Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Galactic Civilization II: The Dread Lords

More
02 Sep 2006 12:33 #18816 by Νικολής Ασημάκης
Παρόλο που τελειώνουν οι διακοπές για μας τα σχολειαρόπαιδα, πρόκειται να προμηθευτώ το παραπάνω παιχνίδι. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρων ήταν κυρίως ο τίτλος του, γιατί πάντα ήθελα να παίξω ένα παιχνίδι στυλ Civilization IV αλλά στο διάστημα! Θα ήθελα άλλοι παίχτες που το έπαιξαν στις διακοπές, να μου πουν τη γνώμη τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2006 23:17 #18842 by Μπάμπης Κάιδος
Είναι πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι. Στην κυριολεξία ειναι ένα Civilization στο διάστημα, λειτουργεί με περίπου τον ίδιο τρόπο. ΟΚ, δεν είναι τέλειο, για παράδειγμα είναι πολύ αργό παιχνίδι, πιο αργό κι από το civilization, ωστόσω θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Έχει μεγάλο customization και καλό AI ενώ ένα άλλο ωραίο πραγματάκι ειναι ότι κατασκεβάζεις δικά σου units (όπως στο Alpha Centauri). Αν είσαι fan του civ θα βρεθείς στα νερά σου και θα σου αρέσει πολύ

More
14 Sep 2006 20:12 #19436 by Νικολής Ασημάκης
Έλιωσα κυριολεκτικά, παρόλο που έχω σχολείο! Είναι τέλειο! Το μόνο μελανό σημείο του είναι ο περιορισμός των trade routes και ο περιορισμός του να μπορείς να έχεις αποθηκευμένη μόνο μια δικιά σου φυλή.