Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
30 Jan 2023 21:45 #269395 by Blood Prince
Ολοκλήρωσα 4 sequences στο AC3 (παλιότερα το είχα παίξει μέχρι και το 5 ) και έχω και το DLC μόλις το τερματίσω.

Βέβαια επειδή για κάποιο λόγο δεν έχω πάντα όρεξη τα απογεύματα καθώς θέλω να πέφτω για ύπνο (είμαι και 37 τρομάρα μου) , το Σαββατοκύριακο τα προχωράω με γρηγορότερους ρυθμούς.

Όταν ξεμπερδέψω θα δοκιμάσω να παίξω το Dragon Age Inquisition (αν τα καταφέρω λόγω του ιδιαίτερου συστήματος μάχης), γιατί το Origins μου άλλαξε τα φώτα και μάλλον θα είναι και το τελευταίο πριν αγοράσω  next gen  κονσόλα όπως ήταν και το Origins στο PC. (σύμπτωση)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2023 22:57 #269421 by Απόστολος Μητσακούλης
Συνηθίζω Ghost of Tsushima. Έχω και το Medievil αλλα θα το ξεκινήσω αργότερα. 

More
06 Feb 2023 21:44 - 06 Feb 2023 21:46 #269553 by Blood Prince
Τερμάτισα σήμερα το Assassin's Creed 3 , 16 ώρες μου πήρε κάνοντας τα απολύτως βασικά, περισσότερο μου άρεσε η φάση Desmond.

Mετά ξεκίνησα το DLC, έλεγα να τερματίσω το πρώτο από τα τρία επεισόδια, αλλά το παράτησα στην μέση.

Το θέμα είναι πως το βαριέμαι αφάνταστα, και δεν είναι ένα παιχνίδι που το επέλεξα ο ίδιος, αλλά μου το έδωσε η Ubisoft μαζί με το AC Odyssey Gold, βρίζω από μέσα μου αλλά τι να κάνω, δεν μου φτάνει το βαρετότατο παιχνίδι αλλά μου φόρτωσε και DLC, ωστόσο σκοπεύω να το τερματίσω γιατί είμαι completionist.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Feb 2023 21:46 by Blood Prince.

More
08 Feb 2023 20:56 #269596 by Blood Prince
Λοιπόν έπαιξα το DLC του AC3 , το πρώτο επεισόδιο και το παράτησα στην τελευταία αποστολή γιατί με κούρασε...καλή η φάση με την μεταμόρφωση σε λυκάνθρωπο ας πούμε αλλά μου άλλαξε τα φώτα, όταν όχι μόνο δεν θα έπρεπε να γίνω detected αλλά με εντόπιζαν και τα σκυλιά....

Έτσι και αλλιώς πήρα την ικανοποίηση πως ολοκλήρωσα το βασικό παιχνίδι και είδα τους τίτλους τέλους. Πέρσι είχα πάρει πλατίνα στο Liberation.....

Δεν έχω λόγο να ζορίζομαι συνεχώς με το DLC ....εφόσον δεν με ενθουσιάζει.

[IMG

Peter Baylish

More
19 Feb 2023 18:37 #269799 by Απόστολος Μητσακούλης
Σταθερά στο ghost of tsusima μιας και το hogwarts δν έχει βγει ακόμα σε ps4 και μάλλον θα το κατεβάσω αναγκαστικά στο pc για να παίξω. 

More
12 Mar 2023 23:04 #270182 by Blood Prince
Το Dragon Age Inquisition τελικά δεν θα το παίξω ποτέ...τζάμπα το είχα πάρει αλλά πόσο είχα πληρώσει 3€ ; δεν θυμάμαι...αυτό το mmo style δεν μου αρέσει καθόλου.

Τελικά λέω να αγοράσω και να παίξω από αύριο το House of Ashes που είναι σε προσφορά στα 15 € . Πιθανόν, το τελευταίο videogame που αγοράζω για PS4.

[IMG

Peter Baylish

More
14 May 2023 17:30 #271046 by Απόστολος Μητσακούλης
Hogwarts legacy στο ps4. Αυτό το διαμάντι δν γιν'οταν να μην το πάρω :)

More
06 Jun 2023 00:33 - 06 Jun 2023 00:34 #271400 by Blood Prince
Τίποτα εδώ και καιρό παρόλο που το 2023 ξόδεψα ένα ωραίο 50 € σε ψηφιακά videogames. (Sekiro και House of Ashes)

Αυτό το τριήμερο πάντως το ξόδεψα παίζοντας με τις ώρες multiplayer αλλά στο κινητό , το smartphone Xiaomi Redmi 9 c.

Παίζω multiplayer στο Archery Battle , ένα παιχνίδι σχετικά με την τοξοβολία , και καθώς έχει chat , έχει πολύ πλάκα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Jun 2023 00:34 by Blood Prince.

More
06 Jun 2023 22:23 #271424 by Blood Prince
Σήμερα μέχρι τις 2:00 λέω να λιώσω το House of Ashes για πλατίνα καθώς αύριο έχω το πρωινό ελεύθερο. Παρόλα αυτά με 7 ώρες ύπνο είμαι OK , δεν θα κοιμάμαι όλο το πρωΐ αλλά ούτε θα ξυπνήσω 6:30 όπως άλλες φορές.

Έχω όρεξη και για Sekiro αλλά θα πιάσω το House of Ashes πρώτα. Το πολύ πολύ να παίξω το Sekiro απευθείας σε PS5 τον Ιούλιο αν και το εγκατέστησα στο PS4 να το έχω γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Δεν έχω αποφασίσει για άλλη κονσόλα ακόμα.

[IMG

Peter Baylish

More
07 Jun 2023 16:28 #271441 by Απόστολος Μητσακούλης
Ετοιμάζομαι να συνεχείσω το diablo iv στο pc.