Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rocksmith

More
06 Jun 2013 16:03 #125286 by Κώστας Λάβαρης
Σημαντική εμπορική επιτυχία για το Rocksmith

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να μάθει κάποιος να παίζει κιθάρα σύμφωνα με έρευνες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2013 12:15 #125388 by Παντελής Δασκαλέλος
Που θα πάει θα το πιάσουμε κάποια στιγμή στα χέρια μας να γράψουμε review. Αν και ο καταλληλότερος για να το γράψει είναι ο Γρηγόρης εγώ έχω να πιάσω κιθάρα στα χέρια μου αρκετό καιρό και θα μου πάρει μήνες για να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν κάποτε.

More
07 Jun 2013 12:17 #125389 by Βασίλης Καμακάρης

Lordwinter wrote: Που θα πάει θα το πιάσουμε κάποια στιγμή στα χέρια μας να γράψουμε review. Αν και ο καταλληλότερος για να το γράψει είναι ο Γρηγόρης εγώ έχω να πιάσω κιθάρα στα χέρια μου αρκετό καιρό και θα μου πάρει μήνες για να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν κάποτε.

Άμα θέλετε σας βοηθάω εγώ, κάτι ξέρω... :D :P

More
04 Feb 2014 21:38 #140049 by Παντελής Δασκαλέλος
Rocksmith 2014 review

Γίνε κι εσύ ένας guitar-shredder μπορείς!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Καταρχήν να δηλώσω ότι το επίπεδο μου στην κιθάρα είναι λίγο καλύτερο από το αντίστοιχο ενός αρχάριου. Αυτό που ζητούσα από το Rocksmith ήταν να δω κατά πόσο μπορεί να με βοηθήσει να βελτιώσει το παίξιμο μου και να με μάθει να παίζω ορισμένα κλασικά τραγούδια. Στο κομμάτι αυτό το Rocksmith τα κατάφερε περίφημα καθώς μετά από αρκετές ώρες ενασχόλησης κατάφερα να παίξω κομμάτια, τα οποία ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα καταφέρνα να παίξω όπως το The Trooper ή το Symphony of Destruction το οποίο κατέβασα ως DLC.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο game είναι τεράστιες και το μόνο που ζητά είναι να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό. Προετοιμαστείτε για κάλους στα χέρια και κούραση, αλλά το γεγονός είναι ότι η ταλαιπωρία αυτή είναι το λιγότερο "γλυκιά", καθώς η αίσθηση που θα αποκομίσετε παίζοντας ένα ολοκληρώμενο τραγούδι είναι πραγματικά μοναδική. Μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί με το Rocksmith κατανοούν σε τι ακριβώς αναφέρομαι.

Στην περίπτωση που έχετε πρόσβαση σε μία ηλεκτρική κιθάρα ή μπάσο λοιπόν τσιμπήστε το Rocksmith με την πρώτη ευκαιρία. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

More
19 Mar 2014 00:48 #142021 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Rocksmith
Έχω το Rocksmith 2014 Edition στο PS3 αλλά το θέμα είναι ότι από την μία δεν ξέρω να παίζω και από την άλλη δεν έχω κιθάρα το game δεν το είχα κάνει αγορά αλλά το είχα κερδίσει από διαγωνισμό.

More
01 Jun 2014 13:46 #145261 by Μάρκος Ασκανιάν
Το είχα δοκιμάσει σε pc και η αλήθεια είναι ότι σου μαθαίνει κάποια βασικά περί κιθάρας και μπάσου. Εύχομαι να πέσει σύντομα στα χέρια μου είτε για PS3 είτε για Xbox 360!!!

Adododo!!!

More
19 Mar 2015 14:50 #158249 by Omnibot
Replied by Omnibot on topic Rocksmith
Δεν είναι απλά παιχνίδι, αλλά κι ένας εύκολος τρόπος εκμάθησης για να παίζετε μπάσο και κιθάρα! Πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα!

More
28 Feb 2016 16:20 - 28 Feb 2016 19:36 #177269 by serafeim
Replied by serafeim on topic Rocksmith
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Rocksmith για το PS4 γιατί παίζω κιθάρα και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Το θέμα είναι αν στο PS4, λόγω του ότι υπάρχει HDMI, βγαίνει latency στο παίξιμο. Ισχύει; Με απλή συνδεσμολογία, δηλαδή κατευθείαν το καλώδιο στο PS4 και την κιθάρα. Αν το έχει κάποιος και γνωρίζει, παρακαλώ να μου απαντήσει γιατί αυτή τη στιγμή το παιχνίδι κοστίζει 90 ευρώ. Ευχαριστώ.
Last edit: 28 Feb 2016 19:36 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
27 Dec 2017 22:49 #210703 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)