Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Overwatch 2

14 Mar 2023 10:57 #270209 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Ο Luka Dončić είναι παίκτης Grandmaster στο Overwatch 2, παίζει με την Zarya




Ένας streamer του μίλησε online.

Ο αστέρας του NBA Luka Doncic, παίκτης των Dallas Mavericks, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης στο Overwatch 2 και παίζει κυρίως με την Zarya.

Ένας streamer του Overwatch 2 στο Twitch έπαθε πλάκα όταν ο αστέρας του NBA και Point Guard των Luka Doncic, βρέθηκε τυχαία στην ομάδα του. Ο Doncic έπαιζε Hanzo και Genji και τελικά έχει καταλήξει στη Zarya.

Εν τω μεταξύ ένας παίκτης τον ρώτησε: «Έχεις χόμπι, Ντονατέλο;» και ο Doncic του απάντησε: «Ναι, παίζω μπάσκετ», ενώ χτύπησε το emote που κάνει τη Zarya να πει «privyet». Ο streamer τον ρωτάει: «Πηγαίνεις σε γυμναστήριο ή παίζεις σε ομάδα;» Και εκείνος απάντησε με Σλοβένικη προφορά...«Dallas Mavericks».


No way I ran into Luka Dončić by pure chance in a gm OW game?

“I know, I’m him” - @luka7doncic ? pic.twitter.com/AIXZlmIWG9

— moxy (@m0xyOW) March 9, 2023

Τότε οι δύο παίκτες τον ρώτησαν: "Στην ομάδα του Πανεπιστημίου;" και ο Doncic τους απαντάει "Όχι, όχι στην πραγματική". Τον ρωτάνε "Πότε είναι τα γενέθλιά σου;" και απάντησε "28 Φεβρουαρίου" . 28/2/1999 είναι η ημερομηνία γέννησης του Doncic! Τον έψαξαν στο Google και του λένε "Έχεις δίκιο" και απαντάει "Ξέρω, αυτός είμαι".

Το επίσης απίστευτο είναι ότι ο Doncic είναι παίκτης Grandmaster και το rank αυτό είναι το υψηλότερο που μπορείς να πάρεις πριν μπεις στο παγκόσμιο Top 500. 

Θυμίζουμε ότι ο Diogo Jota ήταν για μια περίοδο Νο.1 παίκτης του Fifa...παγκοσμίως και αν δεν έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Liverpool τότε σίγουρα θα έμενε στο Νο. 1 για πολύ καιρό! Ο τύπος είχε δεκάδες νίκες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2023 10:03 #270536 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Ο Lifeweaver είναι ο νεος χαρακτήρας του Overwatch 2 και είναι pansexual




Η Blizzard "το τερμάτισε" σε νέα woke επίπεδα!

Το Overwatch 2 μπορεί να μην...τερματίζεται, αλλά η Blizzard "το έχει τερματίσει" τα τελευταία χρόνια σε όλα της τα games. Πλέον, ανακοίνωσε τον Lifeweaver, έναν πανσέξουαλ ήρωα. Επίσης είναι και ο πρώτος Ταϊλανδός ήρωας του παιχνιδιού. Όποιοι ξέρουν ξέρουν.

Ο lead artist του Overwatch 2, Chonlawat Thammawan, αποκάλυψε μια σειρά από εμπνεύσεις για τον Lifeweaver (γνωστό και ως Niran Pruksamanee), όπως το σχήμα mandala. Ο Thammawan, ο οποίος αρχικά διατύπωσε την ιδέα να συμπεριληφθεί ένας Ταϊλανδός χαρακτήρας, είπε ότι ο Lifeweaver είναι μια "γιορτή της κουλτούρας της Ταϊλάνδης", ενώ ο επικεφαλής lead narrative designer, Gavin Jurgens-Fyhrie, μίλησε περισσότερο για τον "ζεστό χαρακτήρα του ήρωα".

Όσο για τα skills του Lifeweaver, ο ήρωας χρησιμοποιεί μια τεχνολογία δικής του εφεύρεσης που ονομάζεται "biolight" για να "βοηθήσει να θεραπεύσει όσους είναι άρρωστοι και τραυματίες". Μαζί με αυτές τις θεραπευτικές ικανότητες, o Lifeweaver μπορεί επίσης να αλλάξει τις θέσεις των εχθρών του Overwatch 2 αλλά και των συμμάχων του, αν χρειαστεί. Όλα αυτά χάρη στο Life Grip skill.

"Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας ακόμη ήρωας support που δεν βασίζεται στο aim skill", δήλωσε ο lead hero designer του Overwatch 2, Alec Dawson. "Ο Lifeweaver έχει σχεδιαστεί για παίκτες που ενδιαφέρονται λίγο περισσότερο για το positioning και την αίσθηση του παιχνιδιού τους - αυτές είναι οι δεξιότητες που ελέγχουν περισσότερο από το aim skill."


Lifeweaver is about to blossom ?

Learn more tomorrow about the all new Support hero arriving in #Overwatch2 Season 4. pic.twitter.com/T39o93Ekz6

— Overwatch (@PlayOverwatch) April 3, 2023

Εν τω μεταξύ το skill Petal Platform θα επιτρέψει στον ήρωα να δημιουργήσει πλατφόρμες στις οποίες θα ανέβουν άλλοι ήρωες για να μεταβούν σε υψηλότερα επίπεδα στον χάρτη. Υπάρχει επίσης το Thorn Volley, το alternate fire του Lifeweaver που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να «αποτρέψει τους επιτιθέμενους» και το Rejuvenating Dash του. Αυτό "παρέχει μια μικρή έκρηξη passive healing" όταν οι παίκτες επανατοποθετούνται στον χάρτη. «Θέλουμε τα support του Overwatch 2 να είναι σε θέση να αντεπιτεθούν λίγο», είπε ο Dawson.

Όσο για το Ultimate, αυτό ονομάζεται Tree of Life. Επιτρέπει στον Lifeweaver να δημιουργήσει μια γιγάντια δομή δέντρου οπουδήποτε στον χάρτη. Αυτό το δέντρο μπορεί στη συνέχεια να εκπέμπει healing pulses στους συμμάχους του Lifeweaver. Επίσης, θα "διαταράξει τα σημεία όρασης του εχθρού" και θα "μπλοκάρει τα chokepoints". Ο Dawson σημείωσε ότι ο Lifeweaver ήταν «ένας από τους πιο δύσκολους ήρωες στη δημιουργία του», ότι είναι αρκετά προσιτός στους αρχάριους, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να τον μάθει κάποιος καλά.

Ο Lifeweaver θα έρθει στη νέα season του Overwatch 2 στο Battle Pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2023 11:02 #270549 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Blizzard: "Ο Baptiste του Overwatch 2 είναι και αυτός queer"




Βγαίνει ραντεβού σε εστιατόριο με τον Lifeweaver!

Μετά την αποκάλυψη του...πανσέξουαλ Lifeweaver που είναι ο νέος ήρωας στο Overwatch 2, η Blizzard  υπονοεί πλέον σαφώς  ότι ο χαρακτήρας Baptiste είναι και αυτός queer.

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Lead Narrative Designer Gavin Jurgens-Fyhrie, καθώς υπάρχουν διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων πριν τον αγωνα.

Ο Baptiste έχει διάλογο μέσα στο παιχνίδι με τον Lifeweaver και το γεγονός ότι...κάνουν παρέα, δεν πέρασε απαρατήρητο. Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:
Lifeweaver: "Έχω κάνει κράτηση σε ένα φανταστικό εστιατόριο, αλλά δεν ξέρω ποιον να καλέσω".
Baptiste: "Ξέρω έναν τύπο".
Lifeweaver: "Κατά τύχη μήπως είναι πρώην μισθοφόρος από την Καραϊβική";
Baptiste: (Γελώντας) "Μπορεί και να είναι".


OH MY GOD?? pic.twitter.com/ErWBq7RUV7

— Hoshi (@HoshizoraOW) April 4, 2023

Κοινώς, ο Lifeweaver και ο Baptiste βγαίνουν...ραντεβού στο εστιατόριο.

Δηλαδή η Blizzard τους τα έφτιαξε; ΟΚ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 10:45 #270777 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Blizzard για το Overwatch 2: "Μην υποτιμάτε τους συμπαίκτες σας"




Ανακοίνωση για τους τοξικούς παίκτες.

Η Blizzard κάλεσε τους παίκτες του Overwatch 2 να σταματήσουν να υποτιμούν τους συμπαίκτες τους και να τους επιτίθενται.

Σε ένα blog post που περιγράφει λεπτομερώς τη δουλειά που έχει κάνει η εταιρεία για την καταπολέμηση των cheaters και των παικτών που ενοχλούν, η Blizzard κάλεσε την κοινότητα του Overwatch να είναι θετική ενώ παίζει: «Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ σας, μπορούμε να σας πούμε ότι έχει σημασία όταν πρόκειται να αποδώσετε καλά στα παιχνίδια σας. Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι οι παίκτες σπάνια κερδίζουν όταν αρχίζουν να επιτίθενται στους συμπαίκτες τους. Μπορούμε να καταλάβουμε την απογοήτευση όταν ένας συμπαίκτης μπορεί να μην έχει καλή απόδοση ή όταν παίζει έναν ήρωα που δεν συμβάλλει αποτελεσματικά σε match Αν και είναι πάντα καλή ιδέα να ενθαρρύνετε ιδέες και στρατηγικές με τους συμπαίκτες σας, δεν είναι αποτελεσματικό να τους υποτιμάτε. Ο μόνος σταθερός παράγοντας σε κάθε αγώνα που παίζετε θα είναι πάντα ο εαυτός σας, γι' αυτό να θυμάστε πάντα πώς μπορείτε να συνεισφέρετε θετικά στον αγώνα, ανακαλύπτοντας τρόπους να μετατρέπετε τα μειονεκτήματα σε στρατηγικές που κερδίζουν το παιχνίδι. Μπορεί να μην λειτουργεί απαραιτήτως σε κάθε αγώνα, αλλά πάντα θα έχετε κάτι να κερδίσετε όταν το κάνετε»».

Η Blizzard είπε ότι το report παραμένει ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση του cheating και της τοξικής συμπεριφοράς στο Overwatch 2, αλλά χρησιμοποιεί επίσης αλγόριθμους machine learning για να εντοπίζει τοξικά άτομα: «Αυτές οι προσπάθειες συνεχίζουν να είναι επιτυχείς όχι μόνο στον εντοπισμό ενοχλητικών συνομιλιών, αλλά ενθαρρύνοντας τους παίκτες να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους προς το καλύτερο. Σε πολλές περιπτώσεις, οι παίκτες δεν συνειδητοποιούν πώς επικοινωνούν με τους συμπαίκτες τους, μπορεί να είναι ενοχλητικοί και διορθώνουν αμέσως τη συμπεριφορά τους αφού λάβουν μια προειδοποίηση. Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα αυτής της νέας τεχνολογίας και θα την αναπτύξουμε σε περισσότερες χώρες και γλώσσες τους επόμενους μήνες»», είπε η Blizzard.

Τέλος, η Blizzard κατέληξε στο ότι: «Το να κάνεις ένα λάθος δεν είναι το ίδιο με το να σαμποτάρεις σκόπιμα έναν συμπαίκτη και ελπίζουμε ότι όλοι μπορούν να είναι υπομονετικοί».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2023 02:17 #271336 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Οι LGBT χαρακτήρες για τον μήνα Pride



Μετά τον Lifeweaver που είναι LGBT χαρακτήρας, η Blizzard ανακοίνωσε για τον μήνα Pride ότι ο Baltiste είναι επίσης LGBT χαρακτήρας (σ.σ. κάτι που είχε διαρρεύσει τον Απρίλιο), ενώ παράλληλα ενημέρωσε τους gamers για πρώτη φορά ότι και η Pharah είναι LGBT χαρακτήρας.
Η είδηση κοινοποιήθηκε από ένα νέο story comic που έγραψε ο senior narrative designer Jen Stacey. Οι άλλοι LGBT χαρακτήρες είναι οι Tracer και Soldier: 76. Σύνολο δηλαδή 5 λοάτκι χαρακτήρας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2023 02:22 #271356 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Τα περιπολικά αφαιρέθηκαν



Ο Ιούνιος μπήκε και ορισμένες gaming εταιρείες, κυρίως όσες προέρχονται από την Αμερική, αλλάζουν τα χρώματα στο λογότυπό τους σε αυτά του ουράνιου τόξου και βάζουν ανάλογο περιεχόμενο στα games τους.
Η Activision Blizzard δημιούργησε το πρώτο "Overwatch 2 Pride event" στο οποίο άλλαξε τα χρώματα στον χάρτη Midtown του παιχνιδιού. Πρόσθεσε LGBTQIA+ αποχρώσεις και αφαίρεσε τα περιπολικά. Κατά βάση τους άλλαξε χρώμα σε μια άλλη απόχρωση του μπλε ώστε να μην μοιάζουν καν με περιπολικά.



To 2021 στη Νέα Υόρκη, θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια Pride παρέλασης, η πόλη απαγόρευσε τα περιπολικά να βρίσκονται στην παρέλαση, μέχρι το 2025, λέγοντας ότι "η παρουσία των αστυνομικών μπορεί να δείχνει απειλητική και κάποιες φορές επικίνδυνη". Αυτό υιοθετήθηκε και από κάποιες άλλες πόλεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jun 2023 10:04 #271639 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Η Blizzard θα πουλήσει 3 story missions του Overwatch 2 ως DLC για 15 ευρώ




Θα δίνει μαζί 1000 coins, έναν χαρακτήρα κι ένα Legendary skin.

Το Invasion update του Overwatch 2 θα έρθει τον Αύγουστο και η Blizzard τελικά θα πουλάει σε αυτό DLC...με αποστολές!

Πιο συγκεκριμένα, τρία story missions θα πωλούνται για 15 δολάρια. Επίσης, με το ποσό αυτό θα λάβετε 1000 Overwatch Coins, ένα Sojourn Legendary skin και πρόσβαση στη Sojourn ως χαρακτήρα.


#Overwatch2 : Invasion is coming August 10.

More on the all-new adventure and our biggest content drop to date: t.co/YTEE3XJNW8 pic.twitter.com/gntGBJM3pi

— Overwatch (@PlayOverwatch) June 12, 2023

Οι story missions θα διεξάγονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το Τορόντο και το Γκέτεμποργκ, με κάθε τοποθεσία να διαθέτει τεράστιους χάρτες και "σύνθετες αποστολές". Οι παίκτες θα αναλάβουν την ομάδα Null Sector της σειράς, με την ιστορία να συνεχίζεται στις επόμενες σεζόν του παιχνιδιού.

Ασφαλώς αρκετοί gamers έχουν αντιδράσει για την χρέωση αυτή στα σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα για το pride event στο Overwatch 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jul 2023 11:32 #271923 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Animated σειρά Overwatch 2




Θα είναι prequel .

Το Overwatch 2 θα αποκτήσει prequel animated σειρά, η οποία θα ονομάζεται Genesis.

Η σειρά θα παρουσιάσει αναλυτικά το Omnic Crisis, ένα σημαντικό γεγονός από τον κόσμο του Overwatch, όπου τα Omnics (AI robots) επαναστάτησαν ενάντια στους δημιουργούς τους.



Γνώριμοι χαρακτήρες στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο έχει τίτλο Part One: Dawn, θα είναι οι Reaper, Reinhardt και Ana. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων θα παρουσιαστούν και οι δημιουργοί των Omnics, αλλά και ιστορίες από την οπτική των Omnics.

Η σειρά Genesis θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι Play Overwatch στο YouTube στις 6 Ιουλίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2023 09:15 #272143 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Τα games της Blizzard στο Steam




Η Microsoft έπιασε δουλειά!

Με αφορμή την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft, η Αμερικάνικη εταιρεία φέρεται να πιάνει δουλειά...με το καλημέρα, καθώς τα games της Blizzard θα αρχίσουν να μεταφέρονται στο Steam!

Η αρχή θα γίνει με το Overwatch 2 στις 10 Αυγούστου. Η Blizzard ανακοίνωσε : "Καθώς έχουμε εξελιχθεί, έχει εξελιχθεί και η βιομηχανία - το gaming δεν είναι πλέον μόνο για συγκεκριμένες κοινότητες όπως ήταν όταν το Battle.net κυκλοφόρησε πριν από δύο δεκαετίες. Το gaming είναι για όλους. Και παρόλο που παραμένουμε δεσμευμένοι να επενδύουμε και να υποστηρίζουμε συνεχώς το Battle.net, θέλουμε να σπάσουμε τα εμπόδια για να διευκολύνουμε τους παίκτες παντού να βρίσκουν και να απολαμβάνουν τα games μας."

Όσοι έχετε ήδη Battle.net account θα μπορείτε να το συγχρονίσετε με αυτό του Steam για να συνεχίσετε εκεί την πρόοδό σας. Θα μπορείτε να συνδέσετε και λογαριασμό PlayStation, Xbox και Switch. Πλέον, παίζοντας θα έχετε πρόσβαση σε Steam achievements, λίστα φίλων στο Steam και τα άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας.

Όσο για το μέλλον, αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα games της Activision Blizzard που θα μετακομίσουν στο Steam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2023 09:31 #272166 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Τα games της Blizzard στο Steam




Η Microsoft έπιασε δουλειά!

Με αφορμή την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft, η Αμερικάνικη εταιρεία φέρεται να πιάνει δουλειά...με το καλημέρα, καθώς τα games της Blizzard θα αρχίσουν να μεταφέρονται στο Steam!

Η αρχή θα γίνει με το Overwatch 2 στις 10 Αυγούστου. Η Blizzard ανακοίνωσε : "Καθώς έχουμε εξελιχθεί, έχει εξελιχθεί και η βιομηχανία - το gaming δεν είναι πλέον μόνο για συγκεκριμένες κοινότητες όπως ήταν όταν το Battle.net κυκλοφόρησε πριν από δύο δεκαετίες. Το gaming είναι για όλους. Και παρόλο που παραμένουμε δεσμευμένοι να επενδύουμε και να υποστηρίζουμε συνεχώς το Battle.net, θέλουμε να σπάσουμε τα εμπόδια για να διευκολύνουμε τους παίκτες παντού να βρίσκουν και να απολαμβάνουν τα games μας."

Όσοι έχετε ήδη Battle.net account θα μπορείτε να το συγχρονίσετε με αυτό του Steam για να συνεχίσετε εκεί την πρόοδό σας. Θα μπορείτε να συνδέσετε και λογαριασμό PlayStation, Xbox και Switch. Πλέον, παίζοντας θα έχετε πρόσβαση σε Steam achievements, λίστα φίλων στο Steam και τα άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας.

Όσο για το μέλλον, αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα games της Activision Blizzard που θα μετακομίσουν στο Steam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification