Το game του οποίου το όνομα ψάχνω το είχα δει να το παίζει ένας ξάδερφος στο pc του (κλασικά) και το εντάσσω γενικότερα στα Horror.
Συγκεκριμένα: Δεν ξέρω αν η ουσία και το story του παιχνιδιού ειναι αυτό αλλά θυμάμαι ότι ενας τυπάς με ένα αεροπλανάκι (όπως αυτά που έφτιαχναν τα αδέρφια Wright άρα κάπου στα 1900-1910+) πέφτει σε έναν πύργο ή δίπλα του και εχω την εντύπωση ότι εγώ δεν παίζω σαν αυτόν αλλά σαν το αδερφό του που έχει πάει να τον βρει. Ο πύργος εξωτερικά είναι σε φαση κάστρο αλλά ειναι μόνος του χωρίς να θυμάμαι με σιγουριά αν είναι μέρος ενός μεγαλυτερου. Το game είναι 3D και first person (πχ είναι σαν το gone home που πήραμε τζάμπα) και θυμάμαι ότι μπορούσες να ανοίξεις συρτάρια κλπ. Αυτό που μου είχε κάνει μπαμ ειδικά τότε που ήμουν πιο μικρός ελιναι το ότι όταν γυριζες πλάτη ο δράκουλας/βαμπίρ (όχι με κοφτερά δόντια νομίζω, τέρας-άνθρωπος που μοιάζει με τον Shrek) σε πλησίαζε και ερχόταν πάνω σου ενώ όταν τον έβλεπες (και αν κρατούσες έναν σταυρό νομίζω) σταμάταγε.
Αυτά θυμάμαι πάνω-κάτω. Ίσως αν προκύψει κάτι θα το γράψω. Ό,τι ερώτηση σας προκύψει και εσάς ρωτήστε μήπως βγάλουμε άκρη!