Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δεν μπορώ να παίξω Aoe2 Conquerors μέσω TCP/IP address

More
10 Nov 2006 16:48 #22168 by aggelos gikas
Εχω εγγραφει στο gamespy για να παιξω age of empires 2 the conquerors χρησιμοποιωντας internet tcp/ip connection for direct play.
Oταν βαζω την διευθυνση ΙP στο show games του μενου multiplayer του παιχνιδιου επειτα απο λιγο δεν βλεπω το ονομα του παιχνιδιου που εφτιαξε ο αλλος και κατα συνεπεια δεν μπορω να κανω join στο παιχνιδι.
Το ιδιο συμβαινει και οταν κανω εγω host se παιχνιδι κανενας χρηστης οταν δινω την διευθυνση

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2006 20:43 #22172 by Μιχάλης Πλατάρης
φιλαρακο μπορεις να δεις το site www.portforward.com

Προφανως πρεπει να ανοιξεις τις Ports στο Modem σοθ...Στο σαιτ εχει αρκετες οδηγιες σχετικα με το πως θα λυσεις το προβλημα....

More
11 Nov 2006 14:03 #22181 by aggelos gikas
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση εψαξα στο που μου ειπες εχουν και ενα προγραμμα που ρυθμιζει τα ports αλλα τιποτα θελει money για να παιξει.Δοκιμασα με χιλιους δυό τροπους να το ρυθμισω ετσι οι ports ρυθμιζονται αλλα τιποτα.Το ηλιθιο firewall-NAT αρνειται να παιξει δεν ξερω τι γινεται αν καποιος εχει το crypto f320 adsl router ας μου πει τι πρεπει να κανω.Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν drivers για το usb modem για 64μπιτα windows αρα μονο σε ethernet θυρα παιζει και αρα ειναι παλι στη μεση το NAT& το Firewall

More
11 Nov 2006 17:23 #22184 by Esperos
an den bgei apo thn mesh to fw den prokeite na syndethei....kai ta 64bit windows den exoun katholou ypostiriksi akoma apo drivers kai tetia!!!poli fobame pos to olo zhthma tha perash mono otan breis drivers kenourgious gia win 64...kai ayto tha ginei meta thn epelash ton vista pou tha exoun oloi sxedon 64bit windows.