Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

To logo του ΝΙntendo NX αποκαλύπτεται για πρώτη φορά

21 Nov 2022 18:38 #267663 by Στυλιανός Αλμπανίδης


Θυμάσαι την κωδική ονομασία Nintendo ‘NX’; Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Switch, αυτά τα δύο ψηφία χρησιμοποιούνταν από την Nintendo ως αναφορά για την Next-gen κονσόλα της.

Η ονομασία NX χρησιμοποιούνταν από την Nintendo αναφορικά με την δομή και την δημοσιότητα του Switch, ενώ παράλληλα η εταιρεία άρχισε να σπείρει τον ενθουσιασμό με την αποκάλυψη του Switch. ( Και μιας και μιλάμε για την περίοδο του Wii U, δεν υπήρχε κάτι για να ενθουσιαστούμε.)

Αλλά εδώ υπάρχει κάτι που ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας: To αδημοσίευτο logo του NX χρησιμοποιούνταν σε παλιές game εκδόσεις που προορίζονταν για το Switch.

Ένα animated logo του NX έκανε την εμφάνιση του online, μέσα από το υλικό ενός ημιτελούς αντιγράφου του Mario Kart 8 Deluxe.



Μιας και το συγκεκριμένο game αποτελεί port από την παλαιότερη έκδοση στο Wii U, υπάρχει ελάχιστο ενδιαφέρον – είναι σαν το κλασικό game του Wii U να έγινε port για το NX.
Εάν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις 10 λεπτά από το πρώιμο στάδιο, υπάρχει στο Youtube (Για την ώρα) :




Οπότε, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το logo του NX. Τοποθετήθηκε εκεί σκόπιμα;
Σκέφτηκε ποτέ η Nintendo να κρατήσει την ονομασία NX; Αυτή την στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακολουθήσουμε το animation και να αναρωτηθούμε.

Οι φαν της Nintendo θα γνωρίζουν πως το NX είναι από τις τελευταίες κωδικές ονομασίες αδημοσίευτου hardware της Nintendo. To GameCube είχε την κωδική ονομασία Dolphin, το Wii U προφέρονταν ως Project Cafe ενώ το NS λεγόταν Nitro. Ίσως το πιο γνωστό απ’ όλα ήταν του Wii, που για πολλά χρόνια έφερε την ονομασία Revolution.

Ποια η γνώμη σας? Πιστεύω πως έγινε εσκεμμένα!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification