Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είναι το κρέας των McDonald's αληθινό?

More
10 Oct 2007 20:44 #37697 by Esperos
Αν και ξεφύγατε από το θέμα και από τα chain mail το πήγατε στα κοινωνικά θα το συνεχίσω γιατί με ενδιαφέρει το όλο θέμα και θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου.
Μια παροιμία λέει καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα….κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τα chain mail, μόλις τα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Oct 2007 22:23 #37705 by a Guest
Χμμμ,
διάβασα τα ποστ...
Λοιπόν για την ηθική "παρακμή", οι προσωπικές και αποκλειστικά προσωπικές μου παρατηρήσεις με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο λόγος που συμβαίνει αυτό βρίσκεται στην αδυναμία των πανάρχαιων θεσμών να πείσουν για την αξία της ηθικής των. Παλιότερα δεν χρειαζόταν να πείσουν, αρκούσε να την επιβάλλουν, με λιθοβολισμούς, με κοινωνικό αποκλεισμό και δημόσια διαπόμπευση (σήκωμα σεντονιού) με φόνους τιμής κ.α. Επιπλέον ο δυτικός πολιτισμός προβάλλει την απόκτηση αγαθών ως επιτυχία και το κυνήγι του χρήματος είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Και απόλυτα λογικό γιατί "δη δει χρημάτων και ανευ τουτων ουδεν των δεόντων γενεσθαι τη πολη".
Εγω προσωπικά δεν το βλέπω ως απόκλιση από τις παραδοσιακές αξίες αλλά ως μετεξέλιξη αυτών. Αν ορίσουμε ως πορνεία την ανταλλαγή σεξ για χρήμα τότε αυτό συνέβαινε ανέκαθεν και μάλιστα στα παλαιότερα χρόνια θεωρούταν πολύ περισσότερο κοινωνικά αποδεκτό εφ όσον δε, το ευλογούσε και η εκκλησία. Το τι εννοώ το αφήνω ως άσκηση στον αναγνώστη. Απλά τότε το "εμπόρευμα" όφειλε να ήταν έξτρα παρθένο ενώ τώρα αυτό έχει αλλάξει και προτιμούμε τα μεταχειρισμένα "προϊόντα".
Πάντως όπως διαπίστωσα η όλη ηθική πίεση πηγαίνει προς το γυναικείο φύλο. Να ρωτήσω γιατί; Γιατί έτσι είναι τα κοινωνικά στάνταρ και ο άντρας είναι το τάδε ενώ η γυναίκα το δείνα και έτσι προχωρά αρμονικά η κοινωνία. "Δυστυχώς" όμως αυτό έχει πάψει να ισχύει από τη στιγμή που η γυναίκα έγινε οικονομική δύναμη εντασσόμενη στο εργατικό δυναμικό. Με ποια λογική μπορεί κάποιος να πει "εσύ γυναίκα πρέπει να μαγειρέψεις" τη στιγμή που η συγκεκριμένη μπορεί να εργάζεται περισσότερες ώρες από ότι αυτός; Και αν θέσει αυτός ο κάποιος το ζήτημα ότι πρέπει η γυναίκα να μένει στο σπίτι τότε αυτό δεν αποτελεί κοινωνικό ρατσισμό και διάκριση και παραβιάζει τη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Άρθρο 22: "Everyone, as a member of society, has the right to social security and is entitled to realization, through national effort and international co-operation and in accordance with the organization and resources of each State, of the economic, social and cultural rights indispensable for his dignity and the free development of his personality."
Προφανώς δεν λέω ότι κάποιος το υποστήριξε αυτό εδώ - γιατί απ'ότι φαίνεται πρέπει να εξηγώ ότι και αν λέω μιας και τα ελληνικά μου δεν πρέπει να είναι και τόσο καλα - αλλά ακούγεται συχνά, διαφωνείτε;
Επιπλέον κάτι που με ενόχλησε:

ΑΗΔΙΑΖΩ με όλες τις γυναίκες που έχουν απαιτητικότατα και αυστηρά κριτήρια χωρίς να αναλογιστούν αυτές τα πόσα λίγα πλέον προσφέρουν (κι ακόμα περισσότερο εξοργίζομαι που ακόμα και οι πανάσχημες έχουν απαιτήσεις αντί να συμβιβαστούν για να αποκτήσουν και έναν άνθρωπο, κερατώνουν κι απο πάνω),

Ο καθένας βάζει ότι κριτήρια θέλει και δεν έχει κανένας δικαίωμα να του πεί ποια θα είναι αυτά και ακόμα περισσότερο να συμβιβαστεί. Άλλωστε αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με κανένα δικαίωμα οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου.

ο μόνο που της νοιάζει είναι πια έχει το πιο ωραίο αγόρι, τα πιο μοντέρνα ρούχα, τα πιο σέξι μαλλιά,

More
10 Oct 2007 23:11 #37713 by Νικολής Ασημάκης

aposperittis\ wrote: Το βλέπω και από τον ανιψιό μου, με κοροϊδεύει όταν του λέω να μην στεναχωριέται όταν

More
11 Oct 2007 00:02 #37723 by Esperos
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα ελληνικά σου! Σε καταλαβαίνω μια χαρά και για αυτό σε πάω και μου αρέσει να "συζητάω" στο forum με ανθρώπους σαν εσένα, έχεις ανοιχτό μυαλό και πάντα συζητάς θέματα ακόμα και αν διαφωνείς. Και πιστεύω πως είσαι από τους ανθρώπους που αν κάποιος σε πείσει με τεκμήρια πως έχει δίκιο δεν διστάζεις να αλλάξεις γνώμη και να αποδεχτείς την νέα θεωρία.
Στο προσκείμενο τώρα, δεν ξέρω αν πέρασα σωστά το μήνυμα μου αλλά

More
11 Oct 2007 00:17 #37726 by Esperos
Νικολή....
Όπως είδες και εγώ είχα μακριά μαλλιά! Δεν λέμε μακριά αλλά βαμμένα! Βλέπω κάτι αγοράκια ή κάτι "άντρες" με βαμμένα ξανθιά-κόκκινα η με ξανθιές ανταύγειες και νομίζουν πως είναι και ωραίοι και ότι τους πάει! Ενώ είναι σα πουστράκια! Όσο για τα νεκροφυλικά βαμμένα νύχια είναι μια μόδα που καθιερώθηκε κυρίως από τον Merilin Manson, Crandle of filth και όλους αυτούς τους gothic τύπους που προσπαθούν να πλασάρουν μια νέα μόδα, σαν τους ΕΜO που αμέσως την υιοθέτησαν!
To να μιμήσε κάτι χωρίς να έχεις δικιά σου άποψη και να το κάνεις απλά και μόνο γιατί το κάνουν και κάποιοι άλλοι είναι εξίσου σημαντικό ώστε να κακόχαρακτηριστείς και πολλές φορές σοβαρότερα από αδελφή!

More
11 Oct 2007 15:32 #37745 by Vassilis
nai... kl... an dn to exete parei xampari milame geia kreata Mc, goodys ktlp, :P geia auta an einai anoikste kainourgio post

More
11 Oct 2007 16:09 #37750 by Esperos
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... pic&t=4000

Εδώ και πολύ καιρό! αλλά τα κρέατα φαίνετε τραβάνε το ανεξήγητο!!!!

More
25 Feb 2008 12:06 #40972 by Μάνος Γρυπάρης
Τα χάμπουργκερ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Και δεν παθαίνουν τίποτα!

Δείτε το παραπάνω βίντεο και δεν πρόκειται να ξαναφάτε απ'τα McDonald's στη ζωή σας!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Feb 2008 12:42 #40973 by o poutsoklis
estw oti ta mpiftekakia "diathrountai". ta ywmakia omws? eida oti ta ywmakia dekaetias den htan kan mouxliasmena...

poutsoklis -- debian gnu/linux: apt-get into it!

More
25 Feb 2008 15:38 #40989 by kostas
milame gia entelos fake etsi?