snikefriend wrote: To πρόβλημα που δεν αναγνώριζε το DVD δεν έχεις καθόλου δίκιο διότι δεν προερχόταν από το update. Πολλά Xbox 360 το είχαν αυτό το πρόβλημα και το δικό μου μαζί. Δεν είπα ότι το 360 δεν είχε προβλήματα, είπα ότι δεν έφταιγε το update. Για το άλλο
εδώ
.
Αν μιλάς για το "disc unreadable" και παράλληλα όλα τα saves corrupt ξέρω ότι αυτό γινόταν σε μονταρισμένες κονσόλες μόνο.
Από κει και πέρα, αν δεν ήταν η κονσόλα σου μεταχειρισμένη πάω πάσο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι εφόσον δεν επηρεάζει μεγάλη μερίδα χρηστών. Φίλος μου έστειλε 4 φορές το PS3 για επισκευή λόγω υπερθέρμανσης και στο τέλος του έληξε η εγγύηση και το πέταξε, αυτό δε σημαίνει ότι γενικά το PS3 είχε προβλήματα υπερθέρμανσης.
Φιλε, μου εβγαζε αυτο ακριβως το σφαλμα "disc unreadable"! Ακριβως μετα απο update! Εκανε δηλαδη restart και μετα μου εβγαζε το σφαλμα!
ποτε δεν ειχα τσιπαρει κονσολα μου..
και εχω αγορασει 3-4 360 ακριβως γιατι ειχα ταλαιπωρηθει στελνοντας τα Γερμανια κλπ κλπ
Αν ψαξεις και στο google και στο youtube(στο γραφω γιατι εχω φαει τη ζωη μου ψαχνοντας για αυτα τα σφαλματα) θα δεις πολλους που ειχαν αναλογο προβλημα.Δεν εχω καθολου αδικο,ειμαι καθετος σε αυτο γιατι ειναι πραγματικοτητα,δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.Το εχω βιωσει.
Y.Γ. Σε ευχαριστω πολυ για το Link!