Θυμάστε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ελαφρώς ανορθόγραφο (μα, Krush?) πού 'χε βγει περίπου την ίδια περίοδο με το Red Alert? Εγώ το θυμάμαι γιατί είχα πάει στο μαγαζί να ψωνίσω το Red Alert, είχε εξαντληθεί και ο τυπάς μου πρότεινε το KKND. Κι εγώ, νέος κι απονήρευτος, το τσίμπησα.
Λοιπόν, ενώ δεν υπάρχουν περιθώρια σύγκρισης με το Red Alert, το γεγονός είναι πώς το KKND υπήρξε μία από τις μεγαλύτερές μου αγάπες στα παιχνίδια στρατηγικής.
Ξέθαψα πριν λίγες μέρες το παλιό CD. Είχα την απλή έκδοση, αλλά ένας φίλος μου είχε την Extreme και μου την έδωσε πριν από κάτι χρόνια. Αποφάσισα, παρ' όλο που έχω ένα ψιλό-no-games-pact (μην πωρωθώ και αφήσω παράμερα τα βιβλία και τα σήριαλ που γράφω), να το βάλω και να παίξω καμιά πίστα, έτσι να θυμηθώ τα παλιά.
Αμ, έλα που τα υπολόγισα δίχως τα WinXP... Και τώρα δεν μου ξεκινάει καν η εγκατάσταση. Κολλάει το setup, κολλάει και το wowexec.exe των windows.
Δοκίμασα διάφορες πατέντες με τα compatibility, αλλά τίποτα. Νομίζω, η μόνη λύση τελικά, να καταφύγω στο VMware, να περάσω Win98, μπας και δω την υγειά μου.
Αχ, βρε παλιομισοφόρια, τι τραβαν για σάς τ' αγόρια...