Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Brigandine: The Legend of Runersia

More
12 Apr 2021 16:12 #249284 by Σταμάτης Καράμπογας

Ξεκίνησα να παίζω το Brigandine: Legend of Runersia και παρακάτω θα παραθέσω τις πρώτες εντυπώσεις μου. Για αρχή έχω να πω ότι είναι η πρώτη φορά που παίζω τέτοιου είδους Strategy σε κονσόλα. Ίσως η δεύτερη αν μετρήσουμε το Fire Emblem, το οποίο δεν ήταν τέτοιου είδους Strategy. 
Το Legend of Runersia είναι σαν μια μίξη Total War και Fire Emblem. Έχουμε victory conditions όπως στα Total War, όμως οι μάχες είναι σε στυλ Fire Emblem, με τα tiles, μονάδες με skills, ήρωες κλπ. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο δύσκολος ο χειρισμός και το πως να επιβλέπεις γειτονικά σημεία, τι δύναμη έχουν κλπ, όμως μετά απο λίγες ώρες εξοικειώνεσαι εύκολα. 
Υπάρχουν 5 campaign που μπορείτε να παίξετε με ίδιες μονάδες και μόνη διαφορά τα cutscenes και την ιστορία της φατριάς. Υπάρχουν επιπλέον modes καθώς και διαφορετικές δυσκολίες και δεν υπάρχει διπλωματία. Δεν ξέρω ποιος θα προτιμήσει Strategy σε κονσόλα, όμως δεν είναι και τόσο κακό όσο περίμενα.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι τα διάφορα stutters που παρουσιάζονται και μαυρίζει η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα και φοβάμαι κάθε φορά μην κρασάρει και δεν έχει αποθηκεύσει. Κατά τα άλλα θα δοκιμάσω διαφορετικά modes και φατριές και θα τα αναλύσω όλα στο σχετικό review.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2021 11:55 #249633 by Σταμάτης Καράμπογας
Το Legend of Runersia ήταν ένα τίμιο Strategy και για κάποιο χρονικό διάστημα με "ρούφηξε" και ήθελα να κατακτήσω τα πάντα με όλες τις φατριές, όμως η φάση αυτή πέρασε γρήγορα. Είναι ένα καλό Strategy/Tactical RPG, το οποίο πιο πιθανό είναι να αγαπήσουν οι fans της σειράς και ίσως όχι τόσο εύκολα οι πιο νέοι. Είχε κάποια τεχνικά προβλήματα και μου προκάλεσε εγκεφαλικά όταν κόλλαγε στο summon ενώ δεν είχα κάνει save, όμως επανορθώνει με το ιδιαίτερο στυλ των γραφικών του και το εξαιρετικό VA. Οι χαρακτήρες είναι καλά αναπτυγμένοι και οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους δίνουν βάθος στην ιστορία.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός δεν είναι και τόσο εύκολος, λόγω της φύσης των Strategy στις κονσόλες, ωστόσο μετά απο λίγο οι κινήσεις γίνονται πιο φυσικές και πιο εύκολες. Το soundtrack είναι όμορφο αλλά γίνεται επαναλαμβανόμενο. Το challenge mode μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό, καθώς κάθε κίνηση μέτραγε x100 και σου έδινε το αίσθημα ότι κάτι έχεις να χάσεις. Η ιστορία ήταν ωραία, όμως δε νομίζω να δοκιμάσω να παίξω με όλες τις φατριές, καθώς δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφοροποίηση στον τρόπο που παίζεις. Τέλος, αν ήταν να το αγοράσω, προσωπικά δεν θα το αγόραζα καθώς την τιμή των 50€ υψηλή για το συγκεκριμένο. Πριν ψάξω για την τιμή του υπολόγιζα ότι θα βρισκόταν περίπου στα 20€ που μου φαινόταν πιο λογικό. 

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.