Αν δεν είναι αυτό τότε τι είναι? Και αφού δε το καταλάβατε σας το εξηγώ!
Οταν είσαι διακοπές (όπου συνήθως το κάνεις από σπάνια έως μόνο μια φορά τον χρόνο, εγώ ας πούμε έχω να πάω 3 χρόνια!) κάνεις πράγματα μοναδικά! Πράγματα που δε τα έχεις ξανακάνει και τα κάνεις τώρα για πρώτη φορά, δεν έχει σημασία αν είναι ποιοτικά ή όχι, αρκεί να είναι καινούργια για σένα, μοναδικά, η τρέλα της στιγμής είναι το πιο όμορφο συναίσθημα στον άνθρωπο αφού την κάνει και τελειώσει επιτυχώς! Όπως για παράδειγμα να πας Μύκονο να τα πετάξεις όλα έξω και να χορεύεις ξέφρενα σε Διονυσιακούς ρυθμούς (εδώ κολάει το πείνω μπάφο και χορεύω μάμπο!) το να παει κάποιος με την γκόμενα παραλία και να τρώνε σουβλάκια δείχνει άνθρωπο που ξεπερνάει κατά πολύ τους άλλους του topic "κάνγκουρας"!!! (και βέβαια με κάνουν να αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά α ρε πούστη σε ποιους πάνε τα κωλολεφτά)....άρα λοιπόν πάρτε το κοινωνικό μήνυμα: αδράξτε την μέρα σε ότι και αν κάνετε! Γίνετε μοναδικοί, μη κάνεις κάτι που μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε άλλη στιγμη!.... :cool:
ΥΓ:Μου φέρατε και άλλη έμπνευση!!!!!Ακούστε: Σαν πας στον πηγεμό για την Ιθάκη μη ξεχάσεις να τραβήξεις το καζανάκι!!! ααχαχαχαχα καλοοοοοο ε?