κατι βεβαιως που δεν ειναι καθολου θετικο. Μου φαινεται ειναι ισα ισα για να ταλαιπωρει τους νομιμους χρήστες αφου οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει εστω και δυσκολα.

Everything that has a beginning has an end...

More
16 Jan 2009 00:42 #49908 by Μάνος Γρυπάρης
Το Command & Conquer Red Alert 3 μένει πιστό στις παραδόσεις της σειράς του και παρά τις ανάμεικτες αντιδράσεις (με τις οποίες το υποδέχτηκαν οι οπαδοί του) θα κυκλοφορήσει αυτό τον Μάρτιο ένα expansion το οποίο θα είναι διαθέσιμο για download μέσω του επίσημου site του παιχνιδιού. Στο expansion αυτό θα υπάρχουν ξεχωριστές αποστολές συνοδευόμενες από τα ανάλογα cutscenes. Οι αποστολές αυτές θα σας παρουσιάσουν μία νέα σειρά από μονάδες και ένα νέο mode, το Commander's Challenge. Στα γυρίσματα του Uprising συμμετείχαν για άλλη μια φορά τα...τρελά μωρά του RA3, η Gemma Atkinson (Σύμμαχοι) και η Ivana Milicevic (Σοβιετικοί).

Στο σενάριο του expansion, οι Σοβιετικοί προσπαθούν να ανασυνταχθούν μετά από μία συντριβή, οι Ιάπωνες προσπαθούν να κατακτήσουν πίσω όσα έχασαν και οι Σύμμαχοι αντιμετωπίζουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα. Κάθε στρατός θα έχει από ένα campaign, ενώ θα υπάρχει κι ένα τέταρτο bonus campaign που θα επικεντρώνεται στην Yuriko, μία διοικητή των Ιαπώνων. Το Commander's Challenge θα περιλαμβάνει 50 challenges ειδικών συνθηκών στα οποία θα έχετε να αντιμετωπίσετε συνολικά εννέα διοικητές.

Το πακέτο Red Alert 3: Uprising μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά, ακόμα κι αν δεν είστε κάτοχοι του Red Alert 3 που κυκλοφόρησε προ ολίγων μηνών.

edit: Command & Conquer Red Alert 3: Uprising - Update
Το expansion του Red Alert 3 είναι εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμο για download από το site www.commandandconquer.com . Περιλαμβάνει τέσσερα νέα mini-campaigns και το νέο challenge mode στο οποίο θα συναντήσετε 50 στρατηγικές προκλήσεις τις οποίες θα πρέπει να φέρετε εις πέρας. Επιπλέον, το expansion σας παρέχει τον νέο στρατό της Yuriko, καθώς και νέες μονάδες και τεχνολογίες. Το expansion είναι stand-alone και μπορεί να τρέξει και χωρίς το original Red Alert 3.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Feb 2009 01:11 #50858 by Γεράσιμος Βαγγής
Βρηκα ενοχλητικη την κάμερα, και αρκετά αδιάφορους τους Κινέζους..πολυ χαζορομποτιλικι βρε αδερφε

More
25 Feb 2009 13:06 #50909 by ilias73
Θα το παιξω κυριως για συναισθηματικους λογους.Εχω φαει ωρες!Ξεχνιουνται αυτα;