Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Donald Trump Real Estate Tycoon

More
01 Apr 2025 17:30 #284975 by Κωνσταντίνος Λάζος
Το ξέρατε ότι υπάρχει video game βασισμένο στον Donald Trump. Είναι παλιό και ξεχασμένο (κυκλοφόρησε το 2004) και λέγεται Donald Trump's Real Estate Tycoon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2025 23:11 #284993 by Κωνσταντίνος Λάζος
Ανέλαβα να γράψω review για το Donald Trump's Real Estate Tycoon. Δεν έχω και πολλά να πω, καθώς είναι ένα μικρό "παιχνιδάκι" για να περάσει η ώρα σας, ένα Business Management Simulation, το οποίο σας βάζει στη θέση ενός επιχειρηματία Real Estate. Έως την μία ώρα έχω κάνει το tutorial και το πρώτο mission και δημιουργεί καλές εντυπώσεις αρχικά.

More
02 Apr 2025 00:29 #284996 by Κωνσταντίνος Λάζος
  Το Donald Trump's Real Estate Tycoon σίγουρα θα ικανοποιούσε κάποιον παίκτη από το 2004. Είναι ένα από τα games από πριν δύο δεκαετίες που πρέπει να παίξουμε ξανά, ειδικά μετά την εκλογή του Donald Trump για 45ο και 47ο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Πριν το battle mode πρέπει να ολοκληρώσετε 5 missions, αλλά είναι λίγο μεγάλη η διάρκεια ολοκλήρωσης όλων (3 έως 4 ώρες μου πήρε εμένα). Από εκεί και πέρα έχετε το battle mode, όπου πρέπει να ανταγωνιστείτε τον Trump, αλλά τίποτα περισσότερο. Στο τέλος της ημέρας είναι άλλο ένα "παιχνιδάκι" για να περάσει η ώρα, που τρέχει ακόμα και σε πατάτα PC, μπορείτε να το παίξετε free και απλά σκέφτεστε σαν επιχειρηματίας.

Δείτε το gameplay video στο κανάλι μου: