Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ADSL Speed test: Δείτε την ταχύτητά σας στο Internet

More
25 Feb 2007 16:29 #27990 by Elena Asmani
Πολύ καλό αυτό το τεστάκι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Feb 2007 18:47 #27993 by Πάτροκλος Κόντος
παιδια η καθε εταιρια αν εχει 1000 χρηστες δεν παει να πει οτι εχει και 1Mb για τον καθένα γιατι πολυ απλα οταν δε θα εισαστε μεσα ή δε θα χρησιμοποιείτε το bandwidth διαβάζοντας το φορουμ η γραμμή θα μένει αχρησιμοποίητη. οι εταιρίες κανουν υπολογισμους ωστε να βρουν ενα καλό συνδιασμό ωστε το δικτυο να ειναι παντα φωρτομένο μεχρι ενος σημειου.

κάποια νουμερα βεβαια που βαζετε εδω περα μερικοι ειναι απλα τραγικα.... που σημαινει οτι καποιοι σε καποια κεντρα για διάφορους λόγους δεν μας δίνουν ουτε ενα αξιοπρεπες νουμερο οταν το ζητήσουμε , και θελουν και 4Mb/s ..... που σημαινει οτι θα πληρωνουμε περισσοτερα για τις ιδιες υπηρεσιες , αν μεινουν τα δικτυα ετσι :?:

Α, επισης ο σερβερ στο ηρακλειο μη νομιζετε οτι επειδη ειναι πιο κοντα θα δωσει πιο "σωστα" νουμερα.

More
25 Feb 2007 19:01 #27994 by Whiteulver
Σωστα, παιζει ρολο και ο server.

Εκανα πχ τεστ με εναν server απο Γερμανια και μου εβγαλε σχεδον τα ιδια νουμερα με αυτον απο Ηρακλειο.

More
28 Feb 2007 17:29 #28140 by Γιώργος Πάσχος
Για όσους δεν είδατε την σχετική διαφήμηση ή δεν το συναντήσατε πουθενά, το τεύχος του pc world που θα βγει ή βγήκε θα κάνει λόγο για μια μεγάλη έρευνα όσο αναφορά την ευρυζονικότητα στην ελλάδα.

Πως μας δουλεύουν με τις ταχύτητες που μας δίνουν όλοι οι intenet providers, πως πληρώνουμε αδρά και πέρνουμε ***** (Κλασσικά πράγματα δηλαδή, αυτά που τα ζούμε και τα ξέρουμε απο την καθημερινή μας εμπειρία).

Για περισσότερες πληροφορίες αγοράστε το και ξεστραβωθείτε :P

Εγώ πάντως θα το τιμήσω το τεύχος.
Και όταν το διαβάσω θα σας πω το ρεζουμέ της έρευνας.

More
28 Feb 2007 17:41 #28141 by Chris Zotos

More
28 Feb 2007 19:49 #28160 by Χριστόφορος
Καλά το ότι μας κοροιδεύουν και μας κλέβουν είναι δεδομένο και πολλοί το έχουν αποδεχτεί(!).Το θέμα είναι οι υπόλοιποι που δεν το βάζουν κάτω θα καταφέρουν να σταματήσουν τη διαφθορά;;;

PSN: personGR

More
28 Feb 2007 20:06 #28162 by Γιώργος Πάσχος
Αν εννοείς τους απλούς καθημερινούς χρήστες σαν και εμάς μια είναι η απάντηση: Όχι.
Π.χ Έχω πάρει αρκετές φορές στη vivo και παραπονεθήκα αλλά τίποτα. Ξέρω επίσης ότι και άλλοι που έκαναν το ίδιο σε άλλους isp και πάλι δεν κατάφεραν τίποτα.

Τώρα αν εννοείς κάποιους άλλους διευκρίνησε.

More
28 Feb 2007 20:12 #28164 by Χριστόφορος
Όχι σωστά κατάλαβες.

PSN: personGR

More
01 Mar 2007 13:17 #28241 by Γιώργος Πάσχος
Ορίστε δείτε και απο μόνοι σας www.pcw.gr/

More
03 Mar 2007 14:26 #28390 by Δημητρης
ΔΛΔ με βολεύει να έχω στην "γειτονιά" μου 536kbps