Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
18 Nov 2009 10:07 #65141 by Θεοφάνης Κερασίδης
Ωραίο το video!Είναι επίσημο παιδιά!Για το Facebook λέω.Έκαναν συμφωνία με τη Microsoft και τη Sony.Αλλά δεν ξέρω αν θα το δούμε στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα.Θυμηθείτε "Vidzone".Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε πότε θα έρθει αν θα έρθει.Η έκδοση αυτού του video είναι αμερικάνικη.Στο PlayStation Store θα δείτε ότι υπάρχει και το Video Store.Άλλο πάλι και αυτό.Ας ελπίζουμε ότι θα το δούμε κι αυτό κάποια στιγμή!

PSN ID:VegetaSSjd10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2009 03:19 #65288 by Μπάμπης Χαραλάμπους
PS3 και 3D Games το 2010!

Μέσω μίας συνέντευξης Tύπου αποφάσισε να ανακοινώσει και επίσημα η Sony για τον ερχομό της 3D τεχνολογίας στο PlayStation 3.

Μετά την παρουσίαση των πρώτων δειγμάτων των ικανοτήτων της , με δοκιμαστικές εκδόσεις του Gran Turismo 5 και Wipeout HD, ο ερχομός του 3D στα σπίτια μας φάνταζε πιο κοντά από ποτέ.

Η ανακοίνωση αρχικά μιλούσε για διάθεση της νέας προσθήκης στις ικανότητες του PlayStation 3, μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους του 2011 (31 Μαρτίου, 2011), κάτι που στη πορεία άλλαξε, με τη Sony να δηλώνει πως θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο 2010.Η προσθήκη θα γίνει μέσω ενός firmware update, γεγονός που εγγυάται την απόκτηση της τεχνολογίας από όλους τους κατόχους της κονσόλας.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι στη συνέντευξη Τύπου, δεν αναφέρεται μόνο το PlayStation 3, αλλά και οι τηλεοράσεις της Sony, καθώς και τα Blu-ray players/recorders της ιαπωνικής εταιρείας.Ως αποτέλεσμα, μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους του 2013 (31 Μαρτίου, 2013), αναμένονται κέρδη της τάξεως του 1 τρισεκατομμυρίου γιεν, που αντιστοιχούν σε €7.600.000.000 Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στο προσεχές μέλλον.

Ήρθε το PS3 Firmware v3.10

Ναι, ήρθε άλλο ένα νέο firmware και αμα το έχετε ήδη κατεβάσει θα έχετε παρατηρήσει διάφορες αλλαγές αλλά και προσθήκες στα μενού.
- Ο τρόπος προβολής των εικόνων άλλαξε, πλέον τις εικόνες τις βλέπουμε σε μια διάταξη μικρογραφιών πριν τις επιλέξουμε
-Εισαγωγή του facebook στο PS3
-Δυνατότητα τροποποίησης της κάρτας παίκτη στο PSN

Αυτές οι αλλαγές όμως ήταν ήδη γνωστές. Μια προσθήκη που δεν είχε ανακοινωθεί όμως ήταν αυτή της αναφόρας σφαλμάτων.

Για παράδειγμα, αν παίζετε ένα παιχνίδι και το σύστημα κολλήσει, θα μπορείτε να στείλειτε στην Sony μια αναφορά απ'ευθείας απ'το PS3 σας, και στην οποία το σύστημα να συνοψίζει τί ακριβώς έγινε και κόλλησε το παιχνίδι. Αν και δεν μπορούμε να δούμε τί ακριβώς περιέχει η αναφορά, μπορεί να αποτελεί σίγουρα έναν τρόπο για να μειωθούν τα σφάλματα και να υπάρχουν περισσότερα fixes στα προβλήματα των χρηστών.

Σύμφωνα με ένα disclaimer που εμφανίζεται στις οθόνες των χρηστών πρωτού σταλεί το report, το τελευταίο περιέχει πληροφορίες για το PSN Account του κάθε χρήστη, το περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο και την διεύθυνση e-mail του.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Nov 2009 13:09 #65421 by sotossss
Καλησπέρα παίδες!Μήπως γνωρίζετε πως γίνεται να ελένξω αν ανοίχτηκε το playstation3 μου,ποιες μέρες και για πόσο χρονικό διάστημα?Και πως γίνεται να το μηδενίσω το ιστορικό αυτό?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Im not a hero...never was...never will be.

More
24 Nov 2009 13:28 #65495 by kaoutsos
Εγω λεω να περιμενω να παρω καμια καλη τηλεοραση πρωτα!!!! Δε βλεπω καθολου τηλεοραση και δεν εχω καμια πολυ καλη...

More
24 Nov 2009 13:29 #65496 by stormare

rayden678 wrote: Το πήρα μόλις βγήκε 645 ευρώ... :) :) :)
Απλά υπέροχο...

εμενα μου το κανανε δωρο.ακομα πιο υπεροχο.

More
25 Nov 2009 18:14 #65607 by sotossss
Βρε παιδια ξερετε μηπως εκει στο μενου του ps3 εαν γραφει καπου τις μερες που ανοιχτηκε η κονσολα και για ποσην ωρα? Με το update θα γινεται αυτο η ηδη κ τωρα μπορω να ελεγξω? :bye: :bye: :bye:

More
25 Nov 2009 18:56 #65608 by Μπάμπης Χαραλάμπους

sotossss wrote: Βρε παιδια ξερετε μηπως εκει στο μενου του ps3 εαν γραφει καπου τις μερες που ανοιχτηκε η κονσολα και για ποσην ωρα? Με το update θα γινεται αυτο η ηδη κ τωρα μπορω να ελεγξω? :bye: :bye: :bye:

Αν και έχω ps3 εγώ δεν εχω βρει καποια επιλογή... Βασικά μόνο στο wii το εχω δει αυτο :?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Dec 2009 22:48 #66071 by Βαγγέλης Καρίμαλης
έχω μια απορία...αν ξέρετε πείτε μου...
μπορώ να αγοράσω άλλο ένα καλώδιο να φορτίζω 2 μοχλούς συγχρόνως;
κάτι να κυκλοφορεί από την SONY όμως...όχι thrustmaster κτλ.

More
01 Dec 2009 23:52 #66083 by Μπάμπης Χαραλάμπους

m4a1 wrote: έχω μια απορία...αν ξέρετε πείτε μου...
μπορώ να αγοράσω άλλο ένα καλώδιο να φορτίζω 2 μοχλούς συγχρόνως;
κάτι να κυκλοφορεί από την SONY όμως...όχι thrustmaster κτλ.

Δεν το γνωριζω αυτό αλλα σιγουρα μπορεις να χρησιμοπιησεις ενα hub για να εχεις πολλες θυρες usb

More
02 Dec 2009 14:06 #66138 by sotossss
Να ρωτήσω,τι καλώδιο χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο playstation network και να παίζετε παιχνίδια online?Ξέρω οτι πρέπει ethernet cable αλλά τι είδους ακριβώς?Εννοώ FTP ή UTP? Ευχαριστώ!