Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Civilization V

More
07 Feb 2014 20:31 #140217 by Νικολής Ασημάκης
Τι γαμάτο παιχνίδι. Όταν πρωτοανακοινώθηκε το σνόμπαρα, ειδικά για τις ελλείψεις του (που πας χωρίς θρησκείες;), αλλά τα πολύ στοχευμένα expansions του, το ανέβασαν σε δυσθεώρητο επίπεδο. Ήμουν και κωλόφαρδος και το κέρδισα στο steamgifts οπότε μετά με 5 ευρώ τσίμπησα την Gold Edition με το Gods & Kings μέσα και έφυγαν 2-3 απανωτά τερματίσματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2014 21:45 #140803 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Civilization V
τωρα αξιωθηκα να το παιξω..
επι 2 24 ωρα εχω λιωσει(οχι σερι..)
που εισαι σφακιανακη να με μαζεψεις..
ανοιχτε κλινικες αποτοξινωσης απο το civilization :P :P :P

More
04 May 2014 21:24 #144172 by Διονύσης
Replied by Διονύσης on topic Civilization V
Θυμάμαι ο θείος μου πριν κάμποσα χρόνια( μην με ρωτήσετε πόσο ετών είμαι) , μου είχε φέρει δώρο αυθεντικό το civilization 2!!Μου είχε πει ότι είναι ένα παιχνίδι με πολιτισμούς , αρχαία ιστορία κ.λ.π.Τότε ήταν ακόμη 2D , αλλά πολύ ενδιαφέρον .Στην πραγματικότητα η ουσία του παιχνιδιού έχει παραμείνει ίδια.Υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να ήμουν ο μόνος που έπαιζε στην Ελλάδα τότε civilization και αν δεν ήμουν , μάλλον ο μόνος που το είχε αυθεντικό!!

Τα καλύτερα πολεμικά παιχνίδια στρατηγικής δωρεάν www.onlinepaixnidia.com

More
04 May 2014 21:39 #144176 by Πας Παρτού
Replied by Πας Παρτού on topic Civilization V

latin32 wrote: Υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να ήμουν ο μόνος που έπαιζε στην Ελλάδα τότε civilization

είσαι σοβαρός; (έχω λιώσει το civilization 1 και το civilization 2 και ξέρω και άλλους)

και αν δεν ήμουν , μάλλον ο μόνος που το είχε αυθεντικό!!

[/quote]
θες να το σώσεις την προηγούμενη βλακεία που πέταξες ποντάροντας στην υψηλή πειρατεία στην Ελλάδα;

More
11 Jun 2014 08:09 #145649 by Πας Παρτού
Replied by Πας Παρτού on topic Civilization V
βγήκε το παιχνίδι και για λίνουξ, και το δίνει για λίγες ώρες με έκπτωση.