Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy XIV

More
25 Jan 2014 02:14 #139538 by darthbill
Replied by darthbill on topic Final Fantasy XIV
Eιδα πως το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn υπαρχει σε καλη τιμη τοσο σε ps+ οσο και σε physical disc καθως και οτι θα μπορεις χωρις επιβαρυνση να παρεις το digital update για ps4.
Βλεποντας μερικα βιντεακια PvP μου φανηκε πολυ συμπαθητικο(συγκρατημενος)

θελω:
1) τις αποψεις τι σας αρεσε τι δε σας αρεσε.
2) Στο ps store λεει οτι πιανει μονο 6,κατι GB αλλα η αληθεια ειναι μου φαινεται πλ λιγο!(διαφορα games ειναι πλ παραπανω απο ο,τι η περιγραφη τους!)
μπορει καποιος να μου το επιβεβαιωσει γτ αν ειναι πανω απο 10 γιγα σιγουρα θα προτιμησω να το παρω σε physical disc
3) υπαρχει καποια συνδρομη;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2014 15:55 #140479 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE 3: 13/2/14] Η Square Enix μας ενημέρωσε πριν από λίγες ώρες ότι η beta στο PS4 θα διεξαχθεί σε δύο στάδια.

Μετά το πρώτο στάδιο που ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου και τελειώνει στις 3 Μαρτίου θα έχουμε διαγραφή των χαρακτήρων. Οι χαρακτήρες που θα δημιουργηθούν στο 2ο στάδιο (4-7 Απριλίου) θα παραμείνουν στο παιχνίδι. Μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι θα λανσαριστεί στο PS4.

[youtube:i9340n51]
[/youtube:i9340n51]

Οι χαρακτήρες σας από τις εκδόσεις για PC και PS3 μπορούν να γίνουν κανονικά import στην PS4 beta!

Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 14 Απριλίου, υποστηρίζοντας ποντίκι και πληκτρολόγιο.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
16 Mar 2014 15:53 #141923 by Μάνος Γρυπάρης
Σας ενημερώνουμε ότι παρά τις επανειλλημένες προσπάθειες επικοινωνίας μας με την Square Enix, η ιαπωνική εταιρεία δεν απαντάει στα email μας και κατ' επέκταση στο GameWorld δεν θα κάνουμε review του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, εκτός κι αν η Square Enix αποφασίσει να απαντήσει στα email μας.

Θυμίζουμε ότι είχαμε κάνει review το Final Fantasy XIV όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει (με βαθμολογία 6.1).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Apr 2014 23:57 #143685 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Final Fantasy XIV
Η Square Enix απάντησε στα e-mail των συντακτών και έτσι έγινε review από την Χριστιάνα το οποίο μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ .

More
02 May 2014 17:01 #143998 by Χριστιάνα Θάνου
To Final Fantasy XIV: A Realm Reborn είναι το πιο ωραίο οπτικά MMORPG που έχω παίξει ποτέ μου. Δοκίμασα την έκδοση για PS4 και έχω να πω ότι ο σχεδιασμός του κόσμου και των χαρακτήρων ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο.
Όσον αφορά όμως το gameplay, εμένα προσωπικά δεν με τράβηξε πολύ και δεν είναι ένα game που θα μου λείψει και θα σκεφτώ μετά από έναν μήνα να το παίξω. Τα quests είναι επαναλαμβανόμενα και τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα στα μεγαλύτερα levels όπου μπαίνετε σε dungeons.
Παρόλα αυτά έχω να παραδεχτώ ότι έχει πολύ περιεχόμενο σαν game λόγω των classes του και αν σας αρέσει το concept, θα ξεμπερδέψετε μαζί του μετά από πολύ καιρό!

More
01 Aug 2014 16:29 #147431 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση μας παρουσίασε η Square Enix, για το Final Fantasy XIV:A Realm Reborn.Θα είναι μόνο για τα PC και θα μείνει ανοιχτό σε όσους θέλουν να το δοκιμάσουν για δύο εβδομάδες. Θα υπάρχουν πολλοί βέβαια περιορισμοί κάτι που με κάνει να σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να μπεις στον κόπο.Δείτε περισσότερα εδώ: Final Fantasy XIV: A realm Reborn

More
22 Sep 2014 15:33 #149768 by Παναγιώτης Φιλίππου
Παιδιά επειδή το ξεκίνησα πρόσφατα υπάρχει κάποιο ελληνικό Free Company στον Phoenix?

More
20 Nov 2014 18:01 #152481 by Πιέρρος Φουστέρης
Υπό DDoS attacks οι servers του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn!

Οι servers του 14ου στην σειρά Final Fantasy δέχθηκαν επίθεση DDoS και η Square Enix προσπαθεί με όλα τα μέσα να διορθώσει ό,τι έχει γίνει. "Λόγω αυτών των επιθέσεων, οι servers μας, ο εξοπλισμός και η σύνδεση αυτών έχουν χτυπηθεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσκολίες στο login", απαντάει η Square Enix. Ευτυχώς, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων των χρηστών του παιχνιδιού.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
10 Mar 2015 19:56 - 10 Mar 2015 19:57 #157830 by Πιέρρος Φουστέρης
Final Fantasy XIV: Heavensward expansion!

Στα πλαίσια της PAX East, η Square Enix ανακοίνωσε πως το expansion του Final Fantasy XIV θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου. Τα pre-orders θα είναι ανοιχτά από τις 16 Μαρτίου, σε μία εβδομάδα από τώρα δηλαδή. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σχετική είδηση, ενώ, παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο video για το Heavensward, στο οποίο μπορείτε να δείτε τα πανέμορφα τοπία του παιχνιδιού, όπως και τις νέες προσθήκες (mounts, νέο loot system κτλ.)!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 10 Mar 2015 19:57 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
25 Dec 2016 17:22 #191560 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Final Fantasy XIV Stormblood θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου 2017 όπως ανακοίνωσε η Square Enix. Η ημερομηνία κυκλοφορίας επιβεβαιώθηκε στα πλαίσια του Fan Fest, ενός event που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο.

Πέρα από όσα αναφέραμε στο αρχικό μας άρθρο, σημειώθηκε επιπλέον ότι θα προστεθεί μια τέταρτη περιοχή με κατοικίες, νέα Primals, dungeons και high-end raids.

To Final Fantasy XIV: StormBlood θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι έχετε PS3 θα μπορείτε να αναβαθμίσετε την έκδοση που αγοράσατε στην αντίστοιχη του PS4.