Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Public: Γενική συζήτηση

More
07 Aug 2009 16:35 #58063 by Νικολής Ασημάκης
Λοιπόν πήγα και εγώ σήμερα. Πούλησα τα: Sims: Triple Deluxe (4,5), Sims: Hot Date (2), Lord of the Rings: War of the Ring (5) και το Dark Horizons (5). Συνολική έκπτωση 16.5 ευρώ. Τσίμπησα με κλειστά τα μάτια Battle for Middle Earth 2 (χωρίς το expansion 9.98) και Jedi Knight 2: Jedi Outcast (πάλι 9.98). Πλήρωσα μόνο 3.5 ευρώ (περίπου).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2009 15:40 #61510 by Γιάννης Ρέμας
Παιδιά άμα δώσω το virtua tennis 2009 oταν κυκλοφορήσει το pro2010 πόση έκπτωση λέτε να μου κάνουν?

More
23 Sep 2009 18:00 #61517 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Panteiakos wrote: Μπα.. όλα προσπαθούν να βγουν απο πάνω.. Απο παλιά αυτό. Και λογικό είναι αυτοί λεφτά θέλουν να βγάλουν. Έχω ακούσει οτι το console club στο Ν. Ηράκλειο είναι πολύ οκ στις ανταλλαγές 1 μτχ με 1 καινούργιο αλλα δεν έχω ο ίδιος εμπειρία.

5-30 ευρω δίνουν για καθε παιχνιδι. 1για1 δεν ισχύει

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Oct 2009 16:06 #63051 by vasogr
κατι εχω ακουσει και για παλιες κονσολες αλλα βαριεμαι να παω να ρωτησω!!! :armata crazy:

More
23 Oct 2009 16:15 #63052 by Kwnstantina
δεν είναι και πολύ αξιόπιστο:σας προτείνω να μην μπείτε καν στον κόπο!
καταρχίν δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία,δεύτερον τις περισσότερες φορές δίνει πολλά και παίρνεις λίγα

εκτός αν βρεις κανένα παλιό παιχνιδάκι-διαμάντι το οποίο κάποιος άσχετος για άγνωστο λόγο θέλησε να το ξεφορτωθεί και το τσίμπησες εσύ που το έψαχνες για χρόνια στα site του κόσμου,και το δίνει για ψίχουλα
γενικως τέτοιες ανταλλαγές σπάνια πετυχαίνουν...

More
23 May 2014 14:22 #144951 by Μάρκος Ασκανιάν
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί κάποιος να βρει διαμαντάκια αλλά οι ανταλλαγές δε συμφέρουν καθόλου. Θυμάμαι που πήγα με ένα φίλο μου για να ανταλλάξει το FIFA 10 (PS3) που είχε μόλις κυκλοφορήσει και το είχε και σφραγισμένο. Ο πωλητής του είπε ότι το παίρνει 1 ευρώ!!! Και στο ράφι στα μεταχειρισμένα το είχε 24,99!!! Holy shit!!!

Adododo!!!

More
27 May 2014 20:35 #145106 by jimbl
Παντως να ξερετε οτι η καλυτερη εποχη να πηγαινετε να αγορασετε μεταχειρισμενα απο Public ειναι οταν βγαινει το καινουριο Pro, Fifa η Call of Duty και παει ο καθε βλακας και αφηνει τα καλυτερα games της γενιας αυτης για να παρει 5 ευρω εκπτωση. Ετσι πηρα L.A. Noire, Bioshock και Demon's Souls! Οι casual gamers ειναι η σωτηρια μας παιδες!

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
27 May 2014 21:36 #145109 by Μάρκος Ασκανιάν
Σωστός ο jimbl!!! :wink:

Adododo!!!

More
27 May 2014 23:50 #145113 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Είναι καλή προσφορά για κάποιους που έχουνε κάποια games τα οποία θέλουνε να ξεφορτωθούνε και να αγοράσουνε κάποια από καινούρια!

More
23 Dec 2015 02:25 #173890 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόταση γάμου στα Public

O Μάρκος Ασκανιάν (MrDododi) είχε μια πρωτότυπη ιδέα, την πρότεινε στα Public και το κατάστημα δέχτηκε με χαρά!
Έκανε επίσημη πρόταση στην αγαπημένη του Μαρία στο Public του The Mall Athens!

Ολες οι πληροφορίες στο παραπάνω link.
Άντε η ώρα η καλή παιδιά και καλούς απογόνους! ;)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)