Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Commandos

More
22 Dec 2006 11:34 #24225 by Αντώνης Κατρής
Η αλήθεια είναι ότι απορώ λιγάκι που δεν έχει σκάσει μύτη κάποιο topic για αυτή τη σειρά... Πραγματικά με το που έπαιξα το πρώτο έγινα φανατικός της σειράς. Δείνει τεράστια προσοχή στη λεπτομέρια και αν θες να πετύχεις χωρίς να βρεθείς κυκλομένος από 50 Γερμανούς πρέπει όλα να γίνονται μεθοδικά. Αφήστε τις παραπλανήσεις και όλα τα μυστήρια κόλπα που κάνεις. Και από το 2 και μετά που έγινε και 3D και μπαίνεις και μέσα σε κτήρια, το παιχνίδι απογειώθηκε...

Για όσους δεν ξέρουν και για όσους θέλουν να θυμηθούν ιδού τα reviews:

Commandos: Behind Enemy Lines
Commandos 2: Men of Courage
Commandos 3: Destination Berlin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2006 19:03 #24248 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic Commandos
An kai den exo asxoli8i kai poli einai poli kalo.Mono to proto exo pe3i.alla kai gia ta epomena 2 exo akousi kala logia.

More
02 Mar 2007 00:41 #28309 by Πανος Π
Replied by Πανος Π on topic Commandos
Παιδιά το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά πραγματικά αλλά εγώ έχω ένα πρόβλημα.. Για όποιον έχει παίξει το 3, είμαι στο σημείο (2η αποστολή νομίζω) που τα κομμάντα μου έχουν φηγαδεύσει έναν τυπάκο και πρέπει να μπούνε σε ένα αεροπλάνο να πάνε στην ευχή του Θεού..

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.