Κοιταξε απο οτι εχω δει, σαφως και παιζει ρολο η τηλεοραση, αλλα αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το Calibration. Το σεταρισμα δηλαδη των ρυθμισεων της, ετσι ωστε να σου αποδιδει την καλυτερη δυνατη εικονα για τα παιχνιδια. Οποτε, βρες μια που ικανοποιει τις βασικες σου αναγκες (full-hd, pc-in, contrast) και μετα κατσε να την φτιαξεις ετσι ωστε να τα σπαει.
Η δικια μου ειναι 1080i, και αν δεις τις Default ρυθμισεις και μετα δεις την εικονα στο Killzone 2 με τις δικιες μου, ειναι η μερα με τη νυχτα. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Απλα πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις ποιες ρυθμισεις ειναι καλυτερες για παιχνιδια. Στην δικη μου περιπτωση τις εκανα μονος μου και πιστεψε με, ξοδεψα πολλες-πολλες ωρες για να αποφασισω ποια εικονα μου αρεσει περισσοτερο. Φαντασου δεν ειχε Gamma επιλογη και καθε χρωμα (Κοκκινο, μπλε, κιτρινο, πρασινο.......) τα ανεβαζα χειροκινητα. Προσθεσε τωρα στα χρωματα τις ρυθμισεις για Backlight, Contrast, Ευκρινεια, Χρωμα, Λειτουργια του μαυρου χρωματος και θα καταλαβεις οτι αυτα κανουν τη διαφορα.
Συμπερασμα: Μην περιμενεις, παρε τωρα μια τηλεοραση και καντην τουμπανη.