Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δεν ξέρω / Δεν θυμάμαι τον τίτλο του παιχνιδιού

More
12 Jun 2016 16:50 #182509 by Δημήτρης
Το game του οποίου το όνομα ψάχνω το είχα δει να το παίζει ένας ξάδερφος στο pc του (κλασικά) και το εντάσσω γενικότερα στα Horror.

Συγκεκριμένα: Δεν ξέρω αν η ουσία και το story του παιχνιδιού ειναι αυτό αλλά θυμάμαι ότι ενας τυπάς με ένα αεροπλανάκι (όπως αυτά που έφτιαχναν τα αδέρφια Wright άρα κάπου στα 1900-1910+) πέφτει σε έναν πύργο ή δίπλα του και εχω την εντύπωση ότι εγώ δεν παίζω σαν αυτόν αλλά σαν το αδερφό του που έχει πάει να τον βρει. Ο πύργος εξωτερικά είναι σε φαση κάστρο αλλά ειναι μόνος του χωρίς να θυμάμαι με σιγουριά αν είναι μέρος ενός μεγαλυτερου. Το game είναι 3D και first person (πχ είναι σαν το gone home που πήραμε τζάμπα) και θυμάμαι ότι μπορούσες να ανοίξεις συρτάρια κλπ. Αυτό που μου είχε κάνει μπαμ ειδικά τότε που ήμουν πιο μικρός ελιναι το ότι όταν γυριζες πλάτη ο δράκουλας/βαμπίρ (όχι με κοφτερά δόντια νομίζω, τέρας-άνθρωπος που μοιάζει με τον Shrek) σε πλησίαζε και ερχόταν πάνω σου ενώ όταν τον έβλεπες (και αν κρατούσες έναν σταυρό νομίζω) σταμάταγε.

Αυτά θυμάμαι πάνω-κάτω. Ίσως αν προκύψει κάτι θα το γράψω. Ό,τι ερώτηση σας προκύψει και εσάς ρωτήστε μήπως βγάλουμε άκρη! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2016 14:17 #182731 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
19 Jun 2016 16:49 #182796 by Δημήτρης
Δεν είμαι σίγουρος... Κάπου 2005-2008

More
19 Jun 2016 17:21 - 19 Jun 2016 17:42 #182797 by Blood Prince

pagourix wrote: Δεν είμαι σίγουρος... Κάπου 2005-2008

Μήπως λες για το Condemned:Criminal Origins ή το Condemned 2: Bloodshot ; Αν και θα το ψάξω μήπως είναι κάποιο άλλο.

Το σενάριο πάντως που περιγράφεις θυμίζει αρκετά το Veil of Darkness το οποίο κυκλοφόρησε για το DOS το 1993,αν και δεν είναι σίγουρα αυτό που ψάχνεις.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Jun 2016 17:42 by Blood Prince.

More
20 Jun 2016 11:39 #182821 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Veil of Darkness ταιριάζει έτσι όπως το περιέγραψε αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί δεν είναι first person. Ίσως κάποιο από τα Condemned όπως έγραψες.
Αυτό το topic θα μπορούσε πάντως να γίνει πιο επίσημο, πιστεύω υπάρχουν αρκετοί που μπορεί να έπαιξαν παιχνίδια παλιά και να τα ψάχνουν τώρα επειδή δεν θυμούνται πως λέγονται και θα βοηθούσε ένα τέτοιο topic.
Εγώ πχ έψαχνα πριν μερικά χρόνια το Panzer Dragoon επειδή δεν θυμόμουν πως λεγόταν και το είχα παίξει μικρός στο Sega Saturn και το είχα βρει σε ένα παρόμοιο θέμα που έψαχναν παιχνίδια που δεν θυμόντουσαν.

More
20 Jun 2016 23:37 #182851 by Δημήτρης
Το Condemned δεν είναι φίλε μου είδα gameplay και σχεδόν όλο το παιχνίδι και δεν έχει πουθενά το σκηνικό που θυμάμαι εγω. Δηλαδή να μπαίνω σε ένα δωμάτιο, απέναντι μια ντουλάπα με συρτάρια και στα αριστερά στο βάθος να κάθεται το τέρας που σας λέω και να γίνεται η ιστορία που του γύριζες πλάτη και πλησίαζε. Επίσης loading screen πρέπει να είχε τον πιλότο να φαίνεται να οδηγεί το αεροπλάνο και τον πύργο. Μοιάζει η ιστορία με το Veil of Darkness έχεις δίκιο!

More
20 Jun 2016 23:47 #182853 by Blood Prince

pagourix wrote: Το Condemned δεν είναι φίλε μου είδα gameplay και σχεδόν όλο το παιχνίδι και δεν έχει πουθενά το σκηνικό που θυμάμαι εγω. Δηλαδή να μπαίνω σε ένα δωμάτιο, απέναντι μια ντουλάπα με συρτάρια και στα αριστερά στο βάθος να κάθεται το τέρας που σας λέω και να γίνεται η ιστορία που του γύριζες πλάτη και πλησίαζε. Επίσης loading screen πρέπει να είχε τον πιλότο να φαίνεται να οδηγεί το αεροπλάνο και τον πύργο. Μοιάζει η ιστορία με το Veil of Darkness έχεις δίκιο!

Λίγο δύσκολο να βρω ποιο είναι αλλά για να σε βοηθήσω εδώ είναι μια λίστα με τα horror games που έχουν κυκλοφορήσει και η οποία λίστα αναφέρει και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας.Οπότε μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά να θυμηθείς το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεσαι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Jun 2016 12:09 #182864 by Frank
Τσεκαρε μηπως ειναι το Nosferatu, εχει αρκετα κοινα με αυτο που περιγραφεις

More
21 Jun 2016 16:17 - 21 Jun 2016 16:32 #182871 by Δημήτρης Μπιλάλης
ερωτηση... 95-2000. και ποιο πριν νομιζω... ενα παιχνιδι μονο με πληκτρολογιο με εναν τυπο με οπλο που εσωσε την γη απο εξωγηινους. και για να παει σε αλλο κομματι της πιστας μπαινοβγαινε απο ανοιχτες μπαλκονοπορτες... δεν ειναι πολυ αυτο που λεω αλλα μηπως θυμασται ποιο ειναι; δεν ειναι πολλα το ξέρω και ζητω συγγνωμη. γραφικά περίπου ίδια η και ίδια με του commander keen. αν ήταν το 95 το παιχνιδι θα ημουν 8 οταν το έπαιζα. εκτος και αν ειναι με τις μεγάλες δισκέτες τις τετράγωνες με τους comodo τοτε... δεν θυμαμαι παιδια
Last edit: 21 Jun 2016 16:32 by Δημήτρης Μπιλάλης.

More
25 Jun 2016 02:54 - 25 Jun 2016 03:11 #183029 by Blood Prince

crazyjim87 wrote: ερωτηση... 95-2000. και ποιο πριν νομιζω... ενα παιχνιδι μονο με πληκτρολογιο με εναν τυπο με οπλο που εσωσε την γη απο εξωγηινους. και για να παει σε αλλο κομματι της πιστας μπαινοβγαινε απο ανοιχτες μπαλκονοπορτες... δεν ειναι πολυ αυτο που λεω αλλα μηπως θυμασται ποιο ειναι; δεν ειναι πολλα το ξέρω και ζητω συγγνωμη. γραφικά περίπου ίδια η και ίδια με του commander keen. αν ήταν το 95 το παιχνιδι θα ημουν 8 οταν το έπαιζα. εκτος και αν ειναι με τις μεγάλες δισκέτες τις τετράγωνες με τους comodo τοτε... δεν θυμαμαι παιδια

Παιχνίδι για το DOS ήταν ή για τα Windows 95/98 ;;;

Οπως το περιγράφεις θυμίζει το Alien Carnage που ήταν διαθέσιμo στο DOS.Υπήρχαν και παιχνίδια του DOS με τα οποία μπορούσε να παίξει κάποιος και στα Windows.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Jun 2016 03:11 by Blood Prince.